Sanki hala kiz cocuklarini öldürme devrindeyiz

Benim kizimda dunyadaki herseyden daha kiymetli diyeceksiniz...

Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş durumu olabilir mi takılmayın böyle şeylere,ha bir daha yaparsa bu sefer son ve ölümcül darbeyi indirin;Peygamber Efendimizin de soyunun kızından gittiğini hatırlatın.

Lutfen bu adama haddini bildirin.boyle insan musvettelerine karsi susmayin buyugum falan demeyin.o varya o saman kafali adam yaslansin o oglum diye gerindigi cocuk buyuyince bakalim ona bir bardak su verecekmi.eee buyuk konusan hep bulmustur belasini.kiz gibisi varmi benimde kizim var prensesimiz bizim o.
O saman kafaliya seni bir kadin dogurdu farkunda misin desene bakalim ne diyecek.boyle manyaklara tahammul edemiyorum ben agzinin payini veririm sizde verin susmayin...

Allahalla beyinsiz hadsiz laflara bak ya...senin gibi cahile gore öyle olabilir ama bize gore de kizimiz en kiymetlisi tarzi seyler diyin. Boyle zihniyetteki insanlara tahammulum yok sizin yaninizda dediği şeye bak nasil da sacmalamis

Evet herkes kizim kucuk oldugu icin cok ilgilienio onlarin oglu da cok simarik oldugu icin pek kimse ilgilenmez

Bunu diyen adam anasinin bir
dedigini iki etmiyordur birde. Karisida yaninda siritiyor muydu soylerken.. Allahim ne cahil insanlar var

burda söylediklerinizi söyleyin.

çekinmeyin gerçek düşüncenizi söylemekten

en azından sizin yanınızda absürt laf etmemeyi öğrenirler.

ben hiç kimseden çekinmeden söylerim kadın hakları konusunda düşüncelerimi ve gerekirse sonuna kadar da tartışmayı götürürüm. bizim gibi bi ülkede bizim gibi tepki gösteren kadınlar olmazsa hiçbir şey değişmez

hoş artık hiç umudum kalmadı ilerleyeceğimize gelişeceğimize dair

Görümcemlerin kirveleri dedim. Bi yerde yanlis yazmis olabilirim. Herkes anladi sanirim. Siz de birtek ona takildiniz yani. Evet görümcemi sünnet ettiler... oldu mu????

Oldu. Kadin sunneti diye gayet dunyada yaygin bir uygulama var. Muslumanlik adi altinda da yapiyorlar dunyanin pek cok yerinde. Nereden geldin nasil bir mezhebe dahilsin bilemiyorum sonuc olarak. Kaldı ki ailede ki bir büyük için kullandığını düşünmüştüm bu terimi. Hala anlasilmiyor kirve kimin kirvesi. Kocanın mi enişte beyin mi? görümceyi ve geri kafalı kocasini geçtim bir de kirvesi ile gorusmek pek bir manidar geliyor. Böyle atılgan cevapları kirveye vereydin keşke.

diyemedin mi sen adama sen kimsinde benim kizimi aliyorsun. ben verdin mi bakalim diyemedi mi

Ben olsam bu tür insanlarla çok fazla muhattap olmazdım, merhaba-merhaba, hele kızımı hiç bu insanların olduğu ortama sokmazdım ve kızımı en iyi şekilde yetiştirmeye çalışırdım, bu insanlara verilebilecek en büyük ceza bu, kızınızı ne kadar donanımlı, güçlü, ayakları yere basan bir birey olarak yetiştirebilirseniz o kadar iyi.

ben bu tür insnalar adına üzülüyorum. resmen şirk koşuyorlar. Allah göstermesin ya o kıymetli evlatlarıyla sınanırlarsa?? bazen iki kez düşünüp bir kez konuşmak gerek. siz anlatınca kız çocukları adına değil gerçekten onlar adına üzüldüm. yazık!

Seni Kim dogurdu babanmi dogurdu deseydin. Inanamiyorum yil olmus 2017 nelerle ugrasir millet anlamiyorum. Insallah benimde bi kzim olur kiz evlat hayirli evlat güle güle büyütün bebeginizi takilmayin böyle aptalca söylentilere

evet konu sacma böyle dememeleri lazım . ancak kirve dediğinize göre yöre olarak oralarda oyle düsünen insanlar cok . sizin akrabalarda hala kalıptan cıkamamaıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…