Sanki duvara konuşuyorum :(

Ah minel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
693
300
73
Arkadaşlar benim bi tane kız arkadasım var konustugu vardı konustugu cocuk bunla konusurken gitti kuzeni ile nişanlandı...
arkadasım bunu sindiremiyor halen daha işin tuhaf kısmı cocuk hala bunu arıyor konusuyor,arkadasıma bak konusma artık kızın hakkına giriyorsun ne olursa olsun sonuc olarak suan onla nişanlı kızın ne sucu var suc bu pislikte dediysemde konuşuyor suan arkadasımında konustugu var dun suanki sevgilisiyle kavga etmişler off sinirim bozuldu s... yimi arasam dedi ben tabi sok gecirdim sacmalama sakın ne konusmustum ben senle silip atmak zorundasın artık o nişanlı dedim of hazmedemiyorum canım yanıyo dedi.. sonra aradan az bi vakit gecti s.... beni aradı benimi duydu ne dedi.. Allah cc. Biliyor ya inanmadım böyle tevafuk olamazdı cunku içimden kesin bu aradı dedim. Kızdım arkadasıma hem suankı konustugun cocugun hakkına girdin hemde o kızın dedim. Beraber degilimki ama dedi.. kızlar o kadar konusuyorum Sanki duvara... (( kızda öyle kötü bi kız degil ailesi kendisi cok iyi ama ne yaptıysam vazgecmedi o cocuktan ( Bende iki kez nişan attım olgunlugumla tecrubemle akıl veriyorum anlamıyor.. napıcam ben üzülüyorum istemiyorum kimsenın hakkına girmesini..

Özünde iyi bir kız.. ama göz göre görede aman banane diyemem ki.. bi musluman olarak onu uyarmak zorundayım anlamasada ona yada bana yapılsa aynı sey ne kadar kötü bişey Allahım hayırlısını versin böyle insanlardan hepimizi uzak tutsun

Bence arkadaşına söyle sana bu konuları anlatmasın hiç sevmem böyle tipleri anlat derdini kötü şeyleri rahatla bi de anlattığın kişiyi yok say bildiğini yap ! canım ben seni uyardım bu konuda söyleyecek daha fazla bişeyim yok s... ile ilgili konulardan bana bahsetme lütfen de..anlatırsa geçiştir bu konu seninle konuşulmasın artık.

Elinden geleni yapmışsın vicdan yapmana gerek yok bence eline çekirdeğini al citleyerek olanları izle ve ben demiştim diyecegin günü bekle

Evet bunu dusunuyorum artık parmak bastınız düşüncelerime.. bundan sonra öyle yapıcam.

Allahtan iyiymis bi de olmasa...
Kabak basiniza patlasin istemiyorsaniz benimle bu konuyu konusma de cik isin icinden. Olayin sonunda biliyordu da sakladi olursun demedi deme

Arkadaşınızı uyararak doğru olanı göstermişsiniz. Artık yapabileceğiniz bir şey yok. Sizin iyi niyetinizi göremiyor ve yanlış yapmaya devam ediyorsa kendi bileceği iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…