• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanki her kadın aldatilmaya mahkum

Kadınlar yüzünden.
Çekirdekten yetişiyor bu aldatmaya müsait erkek beyni. Erkeğin sevgilisi olunca pek güzel, kızın sevgilisi olunca çok fena.
Aldatılan kadınların da çoğu bir şans daha veriyor, bir şekilde aldatılmadığına ikna edilmeyi bekliyor, doğal olarak erkekler için çok da önemli değil.
Böyle devam ederce evet aldatılmaya mahkum kadınlar.

bence aldatmayan erkek yoktur. ama önemli olan onu o yoldan döndürebilmek. o kadınlarda olan bizde de var dimi

Bencede aldatmayan erkek yoktur.İstediğin kadar güzel ol bir süre sonra doyup arayışlara girebiliyorlar.Olan da biz kadınlara oluyor tabii:KK43:

Aldatılmak diye bir şey yoktur. Zina vardır. Allahtan korkmadan en büyük günahı işleyen insan senden çekinse ne çekinmese ne? Ben Allah tan korkmayandan korkarım.

Bana şu düşünce anlamsız geliyor 'Adriana Lima bile aldatıldıysa herkes aldatılır' ya da 'adamın karısı taş gibi ama gözü hala dışarda'
Bir kadının aldatılması o kadının güzel yada çirkinliğiyle alakalı değil aksine aldatan adamın midesizliğiyle ilgili bir şey. Ama toplumumuzda bazen kadının aldatılmasında bile kadını suçlayanlar oluyor. Yok kendine bakmadın yok adamla ilgilenmedin bile. Bundan 20 yıl önce 60 yaşında bir adam 18 19 yaşında bir kızla karısını aldatmıştı. O zaman zina suç sayılıyordu ikisi de hapis filan yatmıştı. O zaman konuşulmuştu 'adamın karısı adamı memnun etseydi aldatmazdı. 'diye. Üstelik bunu kadının oğlu annesine söylemiş demişlerdi. Annem de kızıyordu 'memnun etmediyse sen nerden çıktın demek lazım ona diye

3 yıldır evliyim bigün bi yerde eski sevgilimle karsılastım
4 yıl cıkmıstık evlenmeden önceki sevgilimdi
Kendisi benden önce evlendi
Beni görür görmez yanıma geldi
Yanında biri var mı dedi yoo dedim
Sonunda karsılastık bak engel olamadı kimse dedi
Seni hiç unutamadım ben insan hayatında bi kere seviyomuş dedi
Nası yani noluyoruz dedim
Görüselim dedi numarasını vermeye calıstı numaramı istedi
Ortak eski bi tanıdığımız var ona ulaş dedi ben ona numara vercem
Gizli baska hat kullanırız dedi
Bunların hepsini 2 dk içinde söyledi
Ve bunu yapan kişi 4 senedir evli ve 2 çocuğu var küçük
Çocuğum var ama abimin yanına yurtdısına yollicam merak etme dedi
Karına yazık seni seven insanları üzme sevgiyi bulmak kolay bişey değil dedim
Ve arkama bakmadan kaçtım
O an napıcamı bilemedim başka
Hala düşündükçe korkarım bu nası bi cesaretti diye
Ve o kız için zaman zaman üzülürüm
Ya benim de kocam böyle bisey yapsa napardım diye düsünürüm
Bi kere faceten profiline baktım, karısını da tesadüfen girdim
Bütün facebooku kocasını evlatlarından bile çok sevdiğini belirten yazılarla dolu
Yazık dedim kendi kendime
Eski sevgilimi çok iyi tanıyorum eminim o kızı aldatıyodur da
Yazık işte ne hallere düşürüyodur kızı kimbilir
Allah ıslah etsin öylelerini

Bende o fikirdeyim.
Aldatilmadim diyen henuz yakalamamistir.

Smdi tek umudum kadinlar olarak 1 sefer aldatildiktan sonra borcumuzu odemis olmamiz.
Aldatildim zamaninda.
Insallah tekrar yasamam.
Demek sadece ben degilmisim tuhaf ama buda güzel bişey. İnşallah hiç birimız yasamayiz

Bilemiyorum ki büyük konuşmak değil de aldatsa anlarım gibime geliyo.. Ters giden bişeyler olur illa...
Evliliğimin ilk aylarında paranoyak gibiydim eşimin bekarlık vukuatlarını yakalamıştım (beni değil benden önceki nişanlısını aldatmış) . Her an tetikte bekliyordum ne zaman aldatacak diye
xenforo-smilies-kk48.gif

Her an yakalarsam napmalıyım diye kurgular yapıyordum. Eşimin telefonda konuşma geçmişini takip ettim en son Online servislerden. Numaraları da kim arıyordan kontrol ediyodum. Ve şansa numarayı yanlış tuşlamışım 507 yerine 537 yapmışım ebru çıktı kim arıyordan. Ayyy rezalet bir gündü hatırladıkça utanıyorum
xenforo-smilies-kk48.gif

Neyse paranoyaklığımın Son bulduğu gün o gün oldu. Eşime güveniyorum ama kaliteli yaşamak adına güveniyorum. Her an aldattı mı aldatacak mı diye kendimi yiyip bitirmemek için. Yaparsa ve yakalarsam kendim de aynı şekilde onu aldatıcam ve ayrılıp ayrılmama kararını affedip affetmeme kararını eşime bırakıcam. Kendisine de söyledim bunu. Yemez heralde artık diyorum
xenforo-smilies-kk51.gif

Bilemiyorum ki büyük konuşmak değil de aldatsa anlarım gibime geliyo.. Ters giden bişeyler olur illa...
Evliliğimin ilk aylarında paranoyak gibiydim eşimin bekarlık vukuatlarını yakalamıştım (beni değil benden önceki nişanlısını aldatmış) . Her an tetikte bekliyordum ne zaman aldatacak diye
xenforo-smilies-kk48.gif

Her an yakalarsam napmalıyım diye kurgular yapıyordum. Eşimin telefonda konuşma geçmişini takip ettim en son Online servislerden. Numaraları da kim arıyordan kontrol ediyodum. Ve şansa numarayı yanlış tuşlamışım 507 yerine 537 yapmışım ebru çıktı kim arıyordan. Ayyy rezalet bir gündü hatırladıkça utanıyorum
xenforo-smilies-kk48.gif

Neyse paranoyaklığımın Son bulduğu gün o gün oldu. Eşime güveniyorum ama kaliteli yaşamak adına güveniyorum. Her an aldattı mı aldatacak mı diye kendimi yiyip bitirmemek için. Yaparsa ve yakalarsam kendim de aynı şekilde onu aldatıcam ve ayrılıp ayrılmama kararını affedip affetmeme kararını eşime bırakıcam. Kendisine de söyledim bunu. Yemez heralde artık diyorum
xenforo-smilies-kk51.gif
Cok mantıklı bi ceza :) helal valla

Kelebek,
7/24 kimsenin yaninda olamayiz ki ama. Sonucta herkes calisiyor,is ortami _arkadas ortamı var,sosyal varliklarız.
Her ne kadar gozlerimiz erkeklerin uzerinde olsa da golge gibi takip etmemiz mumkun degil.
Bu durumda guvenmekten ve temkinli olmaktan baska caremiz var mi ?
Guven vermeyen biriyle de ayni yastiga bas koyamazsin.
Aldatirsa da bosanirsin,yapacak birsey yok.
Kendi kendini öldürme simdiden bu sorularla. Hepimiz kaderimize yazilani yasayacagiz nasilsa, herkesin sinavi farkli.

Allah kimseyi seytana uydurmasin, allah herkesi kendi dengiyle karsilastirsin diye dua etmekten baska caremiz yok sanki :KK66:
Gerisi nasip kismet,karakter,yetistirilis meselesi..

Kendine guven, dik dur, karamsar olma. acaba aldatiliyor muyum dersen ne kendin mutlu olursun ne de karsindakini mutlu edersin. Aldatmayan adamin aklina karpuz kabugu dusurmek gibi birsey olur bu..

bence cinsel anlamda aldatmayan sadık erkek var ama bazılarına göre göz zinası bakmak dahi aldatmaktır derler göreceli

Konu başlığından da gördüğünüz üzere böyle bi düşüncem var, hiç bi erkeğe güvenemiyorum 2 yıldır sevgilim var onu seviyorum ama bazı yanlışları oldu bana karşı güvenemiyorum daha dogrusu evlenecek kadar... o yüzden Çevrem de de nerdeyse aldatilmayan kadın yok ondan midir bilmiyorum böyle bi hisse kapıldım. Çok mu sacmaliyorum bi kadın ne kadar güzel de olsa huyu suyu edebi adabı düzgün de olsa bir süre sonra yani kari koca olduktan sonra erkeğin eşine alisacigini bu yüzden başkalarina gözü kayacagini aldaticagini düşünüyorum . Aldatmayan erkek yoktur yakalanmayan vardır gibi geliyor . Var mı koşulsuz şartsız böyle guvenilebilcek adam yer yüzünde çok merak ediyorum umarım sadece benim paranoyamdir
Ayyy benden bir tane daha. Kimseye anlatamıyorum bunları ya hemen saçmalama tabiki var öyle erkeklerde diyorlar. Ama yok kardeşim yok. Bende hep buna şahit oldum o yüzden erkeklere güvenim sıfır.
Birde çalıştığım ortamda tek kızım, bu yüzden erkeklerin muhabbetlerine falanda tanık oldum hep. Dediğiniz gibi ya yakalanmayan erkek var ya da beceremeyeceğinden korkan ve sırf bu yuzden yapmayan erkek var. Onun dısında hepsinin o küçük aklı buna çalışıyor.

Benim kardesim cok sipsevdidir, vicdansizdir kizlara karsi hep kizarim ona ama bigun laf yeri geldi sordum bu sorunuzu..seven yapmaz abla dedi seviyosa igrenir, bide aynindan evde varsa yani abla afedersin ama her istegi yerine gelip onu doyuran bi esi varsa yapmaz dedi, adimiz cikmis bu bi sehir efsanesi demisti, erkeklerinde hoslarina giden bi efsane demisti..

ayni muhabbet esimlede gecer arada, seven yapmaz der..bence bu soruyu es gibi sevgili gibi degilde hani yeni yetmelerin tabiriyle kanka oldugunuz erkeklere sorun,kardes vs objektif bi goze yani..ama akillarinin hep orda oldugu bi gercek,24 saat yatakda hazir nazir bekle hic ben almim demezler :)))

tabii istisnalar vardir burda okuyoruz kocam isteksiz diye onlarda pek bi az anacim..

ya ben aldatma olayını hiç anlamıyorum zaten.
bir insan neden aldatır ki.
yani şuanki eşinle mutlu değilsen ayrıl, neden ayrılmıyorsun da aldatıyorsun.

o yüzden bana biraz şöyle geliyor, eşleri çok sıkmamak lazım, mutlu değilse gitsin ayrılsın yani.
aldatmaların çoğunun şöyle olduğunu düşünüyorum. Adam mutsuz kadın mutsuz, ama illa evliliği yürütmeye çalışıyorlar.
Sonra da fırsatı olan kadın veya erkek aldatıyor. Çünkü başka çıkış yolu yok.
Aklına gelmiyor herhalde, ben bu kişiyle mutlu değilim, o zaman bu kişiyle olmayayım artık fikri.
genelde erkeklerin daha çok fırsatı olduğu için de erkekler çok aldatıyormuş gibi görünüyor.
Ben bu fikirde değilim.

Seven aldatmaz demeyeyim de, eşiyle mutlu bir düzeni olan aldatmaz diyeyim.

Back
X