- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.539
- 248
- Konu Sahibi esmergizmo
-
kızlar bu ara çok enerjisizim. sanki hiçbir şeye halim yok. hiç motivasyonum yok, üşengeçliğim had safhada. mezunum kpssye hazırlanıyorum sürekli evdeyim arkadaşlarımın bi kısmı kazandı uzaklardalar, sevgilimle bazı problemlerimiz var kavga ediyoruz arada, çok yalnız hissediyorum.
ama ben kendi motivasyonumu kaybettim, ruhsuz hissediyorum, yaşama şevki denir ya, hani hırs olur her şey daha iyi olsun diye. onu kaybettim. nasıl geri kazanacağım? sizin de başınıza geldi mi hiç?
o ayaklarının üstünde duran, kariyerli, sporunu yapan, fit, güleryüzlü herkesle iyi anlaşan, güzel kadınlardan biri olmak istiyorum. eskiden ben de öyleydim, ama artık değilim ve nasıl olacağım bilmiyorum
o ruhsuzluk, duygusuzluk, hayattan bezmişlik bende de var çok zor senin yine iyi sevgilin varmış arada kavga ediyomuşsunuz benim acil net bi karar vermem gerekiyo onu bile veremiyorum. araftayım. ayrıldığım nişanlım barışmak istedi ona karar veremiyorum. Etrafımdaki insanlar benim için üzülüyo nişanlım benim yüzümden üzülüyo. vs Neyse ama senin için psikolojik yardım almanı öneririm.
Yaşadıkların çok normal canım, sıkıntılı bir süreçten geçiyorsun. Ben mezun olduğumda aklımı sürekli işe takıyordum, alınganlaşmıştım. Erkek arkadaşım da iş arıyordu, üstüne bazı sağlık problemleri vardı. Maddi olarak da zorlanıyorduk. Dediğin gibi arkadaşlar işe girmeye ya da evlenmeye başlamıştı ve biz yerimizde sayıyormuşuz gibi hissediyorduk. Ama zamanla hepsi geçti
Kendine bazı hedefler belirlemen faydalı olur diye düşünüyorum. Bu illa iş-güç-kariyer olmak zorunda değil. Ben mesela ilişkimle ilgili "artık daha yapıcı cevaplar vereceğim" gibi hedefler koyuyordum kendime. Büyük hedefler yerine ufak adımlar... Hedeflerini gerçekleşmesi motive ediyor insanı. Bir de bu dönemin geçici olduğunu bil, yapabilirsen fazla takılma, ne kadar düzeltsen kar
Not: Sheldon Cooper'ı çok severim
depresyonda değilim. ama üşengeçleştim, kişilik olarak da hiç hırslı bi insan değilim bikaç yıldır, ama görüyorum ki öyle insanlar hayatta başarılı oluyor her anlamda. ben de öyle olmaya çabalıyorum ama ilaçlarla olacak bir şey değil ki bu
belki düşünce yapımı değiştirecek bir çözüm çıkar kk dan diye düşündüm ondan yazdım. umarım sen de kısa sürede refaha kavuşursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?