Merhaba,
Önerileriniz icin tesekkur ederim. Esimle birkac ay ayri kaldik, ilk basta kalici olarak düsünmüstüm ama zamanla yalvarmalari ve kizimdan dolayi dayanamadim. Bana yaptiklarini hicbirzaman unutamiyorum, ama affettim onu. Sizlerin dedigi gibi onu tamamen silmek isterdim ama inanin pratikte olmuyor, bir de cocuk varsa hic olmuyor. Simdi uc aydir birlikteyiz cok iyiyiz, sanki kendini affettirmek istiyor gibi ugrasiyor, buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum

Baska birsey daha var; aylar once attigim bir mesajdan dolayi o kadinin kocasi beni aradi. Bende anlattim, ama gecmiste kaldi artik kocam kesinlikle gorusmuyor dedim. Adam önce karisiyla konusacagini, sonra kocamlada konusmak istedigini soyleyip kapadi telefonu. Ben kabul etmeidm, yani kocamla artik huzurumu kacirmayin yeter artik dedim. Kocami ve ailesini bulup hesaplasacagini sonra neler olur gör dedi. Bir gün sonra tekrar aradi beni ve bana inanmadigini herseyi uydurdugumu hatta sifre patlatip(bunu ilk defa duydum) insanlarin adiyla mailler yollayabilecegimi, benim pis bir iftiraci oldugumu cok kaba bir sekilde soyledi:)) Artik yedigim kufurleremi guleyim, o seytanin zavalli kocasini kandirdiginami:) Üstüne gidip adama bütün yazismalari yollayabilirdim, fakat yapmadim. Teseduflere zaten inanmam, tamamen umidini kesmiski ki seytan kadin simdi ikinci cocuguna hamileymis, cocuga kiyamadim.