- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
Merhaba bayanlar dunden beri kafami kurcalayan sorular var yazip yazmamak konusunda kararsiz kaldim
Anneme bile anlatamayacagima gore buraya yazip rahatlamaya karar verdim.
10 aylik henuz yeni sayilabilecek bir evliligim var Allah bozmasin mutluyum da
Fakat dun cok garip seyler oldu. Once gunun ortasinda regl oldum esime sarilmak istedim git pissin sarilma bana dedi sakayla karisik
Zaten cok takintiliyim bu konuda biliyor regl ken disari cikacagimizda parfumu boca eciyorum uzerime resmen.
Sonra aksam yemegine ekmek yoktu cikip almaya usendiginden hamur yapalim dedi
Annesinin yaptigi gilik diyebisey var onu yapmami istedi elimden geldigi kadar yaptim
Yaparken yardima cagirdim hamurun seklini begenmedi yapamiyorsun ben yapayim diye aldi elimden hamuru
Kendisi de cok buyuk yapti ve tavaya sigmayinca kufur edip atti elindekileri hamuru ziyan etti ortaligi batirdi
Bir yandan da bana soylenmeyi ihmal etmiyor ne bicim kadin misim bir seyi ogrenememisim ki sadece 2 kere yapilirken gordum bu gilligi.
N3yse sustum toparladim kalan hamuru da kizarttim aksam yemegine kadar yanina ugramadim mutfakta zaman gecirdim.
Yemekte suratina bakmadim tek laf etmedim hala gelip ozur dilemiyor.
Cayini demledim misir patlattim normalde ayni kaseden yeriz kaseleri ayirdim almanyanin maci vardi onu izlemeye basladik.
Ben hala onunla konusmuyorum maca odaklanmisim, izlediyseniz almanha 3 golu nerdeyse ard arda atti 3.golde ben heyecanlanip
Tezahurat seklinde bagirdim. Esim de ondan hic ummayacagim sekilde bagirmasana lan mal dedi.
Bir anda sok oldum, gozlerim doldu yine hic birsey soylemeden yatak odasina gectim, yastigiyla carsafini kapinin onune koydum ve aglaya aglaya uyudum.
Gece gelip yanima yatmis sabah ise giderken de uyandirip anahtarin yerini sordu ve yine bir ozur bile dilemeden cekti gitti.
Sevgiliyken ben buna bir kere benim icin ozrun pek bir anlami yok insan hareketleriyle belli etmeli uzgun oldugunu birdaha yapmayacagini demistim boyle bir olayda hemen onun arkasina siginiyor.
Bir de ben cok sabreden ama her seyi beyninde depolayip kavga aninda yuzune vuran biriyim sizce susupher isini gorup hatasini anlamasini mi beklemeliyim her zaman yaptigim gibi Baska onerileriniz var mi.
oncelikle yorumunuz icin tesekkurlerNe kadar saçma ve küçük nedenler ya.
Hamuru öğrenememiş olabilrsiniz böyle söylenmesine hiç gerek yoktu hele ki mübarek günde.
Ekmeği neden o almıyor ki ? Benim kocam olsam ekmek, çöp dışarıda ki saçma işleri ona yıkardım valla
Git pissin" lafına hiç alınmayın bence, şaka yollu söylemiş belli yani.
Lan mal demesi de hoş olmamış siz de yalnız iyi futbol takipcisiniz sanırım
Her neyse bence bugün hiç ilgilenmeyin tavır da yapmayın.
Gelip sırnaşır zaten erkekler böyle önce öküzlük yapıp sonra da hiç bir şey olmamış gibi davranılmasını bekliyorlar.
oncelikle yorumunuz icin tesekkurler
Yok almaz o eger eve gelirken almamissa hic disari cikamaz cogu zaman soylemekten bikar ben alir gelirim.
Dunya kupasini siki takip ediyorum evet onun disinda pek ilgilenmem.
Sirnasir zaten hic olmadi gidiklar guldurur gonlunu aldim sanir.
Saka bile olsa " git pissin " denmez bir kadina ! Onu bosver bir isi beceremedigi icin bu kadar asaglanmaz bir kadin! Bence bu beyefendinin kadinlara hic saygisi yok. Cok uzuldum gercekten hele ki size mal demesiyaa sevgiliykende boylemiydi?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Ay o regli konusunu öyle demesi hiç hoş değil, insan pislenmiyor ki, aksine temizleniyoruz ama beğenemiyorlar bir türlü.. Zaten şakasına demiştir de insan düşünüyo işte şaka da olsa, kafaya takabiliyor..
Diğer davranışlar falan da hoş değil, o an açlıktan öyle davranmıştır, sen de tam yapamayınca , kendisi de yapamayınca sinir basmıştır (ki bu siniri göstermesi de hoş değil ama) .. Ya barışırsınız gelir yanına özür diler en fazla 2 güne.. Üzme tatlı canını ..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye adetliyekn parfümü üstünüze boca ediyorsunuz ben orasını anlamadım
ayrıca eşiniz pissin demesi de çok saçma
gel de kızma yani
mal demesi ayrı bi olay zaten
bence biraz burnu sürtsün
siz haklısınız
en de istiyorum aninda konusuphalledeyim sorunlari ama hemen duygulaniyorum kelimeler bogazima dugumleniyor soyleyec3k kelime bulamiyorum. Uzak degil aslinda ama hazirlanmak zo4uma gitti sanirim benim de. Altt komsumuz evde degil yazin hic olmuyor uste gidecek kadar da cok bagirmadim ki. a10 aydır ilk defa regl olmuyorsunuz herhalde yani iğreniyor olsa önceden de bunu belirtirdi yaklaşmazdı filan alınca şaka yapmak istemiş. Siz de hemen ne alaka temizliğime dikkat ediyorum deseydiniz. Oruçlu ise erkekler daha sinirli oluyorlar ben yaparım demiş yapamayınca daha çok sinirlenmiş. Keşke inip 2 dk alsaydınız ekmeği onunla uğraşana kadar çok mu uzak bakkal filan. Bağırmana da millet duyar diye tepki göstermiştir hoş olmuyor diye ama hakaret içeren sözcük hoş değil ancak ben susmazdım lafımı söylerdim ne biçim konuşuyorsun güzellikle söyle derdim yani böyle biriktirip sonra patlayınca da işte büyük kavgalar oluyor bence o an neye kırıldıysanız anında söyleyin biriktirmeyin.
kaç yaşında eşin çok küçük galiba
lan mal nedir yaa
tavrını koy yoksa bu lafların ardı arkası gelmez
Merhaba bayanlar dunden beri kafami kurcalayan sorular var yazip yazmamak konusunda kararsiz kaldim
Anneme bile anlatamayacagima gore buraya yazip rahatlamaya karar verdim.
10 aylik henuz yeni sayilabilecek bir evliligim var Allah bozmasin mutluyum da
Fakat dun cok garip seyler oldu. Once gunun ortasinda regl oldum esime sarilmak istedim git pissin sarilma bana dedi sakayla karisik
Zaten cok takintiliyim bu konuda biliyor regl ken disari cikacagimizda parfumu boca eciyorum uzerime resmen.
Sonra aksam yemegine ekmek yoktu cikip almaya usendiginden hamur yapalim dedi
Annesinin yaptigi gilik diyebisey var onu yapmami istedi elimden geldigi kadar yaptim
Yaparken yardima cagirdim hamurun seklini begenmedi yapamiyorsun ben yapayim diye aldi elimden hamuru
Kendisi de cok buyuk yapti ve tavaya sigmayinca kufur edip atti elindekileri hamuru ziyan etti ortaligi batirdi
Bir yandan da bana soylenmeyi ihmal etmiyor ne bicim kadin misim bir seyi ogrenememisim ki sadece 2 kere yapilirken gordum bu gilligi.
N3yse sustum toparladim kalan hamuru da kizarttim aksam yemegine kadar yanina ugramadim mutfakta zaman gecirdim.
Yemekte suratina bakmadim tek laf etmedim hala gelip ozur dilemiyor.
Cayini demledim misir patlattim normalde ayni kaseden yeriz kaseleri ayirdim almanyanin maci vardi onu izlemeye basladik.
Ben hala onunla konusmuyorum maca odaklanmisim, izlediyseniz almanha 3 golu nerdeyse ard arda atti 3.golde ben heyecanlanip
Tezahurat seklinde bagirdim. Esim de ondan hic ummayacagim sekilde bagirmasana lan mal dedi.
Bir anda sok oldum, gozlerim doldu yine hic birsey soylemeden yatak odasina gectim, yastigiyla carsafini kapinin onune koydum ve aglaya aglaya uyudum.
Gece gelip yanima yatmis sabah ise giderken de uyandirip anahtarin yerini sordu ve yine bir ozur bile dilemeden cekti gitti.
Sevgiliyken ben buna bir kere benim icin ozrun pek bir anlami yok insan hareketleriyle belli etmeli uzgun oldugunu birdaha yapmayacagini demistim boyle bir olayda hemen onun arkasina siginiyor.
Bir de ben cok sabreden ama her seyi beyninde depolayip kavga aninda yuzune vuran biriyim sizce susupher isini gorup hatasini anlamasini mi beklemeliyim her zaman yaptigim gibi Baska onerileriniz var mi.
Tepkinizi sıcağı sıcağına neden belli etmediniz anlamadım :26: küçük sebepler ama kırıcı kelimeler söylemişaskerlik arkadaşımısınız lan mal nedir ya hamuru atmalar filan sonra git pissin demeler
ben baya bir bozulurdum burnundan da getirirdim
eşiniz şaka gibi. saçmalamışta saçmalamış. yuları elinden almanız şartyoksa iyice zıvanadan çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?