- 13 Ekim 2013
- 1.106
- 583
- 123
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
ailem istanbulda ben ankaradayim hic arkadasim da yok burda
Tum ilgim kocaminustunde yani o yuzden de simariyor biraz.
cicim aylarınız bitiyor,
evliliğe hoşgeldiniz...
bir dahaki sefere küsüp ağlayarak kendi başınıza üzülmek yerine orta sertlikte tepkinizi verin.
şaşırırsa nasıl davranırsa öyle de bir muamele göreceğini gösterin kendisine.
Terbiyesiz adam. Onun başını bekleme hiç git annenlere kafa dinle kendi yapsın hamurunu da çayını da ne zıkkım yiyecekse. Anlasın bakalım.
Eşinizin şakası çok çirkin
nasıl hissetiğinizi düşünmek bile istemiyrum
herkes anasının karnında öğrenmedi yemek yapmayı
çok kırıcı olmuş konuşmaları 10 aya kadar hiç böyle davranmadı mı
bir gün içinde hepsi üst üste gelmedi herhalde
ay seni o kadar iyi anlıyorum ki canım aynen bende memleketten uzak olunca tek dayanağım o diye çok şımartmışım evlenince bu kadar değişebiliyor gerçekten erkekler halbuki biz sadece aynı ilgiyi bekliyoruz ama yok
Saygısız saygısız saygısız....
Tebrikler arkadaşım tribin kralını yapsan haklısın güzel de yapıyorsun gibi.
Hiç de bana klasik erkek tavrı gelmedi yani bakıyorum da klasik erkek tavrı bu ise kurusun şu erkek nesli.
Ki sen sabırlısın daha pis dediği noktada deviririm ben kaldı ki beceriksiz ne biçim kadınsın Vs. Bunlar benim savaş nedenlerim.
Ama senin gibi sabırlı kadınlara da hayran kalmışımdır böyle bir muameleyi idare etmek ben gibi biri için mucize. Büyük kavga sözleri benim için bunlar kızgınlık ve öfke ile çıkar ancak ağızdan ama çıkmasa iyi olur tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
est. ya oyle demeyin evliliğin sıhhati için fedakar olmayı öğreniyor insan.
umarım bu muameleyle hiç karşılaşmaz, savaşmak durumunda da kalmazsınız.
Ben 4 senelik evliyim insan herşey ile karşı karşıya kalıyor üstelik tek taraflı da değil herşey karşılıklı hatalar oluyor. Ama senin anlatımın sürekli eşi için birşeyler yapan ama kaba saygısız bir adam Profili. Belki değildir buradaki anlatım bir olay üzerinden gidince kişi hakkında yanlış yargı oluşuyor.
Allah mutluluk versin sonuna kadar. Kötü bir temenni de bulunmak değil de niyetim.
k.kartı ondaydı geldiğinde söyledim çok bunaldım artık annemlerin yanına gidip biraz nefes almak istiyorum diye suratıma baktı git yada gitme demedi, odaya çekilip kitap okudu uyudu falan. aldım biletimi bende sonra valiz hazırladım üzerimi değiştirirken geldi yanıma neden gidiyorsun bensiz biz konuşmamış mıydık birbirimiz olmadan gitmeyeceğiz ben sen yokken nasıl dayanacağım falan filan ...
anlattım derdimi, o da anlattı çok aşırı tepki veriyor muşum kızgın olduğumda yanıma yaklaşamadığı için gelememiş
hatta tutamadım kendimi ağladım da biraz, ağzımdan kaçtı bir anda hakim olamadım bla bla bla... sonuç olarak gidemedim bilet de yandı
ama hala tavırlıyım ona karşı. yüzüğünü de takmadan çıkmış zaten bu sabah muhtemelen onun da tribini atarım atarım akşam.
Birbirinizsiz anneye gitmek kötü bir şey değil ki bence ne olursa olsun hemen yelkenleri suya indirmeyecektiniz tamam barışın gitmeden. ama gidicem annemi özledim diye çıkıcaktınız o evden. Biraz baksın bakalım yokluğunuzda ev nasılmış. Hamuru da gitsin annesinde yesin. Söylediği laflar çok kaba. Lan mal bağırmasana ne demek. Eşimle 7 yıl beraberlik 2buçuk yıllık evlilikte böyle laf duymaıdm ben gerçekten.
Reglken sarılma meselesine gelince parfümü neden boca ediyorsunuz üzerinize? Siz kendinizi pis mi hissediyorsunuz acaba, o nedenle kafasında öyle bir algı oluşturmuşsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?