Sanki hala kiz cocuklarini öldürme devrindeyiz

Kirve ne oluyor. Benim bildiğim sünnet çocuğunu tutan adama kirve denir. Gorumcenin kirvesi nasıl olur?
Görümcemlerin kirveleri dedim. Bi yerde yanlis yazmis olabilirim. Herkes anladi sanirim. Siz de birtek ona takildiniz yani. Evet görümcemi sünnet ettiler... oldu mu????

Hiç kafana takma sen evladını en iyi şekilde yetiştir ilerde kimin hayırlı kimin hayırsız olacağı hiç belli olmaz o cahil kafasıyla mal mal konuşsun bende kız evlat bekliyorum banada Ayy sağlıklı olsun da kız demek falan diyen malları hiç sallamiyorum pis pis siritiyorum onlarda bana gicik oluyo eşimde diyoki şu guluslerin yüzünden insan sinir krizi geçirir sende öyle yap gül geç

Evet bana da iki yasli kadin oyle demisti ve ikisinin de üc kizi bir oglu var

Icimden insallah oglunun hayirsiz oldugu günleri görürüm demistim ama pisman oldum. Allah kimseyi evladiyla sinamasin

Söyleyen kişi boşuna oksijen israfı yapıyor...
Bu tarz zihniyette olan insanlar ile ,kim olursa olsun bir araya gelmem ...

Okumaya bağlamayın lütfen ders kitaplarında bunlar öğretilmiyor.

Mesele görgü de edepte onların yetiştirilme tarzlarında kafa yapısında.

Hiç kafana takma canım sessiz de kalma çok şanslısın kızın var. Kız çocuğu rahmettir.

Kız çocuğu şekerdir cimcimedir tatlıştır.
Öp kızını yerime

Simdi gorumce tayfasinin dusuncelerini elestirmeyecegim herkes soylemis zaten.

Benim elestrim size olacak; bu insanlari niye boyle umursuyorsunuz? Onlar kiza deger vermiyor da olabilir yanlis bulsak bile onlarin dusuncesi. Siz bosverin. Sizin kizinizi ne kadar sevdiginizi bi siz bi Allah bilir kimseye anlatmaya calismayin, zaten anlayamazlar. Onlar ogullariyla birbirlerine mubarek olsunlar.

Bol bol öperim csnim sagol

Ya ne bileyim iste herkes kizima deger versin istiyorum galiba

Zihinsel engelli mağara insanları M.S. 2017'de yaşam savaşı veriyorlar. Kendi hallerine bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…