Sanki duvara konuşuyorum :(

Elinden geleni yapmışsın vicdan yapmana gerek yok bence eline çekirdeğini al citleyerek olanları izle ve ben demiştim diyecegin günü bekle
Evet sen demiştin minel diceksin zamanı geldiğinde dedim kac kez.. off sanırım artık yapacagım birşey kalmadı haklısın

Evet bunu dusunuyorum artık parmak bastınız düşüncelerime.. bundan sonra öyle yapıcam.
Kesinlikle öyle yap o konuşmaların sonu yok sen ne dersen de bildiğini yapacak,anlatıp rahatlayacak sen daralacaksın,hiçbir şekilde sana anlatmasına izin verme,ki zaten dinlemicek sinir olcaksın baştan tavrını koy

Allahtan iyiymis bi de olmasa...
Kabak basiniza patlasin istemiyorsaniz benimle bu konuyu konusma de cik isin icinden. Olayin sonunda biliyordu da sakladi olursun demedi deme
Yok olayın bana patlama durumu Allahtan yok olamazda cunku ben hep dısarda tuttum kendimi ona sadece nasıhat verıyorum gerısıyle ilgilenmem.. ama bana anlatıyo hem uzuluyorum hem sinirleniyorum. Anlatırsa zaten bir daha geciştircem

Cok haklısın canım.. ya aynı yastayız işin tuhafı oda bir kez nişan attı akıllanıp olgunluga erişmesi gerekirken yaptıgına bak.. bundan sonra sadece dua ederim hidayete eriştirsin diye gerisine karısmam canım Allah razı olsun

Yani insan sevince normalde yapmayacagi seyleri kabul edebilyor, sizin arkadasiniz da keza bence.

Benim ofis arkadasim da , evli bir kadina asik oldu, daha dogrusu kadin bunun pesinden kostu.......neyse. Beklenen son geldiginde, kendi bana ne bekliyordum ki, dedi, ben zaten uzgun diye daha da fazla bir sey demedim. O da kotu bir insan degil, cok seker, saf, iyi niyetli bir erkektir, karsisindaki serefsiz bir insandi, bizimki de sevince kendine soz geciremedi iste. Maalesef karsi taraf serefsiz de olsa insan prim verebiliyor, ask insani zayiflastirabiliyor. Arkadasiniz kotu bir insan degil demissiniz, uzuldugunde yaninda olun, bana uzulecek gibi geliyor. Yani cocuk adam olsaydi zaten baskasiyla nisanlanmazdi.

Ya evet aynen öyle biliyo musunuz ? Cok iyi saf gönlü temiz bi kız hani öyle cıvık bi kız degil ama sevgisinin kurbanı oldu hazmedemiyor halen daha hep uzuluyo bende cok uzuluyorum ama nasıhattan baska yapcak bişeyim yok.. cunku bu durumda suclu yapmaması gerek.. sizinki daha kötüymüş.. Allahım okudukca böyle seyleri içim daralıyo Rabbim hepimizi korusun uzak tutsun böyle gönül ilişkilerinden Amin..

Yani, o da aşkı için savaşıyor, ümit ediyor, umut ediyor, bu durum onu bence kötü bir insan yapmaz. Seviyor, o da kendince haklı aslında. Ama karşıdaki adam kendisiyle oynuyor işte..neyse.

İnşallah arladaşınızın gönlüne göre olur.

Kuzeni ile nişanlandı derken,arkadaşınızın kuzeni zannettim önce,neyse arkadaşınız için elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla karışmayın.

Evet canım bencede.. gönül bu işte söz gecmiyo.. tabii bunun yanlıs oldugunu oda farkında ama işte yok yapamıyor.. Ama inanıyorum Allah onu sınıyor suan gecicek hepsi oda dogruyu varıcak farkına Sabır ince bi nakış dokuya dokuya varıcak farkına..
Allah razı olsun canım cümlemizin inşallah gönlüne göre versin Rabbim

Kuzeni ile nişanlandı derken,arkadaşınızın kuzeni zannettim önce,neyse arkadaşınız için elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla karışmayın.
Yok canım aman Allah korusun.. Aynen öyle yapıcam artık Allah razı olsun

sen uyarmışşsın zaten davranışlarının sorunlusu o artık bunu kabullenmiş demekki canım .arkadaşın boşlukta ve de birilerine sarıyor belli .dua et bol bol

sen uyarmışşsın zaten davranışlarının sorunlusu o artık bunu kabullenmiş demekki canım .arkadaşın boşlukta ve de birilerine sarıyor belli .dua et bol bol
Aynen öyle canım her kelimene katılıyorum.cok fazla uyardım baska care yok dua etmekten baska.. cok dua ediyorum.. Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah Aminn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…