Evet sen demiştin minel diceksin zamanı geldiğinde dedim kac kez.. off sanırım artık yapacagım birşey kalmadı haklısınElinden geleni yapmışsın vicdan yapmana gerek yok bence eline çekirdeğini al citleyerek olanları izle ve ben demiştim diyecegin günü bekle
Kesinlikle öyle yap o konuşmaların sonu yok sen ne dersen de bildiğini yapacak,anlatıp rahatlayacak sen daralacaksın,hiçbir şekilde sana anlatmasına izin verme,ki zaten dinlemicek sinir olcaksın baştan tavrını koyEvet bunu dusunuyorum artık parmak bastınız düşüncelerime.. bundan sonra öyle yapıcam.
Yok olayın bana patlama durumu Allahtan yok olamazda cunku ben hep dısarda tuttum kendimi ona sadece nasıhat verıyorum gerısıyle ilgilenmem.. ama bana anlatıyo hem uzuluyorum hem sinirleniyorum. Anlatırsa zaten bir daha geciştircemAllahtan iyiymis bi de olmasa...
Kabak basiniza patlasin istemiyorsaniz benimle bu konuyu konusma de cik isin icinden. Olayin sonunda biliyordu da sakladi olursun demedi deme
Cok haklısın canım.. ya aynı yastayız işin tuhafı oda bir kez nişan attı akıllanıp olgunluga erişmesi gerekirken yaptıgına bak.. bundan sonra sadece dua ederim hidayete eriştirsin diye gerisine karısmam canım Allah razı olsunKesinlikle öyle yap o konuşmaların sonu yok sen ne dersen de bildiğini yapacak,anlatıp rahatlayacak sen daralacaksın,hiçbir şekilde sana anlatmasına izin verme,ki zaten dinlemicek sinir olcaksın baştan tavrını koy
Ya evet aynen öyle biliyo musunuz ? Cok iyi saf gönlü temiz bi kız hani öyle cıvık bi kız degil ama sevgisinin kurbanı oldu hazmedemiyor halen dahaYani insan sevince normalde yapmayacagi seyleri kabul edebilyor, sizin arkadasiniz da keza bence.
Benim ofis arkadasim da , evli bir kadina asik oldu, daha dogrusu kadin bunun pesinden kostu.......neyse. Beklenen son geldiginde, kendi bana ne bekliyordum ki, dedi, ben zaten uzgun diye daha da fazla bir sey demedim. O da kotu bir insan degil, cok seker, saf, iyi niyetli bir erkektir, karsisindaki serefsiz bir insandi, bizimki de sevince kendine soz geciremedi iste. Maalesef karsi taraf serefsiz de olsa insan prim verebiliyor, ask insani zayiflastirabiliyor. Arkadasiniz kotu bir insan degil demissiniz, uzuldugunde yaninda olun.
senin 'iyi' arkadasin soruyordu ama, sevgilisi var ama OGLANİN aklini nasil karistiririm diye?¿iyi bri olsa nişanlı oğlanla mesajlaşmak hiç karışma ble
Ya evet aynen öyle biliyo musunuz ? Cok iyi saf gönlü temiz bi kız hani öyle cıvık bi kız degil ama sevgisinin kurbanı oldu hazmedemiyor halen dahahep uzuluyo bende cok uzuluyorum ama nasıhattan baska yapcak bişeyim yok.. cunku bu durumda suclu yapmaması gerek.. sizinki daha kötüymüş.. Allahım okudukca böyle seyleri içim daralıyo Rabbim hepimizi korusun uzak tutsun böyle gönül ilişkilerinden Amin..
Kuzeni ile nişanlandı derken,arkadaşınızın kuzeni zannettim önce,neyse arkadaşınız için elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla karışmayın.Arkadaşlar benim bi tane kız arkadasım var konustugu vardı konustugu cocuk bunla konusurken gitti kuzeni ile nişanlandı...
arkadasım bunu sindiremiyor halen daha işin tuhaf kısmı cocuk hala bunu arıyor konusuyor,arkadasıma bak konusma artık kızın hakkına giriyorsun ne olursa olsun sonuc olarak suan onla nişanlı kızın ne sucu var suc bu pislikte dediysemde konuşuyorsuan arkadasımında konustugu var dun suanki sevgilisiyle kavga etmişler off sinirim bozuldu s... yimi arasam dedi ben tabi sok gecirdim sacmalama sakın ne konusmustum ben senle silip atmak zorundasın artık o nişanlı dedim of hazmedemiyorum canım yanıyo dedi.. sonra aradan az bi vakit gecti s.... beni aradı benimi duydu ne dedi.. Allah cc. Biliyor ya inanmadım böyle tevafuk olamazdı cunku içimden kesin bu aradı dedim. Kızdım arkadasıma hem suankı konustugun cocugun hakkına girdin hemde o kızın dedim. Beraber degilimki ama dedi.. kızlar o kadar konusuyorum Sanki duvara... (( kızda öyle kötü bi kız degil ailesi kendisi cok iyi ama ne yaptıysam vazgecmedi o cocuktan ( Bende iki kez nişan attım olgunlugumla tecrubemle akıl veriyorum anlamıyor.. napıcam ben üzülüyorum istemiyorum kimsenın hakkına girmesini..
benm arkadaşım en azndan yaptğının yanlış oldğnu anlayıp oğlanla sohbeti dahi kestisenin 'iyi' arkadasin soruyordu ama, sevgilisi var ama OGLANİN aklini nasil karistiririm diye?¿
Evet canım bencede.. gönül bu işte söz gecmiyo.. tabii bunun yanlıs oldugunu oda farkında ama işte yok yapamıyor.. Ama inanıyorum Allah onu sınıyor suan gecicek hepsi oda dogruyu varıcak farkına Sabır ince bi nakış dokuya dokuya varıcak farkına..Yani, o da aşkı için savaşıyor, ümit ediyor, umut ediyor, bu durum onu bence kötü bir insan yapmaz. Seviyor, o da kendince haklı aslında. Ama karşıdaki adam kendisiyle oynuyor işte..neyse.
İnşallah arladaşınızın gönlüne göre olur.
Yok canım aman Allah korusun.. Aynen öyle yapıcam artık Allah razı olsunKuzeni ile nişanlandı derken,arkadaşınızın kuzeni zannettim önce,neyse arkadaşınız için elinizden geleni yapmışsınız artık daha fazla karışmayın.
Çok güzel bir cevapti tebrik ediyorum şekerimSanane boşver..onun konuştuğu,kendı konustuguyla konuşmuyorsa,otekı konusanlar bununla konuşmayabilir..tüm konuşulanlar aleyhınde delil olabilir..sen kımseyle konuşma
benm arkadaşım en azndan yaptğının yanlış oldğnu anlayıp oğlanla sohbeti dahi kesti
Aynen öyle canım her kelimene katılıyorum.cok fazla uyardım baska care yok dua etmekten baska.. cok dua ediyorum.. Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın inşallah Aminn..sen uyarmışşsın zaten davranışlarının sorunlusu o artık bunu kabullenmiş demekki canım .arkadaşın boşlukta ve de birilerine sarıyor belli .dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?