- Konu Sahibi ckpgelsebayramdr
Bilmiyorum sanki ben öyle anladım. Kadın çocuk için tedavi olcakmis ama yaşı büyük olunca evlatlık lafida geçirmiş konu sahibiEvlatlik mi alacaklarmis?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum sanki ben öyle anladım. Kadın çocuk için tedavi olcakmis ama yaşı büyük olunca evlatlık lafida geçirmiş konu sahibiEvlatlik mi alacaklarmis?
Esi neden normal değil? Ben anlayamadım. Üvey anneyi aradığı için mi?Sizin eşinizde normal değil yalnız.
Siz babanıza ve eşine kendi isteğinizle bakarsınız ilgilenirsiniz ama eşinize noluyo ayol
Ayy açık açık söyleyin iyi bir doktor ben sizin için araştırırım deyin ben size baksın diye çocuk doğurmadım deyin zaten babanız ölürse varsa emekli maaşı ona kalacak ee o da kendine bakıcı tutsun o neymiş öyle kendinizi ezdirmeyinBabam 65 kadin 55
Üvey anne mutlaka geleceklte kendinin ne olacağının konusunu ediyordur yıllardır ben bilmiyorum.
Babam cocuk sorumluluğu almak istemediğini büyük ihtimal bize yöneldi gibi oldu.
Baktirma konusunu babam karisi icin yapiyor. Babam karisini kimin bakacagi konusunu ediyor bazen de 2 si beraber ediyordu. Yani karisini düşünüyor.
Dr a gideceklerini söyledi. Kadın hastalıkları dedi. Neden diye sorunca da; tedaviye biz hiç başlamadik ki dedi. Bu sözden cocuk için başlayacaklarını anladım.
Benim size çirkeflik öğretmem lazım yani yahu siz niye çocuğunuzla yıpranıyorsunuz elin kadını için babanıza karşı açın ağzınızı kapatın gözünüzü banane senin yeni karına kimin bakacağından desenize yahu ayy buradan ben sinir oldum vallahi siz çok temiz kalpli birine benziyorsunuzHep aynı mahalledeyiz kötü mu yaşayalım. Zaten çözüm bulamadığım için tedaviye basladim buralara yazıyorum. İyi de olmuyor bazen kötü de sürekli bu konular yıprattı. En aza indirmeye çalışıyorum babamla başka ilgilenen yok çünkü. Konu etmeseler iyiydim ama verdikleri hissiyat bitiriyor.
Evler yakın ve küs kalınmıyor. Bu konuyu kafalarında bitirmeliler. Benim çocuğuma baski yapmamalilar. Ben günaha girmeden çözmeye çalışıyorum o yüzden üzerime düşen evlatlık görevimi yaparım. Gerisi beni ilgilendirmez.
E yaşlılar mı,hastalar mı ben anlamadım bu ne bakma bakılma merakı.Onun hissiyatını bana ağır hissettiryorlar sanki. Açık açık esine kimin bakacağını soruyor bakacak da diyemiyorsun bakmayacağım da ilgileniyoruz işte diyoruz. Konusunu etmeseler düz yaşasak etkilenmiycem. Bana açık açık siz istediğiniz yere oturursun kadının oturduğu yer oğlum bakınca onun olacak dedi.
Bir annenin kabullenemeyecegi konu tekrarıydi bu
Kadın Hastalıkları Dr. A gideceğiz demesi hissettiklerimin haklı olduğumu gösterdi bana
Beni bizi düşünmemiş hiç karısını düşünüyor ama oğlum üzerinden düşünemez.(
Tedavi ye beynimi meşgul etmemeleri için basladim çocuklarımın dersleri e odaklanabilmem gerekiyor.
Hal hatır sormak için aramamış ki çemkirmek bağırmak için aramış. Konu sahibi babası ve onun eşiyle ne yaşarsa yaşasın kocasının haddine değil kayınpederin eşini arayıp azarlamakEsi neden normal değil? Ben anlayamadım. Üvey anneyi aradığı için mi?
Ya bende anlayamadım konuyuHal hatır sormak için aramamış ki çemkirmek bağırmak için aramış. Konu sahibi babası ve onun eşiyle ne yaşarsa yaşasın kocasının haddine değil kayınpederin eşini arayıp azarlamak
Evet çirkeflik gerekiyor hakediyorlar. Zaten böyle birseyi ben düşünemem. Kendim için bile düşünmem söylediler mi böyle şeyler biz sizle böyle yapabildiğimiz kadar ilgileniyoruz çocuklar kendi hayatlarını kuracaklar diyorum ben.Benim size çirkeflik öğretmem lazım yani yahu siz niye çocuğunuzla yıpranıyorsunuz elin kadını için babanıza karşı açın ağzınızı kapatın gözünüzü banane senin yeni karına kimin bakacağından desenize yahu ayy buradan ben sinir oldum vallahi siz çok temiz kalpli birine benziyorsunuz
Öyle bir ortam ki burada aile büyükleri saçma bir şekilde 50 60 oldu mu corcocuk takip ediyorlar ilgilendi mi ilgilenmedi mi bakti mi bakmadı mi.E yaşlılar mı,hastalar mı ben anlamadım bu ne bakma bakılma merakı.
5 katlı evleri varmış,biri Allah gecinden versin ölürse, 1 ev satılıp bakıcı tutulur yine bakılır kalan kişiye siz bakmasanız da. Gelirleri maaşları da mı yok? Babanızın emeklisi falan varsa zaten kadın alacak bir kısmını maaş olarak.
Oglunuz konusunda hak veririm,bende olsam derim kendi hayatını yaşasın,bana bile bakmasın gerekiyorsa diye.
Biraz fazla kafa yoruyorsunuz.Hep aynı mahalledeyiz kötü mu yaşayalım. Zaten çözüm bulamadığım için tedaviye basladim buralara yazıyorum. İyi de olmuyor bazen kötü de sürekli bu konular yıprattı. En aza indirmeye çalışıyorum babamla başka ilgilenen yok çünkü. Konu etmeseler iyiydim ama verdikleri hissiyat bitiriyor.
Evler yakın ve küs kalınmıyor. Bu konuyu kafalarında bitirmeliler. Benim çocuğuma baski yapmamalilar. Ben günaha girmeden çözmeye çalışıyorum o yüzden üzerime düşen evlatlık görevimi yaparım. Gerisi beni ilgilendirmez.