Sanki hergün ölüyorum:(

önceden konunu okumuştum
ne diyeceğimi bilemedim
inşallah sizin için hayırlı olur
ama ben olsam eşime asla güvenmezdim ASLA
allaha emanet olun

Dogru diyorsun ablacim, ama o güven istesemde kalmadi:(
Bunu defalarca konustum onunla, defalarca özür diledi, yeminler etti birdaha asla böyle bir hata yapmayacagini. O kadinla asla olmaz birdaha, buna eminim ama hep bir süphe var icimde ve bu durumdan nefret ediyorum.

Canım durumun çok üzücü ama kocamı seviyorum diyorsun. hemde küçücük bebeğin var.
bebeğinin babasız büyümesini kimse istemez ama bu adam ne kadar iyi bir baba ki ?

Canım durumun çok üzücü ama kocamı seviyorum diyorsun. hemde küçücük bebeğin var.
bebeğinin babasız büyümesini kimse istemez ama bu adam ne kadar iyi bir baba ki ?

Yaptigi yanlisi hicbirzaman unutmuyorum, evet seviyorum ama suan cocuk olmasaydi yine biraraya gelirmiydim bilmiyorum. Cok dusundum, sadece kendi acimdan bakmamaya calistim, kizimin babasiz yetismesi veya gibi bircok yolu dusundum. Suanki durum dogru karari verdigimi gosteriyor. Ilerde ne olur bilmiyorum, ama bunu kimse bilemez.
ne kadar iyi bir baba sorusunu anlamadim? Cocuguna karsi nasil, gorevlerini yerine getiriyomu diye sorduysan; evet kizina cok duskun, onu cok seviyor ve cok ilgileniyor. Diger durumdan dolayi, yani cocugunu ve beni hice sayarak igrenc bir iliskiyi devam ettirmesiyse sorun; Bilmiyorum, ama son bir sansi vermem gerektigini dusundum.

Yaptigi yanlisi hicbirzaman unutmuyorum, evet seviyorum ama suan cocuk olmasaydi yine biraraya gelirmiydim bilmiyorum. Cok dusundum, sadece kendi acimdan bakmamaya calistim, kizimin babasiz yetismesi veya gibi bircok yolu dusundum. Suanki durum dogru karari verdigimi gosteriyor. Ilerde ne olur bilmiyorum, ama bunu kimse bilemez.
ne kadar iyi bir baba sorusunu anlamadim? Cocuguna karsi nasil, gorevlerini yerine getiriyomu diye sorduysan; evet kizina cok duskun, onu cok seviyor ve cok ilgileniyor. Diger durumdan dolayi, yani cocugunu ve beni hice sayarak igrenc bir iliskiyi devam ettirmesiyse sorun; Bilmiyorum, ama son bir sansi vermem gerektigini dusundum.

Canım herşeyden önce bir bebeğin var. kendini değil onu düşünmelisin. tamam eşin hatalar yapmış olabilir ama, kızın için düşün.
belki o çocuğun hatrına yuvanız düzelir herşey yoluna girer..
Allah sabır versin, doğru yola sevketsin.

Canım herşeyden önce bir bebeğin var. kendini değil onu düşünmelisin. tamam eşin hatalar yapmış olabilir ama, kızın için düşün.
belki o çocuğun hatrına yuvanız düzelir herşey yoluna girer..
Allah sabır versin, doğru yola sevketsin.

Aminn, hepimizi insallah.
Keske kendilerince "gönlü kaymis" evliler eslerine ne büyük bir haksizlik ve kötülük ettiklerini görebilseler. Benim cok canim yandi...

Ya ben esas buraya bu başlıkla nasıl, ne diye konu açtınız onu anlamadım.Her gün ölmüyormuşsunuz işte, gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz, biz ne yazalım şimdi.Affettim/kazanmaya çalıştım/şimdi iyiyiz/çocuğunu da al git dedim...sonra hooop bu başlığı açtım.Arkadaşım sen herkesten ve her şeyden önce kendini sorgula.

Ya ben esas buraya bu başlıkla nasıl, ne diye konu açtınız onu anlamadım.Her gün ölmüyormuşsunuz işte, gül gibi geçinip gidiyormuşsunuz, biz ne yazalım şimdi.Affettim/kazanmaya çalıştım/şimdi iyiyiz/çocuğunu da al git dedim...sonra hooop bu başlığı açtım.Arkadaşım sen herkesten ve her şeyden önce kendini sorgula.

Bu forumda konu acan yüzlercesinden farkli birsey yaptigimi sanmiyorum. Insanin ruh hali ve bulundugu durum günü gününe esit olmazken, benim aylar öncesiyle suanki ruh haliminde ayni olmasini bekleyemezsin herhalde. Allah kimseye yasatmasin diyorum, basina gelmeyen bilmez. Ben kendimi burada savunmaya veya övmeye konu acmadim, insan bunaliyor ve bu durumlarda bazen ne yapacagini, neye karar verecegini bilemiyor, konuyuda o yüzden acmistim.

Niyetin mesaj biriktirmek veya ilgi cekmekse basardin, ben senin bu yazdigindan baska bir anlam cikaramadim.

Merhaba,

Önerileriniz icin tesekkur ederim. Esimle birkac ay ayri kaldik, ilk basta kalici olarak düsünmüstüm ama zamanla yalvarmalari ve kizimdan dolayi dayanamadim. Bana yaptiklarini hicbirzaman unutamiyorum, ama affettim onu. Sizlerin dedigi gibi onu tamamen silmek isterdim ama inanin pratikte olmuyor, bir de cocuk varsa hic olmuyor. Simdi uc aydir birlikteyiz cok iyiyiz, sanki kendini affettirmek istiyor gibi ugrasiyor, buna sevinmelimiyim uzulmelimiyim bilmiyorum:(
Baska birsey daha var; aylar once attigim bir mesajdan dolayi o kadinin kocasi beni aradi. Bende anlattim, ama gecmiste kaldi artik kocam kesinlikle gorusmuyor dedim. Adam önce karisiyla konusacagini, sonra kocamlada konusmak istedigini soyleyip kapadi telefonu. Ben kabul etmeidm, yani kocamla artik huzurumu kacirmayin yeter artik dedim. Kocami ve ailesini bulup hesaplasacagini sonra neler olur gör dedi. Bir gün sonra tekrar aradi beni ve bana inanmadigini herseyi uydurdugumu hatta sifre patlatip(bunu ilk defa duydum) insanlarin adiyla mailler yollayabilecegimi, benim pis bir iftiraci oldugumu cok kaba bir sekilde soyledi:)) Artik yedigim kufurleremi guleyim, o seytanin zavalli kocasini kandirdiginami:) Üstüne gidip adama bütün yazismalari yollayabilirdim, fakat yapmadim. Teseduflere zaten inanmam, tamamen umidini kesmiski ki seytan kadin simdi ikinci cocuguna hamileymis, cocuga kiyamadim.

çok ilginç yaa şeytan o kadın kurban da senin kocan değil mi? mutluluklar çok zor birşey başkasıyla sevişmelerini unutamayan bir adamla affedip evliliğe devam etmek başarabiliyorsan tebrkler zor olan bu ayrılmak bence kolay olan olurdu. ama sen zoru başarmışsın ne diyeyim.....

Bu forumda konu acan yüzlercesinden farkli birsey yaptigimi sanmiyorum. Insanin ruh hali ve bulundugu durum günü gününe esit olmazken, benim aylar öncesiyle suanki ruh haliminde ayni olmasini bekleyemezsin herhalde. Allah kimseye yasatmasin diyorum, basina gelmeyen bilmez. Ben kendimi burada savunmaya veya övmeye konu acmadim, insan bunaliyor ve bu durumlarda bazen ne yapacagini, neye karar verecegini bilemiyor, konuyuda o yüzden acmistim.

Niyetin mesaj biriktirmek veya ilgi cekmekse basardin, ben senin bu yazdigindan baska bir anlam cikaramadim.
Konunuzu ve sizi adam yerine koyarak ben hata yapmışım.İyi akşamlar size.( Sizin gibi birinin ilgisini çekmeyim mümkünse, önce yaşadıklarınızı değil, başkalarını, hele beni hiç değil; kendinizi tartın) Allah her anlamda yardımcınız olsun.

İnsanlar yasamadan nekadarda kolay yargılıyor.yasadıklarını,acılarını en ıyı sen bılırsın canım...kafana takma,her serde bı hayır vardır,belkı bundan sonrası daha ıyı olacak..

allah kolaylik versin cnm cok zor bir durum..ama bir arkadasimla konustugum seyi aynen sanada diorum..cok afedersin o adam seni altina alabilmek icin dort dortluk dugun yaptimi,telinle duvaginla gelin aldimi,davulla zurnayla ailenin evinden basin dik sekilde ciktinmi bi o.... icin yuva yikmaya degmez..simdi eminimki cok tepki cekecegim ama dusuncem bu..ha dersen ki daldan dala konuyo birini birakip digeriyle baslio vur kicina tekmeyi..ama bir hatayla yuvani yikma heleki anladiysa bir sans daha ver..belki hic cikmiycak icinden belki o guven geri gelmiycek ama yinede mutlu olursun..kimse harika deil her ailede malesef sorun yasaniyor..kiminde dayak kiminde icki kumar kiminde aldatma kimide ana kuzusu..inan hepside birbirinden zor..insallah yaptigi hatayi anlamis ve pisman olmustur ve omur boyu bunun yukuyle mutlulugunuz icin elinden geleni yapar..allah yardimcin olsun

Back
X