Evet canım neleri var bende şoka girdim Rabbim korusun böylelerindenÇocuk kendi kuzeniylemi nışanlanmış anlamadım?
Arkadaşını uyarmışsın üstüne düşeni yapmışsın,bence bir kez daha söyle baktın ki dinlemiyor bırak ne hali varsa görsün..Evet canım neleri var bende şoka girdim Rabbim korusun böylelerinden
Ya canım off bende bilmiyorum artık valla ailecek görüştügümüz için iyi dedim bende süphe duyar oldum artıközünde çok iyiymiş gerçekten
sanırım cok haklısınSanane boşver..onun konuştuğu,kendı konustuguyla konuşmuyorsa,otekı konusanlar bununla konuşmayabilir..tüm konuşulanlar aleyhınde delil olabilir..sen kımseyle konuşma
Ya canım off bende bilmiyorum artık valla ailecek görüştügümüz için iyi dedim bende süphe duyar oldum artık
Allah Allah anladın mı hakkatten:)sanırım cok haklısın
elbette anladım canım merak etme :)Allah Allah anladın mı hakkatten:)
Aman Allah korusun ben zaten gördüm görecegimi benim işim olmaz aşkla meşkle ben helalimi beklerim gerisiyle hiç ilgilenmemkuzenine yapan kimseye acımaz yerinde sen olsaydın sana da yapardı
Evet bunu dusunuyorum artık parmak bastınız düşüncelerime.. bundan sonra öyle yapıcam.Bence arkadaşına söyle sana bu konuları anlatmasın hiç sevmem böyle tipleri anlat derdini kötü şeyleri rahatla bi de anlattığın kişiyi yok say bildiğini yap ! canım ben seni uyardım bu konuda söyleyecek daha fazla bişeyim yok s... ile ilgili konulardan bana bahsetme lütfen de..anlatırsa geçiştir bu konu seninle konuşulmasın artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?