sanki herşey üstüme geliyor

muh_seyda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
105
197
103
önce benim hikayemi dinlemeniz lazım sanırım sonra yorumlarınıza ihtiyacım var umarım yardımcı olabilirsiniz
ben devlet memuruyum onunla kontrollüğünü yaptığım bir şantiyede tanıştım. Meslektaşız. Birlikte bazı projeleri imzalatmak için başka bir ile yolculuklar yaptık o zamanlar aramızda birşey yoktu. gittiğimiz şahir onun memleketi ailesinin yaşadığı yerdi(elazığ). bu vesileyle ailesiylede tanışmış oldum. bir süre sonra ki onun sıcak kanlılığına kimse dayanamıyor aşık olduğumu hissettim. Tabii oda bana karşı boş değildi. Sonunda birbirimize açıldık. İş ortamında olduğumuz için ve ben onun şefi olduğum için gizli saklı yürüttük. Sonra o işten ayrıldı ve bir süre sonbra yavaş yavaş herkes duymaya başladı. Ramazan bayramında biraz uzun izin almış çalıştığı yerden beni istemeye gelmek istiyordu. ben bunu anneme söylediğimde tabi kıyametler koptu başka erkek mi yokmuş çirkinmiş kürtmüş (değil ama olsada birşey değişmezdi) o sürekli farklı şantiyede olacakmış benim yanımda olmayacakmış kpssye girsede bakalım kazanacakmıymış beni kullanıyormuş o yatacak benim paramı yiyecekmiş benim memleketime gelsinmış gelirse iş bulamazmış çocuğum olursa kim bakacakmış mış mış mış of of of çok yoruldum ailemle onun arasında kalmaktan ve aileme bir türlü kabul ettirememekten sıkıldım. ben onunla mutlu olacağıma eminim benim yanımda olmak için elinden geleni yapacak biliyorum ama bunu anlatamıyorum zaten benim iki katım maaş alıyor benim paramı ne yapacak diyorum anlatamıyorum kürt değil diyorum anlatamıyorum olsada aralarında hiç mi iyisi yok ırk ayrımı yapmayın diyorum anlatamıyorum güzellik önemli değil huy önemli diyorum anlatamıyorum evlendim de dert çocuk mu oldu diyorum anlatamıyorum. bir akıl lütfennnnnn
arkadaşlarımın hepsi evlendi ve bende artık kendi evimin kapısını açmak istiyorum özenle seçtiğim koltuklarda oturmak, kendi buzdolabımın kapısını açmak, kendi mutfağımda yemekler yaparak akşam kocamın gelmesini beklemek istiyorum. kimseden yardım alamıyorum kardeşim dediğim arkadaşlarımla evlendikten sonra koptuk bir iki kez aradım durumumu anlattım baktım ilgilenen yok. sokaktan geçen birine anlatmayı düşündüm olmadı. hatta hiç yapmadığım birşey bir chat odasına girip konuşayım dedim oradaki herkeste uçkur derdinde kimsenin dostça yaklaştığı yok büyük yanılgı olduğunu anladım. SAnırım son çarem sizsiniz. SAğolun şimdiden

canım yaa uzuldum cidden

aileler boyle işte benim annemde cıkan taliplerde herseye takardı hep bi kusur bulurdu... bende evlenmek istemezdim zaten o yuzden o zamanlar annemin ince eleyip sık dokuması umrumdda olmazdı

ama evlenmek istedigim kişiye gelince...

şimdiki sözlümüde en basta kendi istedi sonra onada kulp buldu.. anne işte herzaman mukemmelin de mukemmelini istiorlar evlatları icin

o zor donemlerde annemi babamla ikna ettik, ben babama anlatmıstım derdimi baba ben seviyorum bu cocugu iyi biri diye... babamda saolsun bana guvenir destek olmustu

sonra sevgilimle annem tanıstılar ve annem tanıdıkttan sonra bosuna evham yapmısım ne iyi cocukmus dedi

anneni ikna etmek icin bir buyugun yada sevdigi birinin yardımı alsan sende belki faydası olur
inşallah hayırlısı olsun hakkında hayırlıysa kavusun canım

Öncelikle ilgin için sağol. ben erzurumluyum ve asla babama ben seviyorum diyemem yöreyi neden yazdın dersen her ne kadar keşke diyebilseydim desemde bazı adetlerimiz bizi babalarımızla bu tarz konuşar konuşmaktan uzaklaştırmış. keşke böyle olmasaydı. Halamı araya soktum oda sağolsun batırdı gidip kızı ver vermezsen kaçar demiş. oysa öyle birşey asla düşünmem. annemde iyice vitesten atmış tabiki. başka diyebileceğim büyükte yok ne yazık ki zaten sütten ağzım yandı yoğurdu üfleyerek yerim artık.

canım herkesin babası oyle olcak diye bişey yok tabi kiminin babası yakındır kiminin abisi ablası..

sende halanı yakın gormus anlatmıssın ama o da sacmalamıs biraz cidden.. baska da kimse yoksa care yok anneni sen ikna edeceksin bi yolunu bulup tanıstırsan dicem ama tanısmayı da kabul edicek gibi durmuyo

sende cocugu seviyosun anladıgım kadarıyla seviyosan vazgecmek cok zor zaten..

yani direnmekten baska caren yok gibi sevdigin de anlayıslı senin yanında olan biriyse beraber direnceksiniz

asık oldum diyorsuun Allah yardımcınız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…