• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki hiçbir şeye halim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.539
248
kızlar bu ara çok enerjisizim. sanki hiçbir şeye halim yok. hiç motivasyonum yok, üşengeçliğim had safhada. mezunum kpssye hazırlanıyorum sürekli evdeyim arkadaşlarımın bi kısmı kazandı uzaklardalar, sevgilimle bazı problemlerimiz var kavga ediyoruz arada, çok yalnız hissediyorum.

ama ben kendi motivasyonumu kaybettim, ruhsuz hissediyorum, yaşama şevki denir ya, hani hırs olur her şey daha iyi olsun diye. onu kaybettim. nasıl geri kazanacağım? sizin de başınıza geldi mi hiç?

o ayaklarının üstünde duran, kariyerli, sporunu yapan, fit, güleryüzlü herkesle iyi anlaşan, güzel kadınlardan biri olmak istiyorum. eskiden ben de öyleydim, ama artık değilim ve nasıl olacağım bilmiyorum :(

kızlar bu ara çok enerjisizim. sanki hiçbir şeye halim yok. hiç motivasyonum yok, üşengeçliğim had safhada. mezunum kpssye hazırlanıyorum sürekli evdeyim arkadaşlarımın bi kısmı kazandı uzaklardalar, sevgilimle bazı problemlerimiz var kavga ediyoruz arada, çok yalnız hissediyorum.

ama ben kendi motivasyonumu kaybettim, ruhsuz hissediyorum, yaşama şevki denir ya, hani hırs olur her şey daha iyi olsun diye. onu kaybettim. nasıl geri kazanacağım? sizin de başınıza geldi mi hiç?

o ayaklarının üstünde duran, kariyerli, sporunu yapan, fit, güleryüzlü herkesle iyi anlaşan, güzel kadınlardan biri olmak istiyorum. eskiden ben de öyleydim, ama artık değilim ve nasıl olacağım bilmiyorum :(

o ruhsuzluk, duygusuzluk, hayattan bezmişlik bende de var çok zor senin yine iyi sevgilin varmış arada kavga ediyomuşsunuz benim acil net bi karar vermem gerekiyo onu bile veremiyorum. araftayım. ayrıldığım nişanlım barışmak istedi ona karar veremiyorum. Etrafımdaki insanlar benim için üzülüyo nişanlım benim yüzümden üzülüyo. vs Neyse ama senin için psikolojik yardım almanı öneririm.

Yaşadıkların çok normal canım, sıkıntılı bir süreçten geçiyorsun. Ben mezun olduğumda aklımı sürekli işe takıyordum, alınganlaşmıştım. Erkek arkadaşım da iş arıyordu, üstüne bazı sağlık problemleri vardı. Maddi olarak da zorlanıyorduk. Dediğin gibi arkadaşlar işe girmeye ya da evlenmeye başlamıştı ve biz yerimizde sayıyormuşuz gibi hissediyorduk. Ama zamanla hepsi geçti :40:

Kendine bazı hedefler belirlemen faydalı olur diye düşünüyorum. Bu illa iş-güç-kariyer olmak zorunda değil. Ben mesela ilişkimle ilgili "artık daha yapıcı cevaplar vereceğim" gibi hedefler koyuyordum kendime. Büyük hedefler yerine ufak adımlar... Hedeflerini gerçekleşmesi motive ediyor insanı. Bir de bu dönemin geçici olduğunu bil, yapabilirsen fazla takılma, ne kadar düzeltsen kar :34:

Not: Sheldon Cooper'ı çok severim :9:

o ruhsuzluk, duygusuzluk, hayattan bezmişlik bende de var çok zor senin yine iyi sevgilin varmış arada kavga ediyomuşsunuz benim acil net bi karar vermem gerekiyo onu bile veremiyorum. araftayım. ayrıldığım nişanlım barışmak istedi ona karar veremiyorum. Etrafımdaki insanlar benim için üzülüyo nişanlım benim yüzümden üzülüyo. vs Neyse ama senin için psikolojik yardım almanı öneririm.

depresyonda değilim. ama üşengeçleştim, kişilik olarak da hiç hırslı bi insan değilim bikaç yıldır, ama görüyorum ki öyle insanlar hayatta başarılı oluyor her anlamda. ben de öyle olmaya çabalıyorum ama ilaçlarla olacak bir şey değil ki bu :(

belki düşünce yapımı değiştirecek bir çözüm çıkar kk dan diye düşündüm ondan yazdım. umarım sen de kısa sürede refaha kavuşursun..

Yaşadıkların çok normal canım, sıkıntılı bir süreçten geçiyorsun. Ben mezun olduğumda aklımı sürekli işe takıyordum, alınganlaşmıştım. Erkek arkadaşım da iş arıyordu, üstüne bazı sağlık problemleri vardı. Maddi olarak da zorlanıyorduk. Dediğin gibi arkadaşlar işe girmeye ya da evlenmeye başlamıştı ve biz yerimizde sayıyormuşuz gibi hissediyorduk. Ama zamanla hepsi geçti :40:

Kendine bazı hedefler belirlemen faydalı olur diye düşünüyorum. Bu illa iş-güç-kariyer olmak zorunda değil. Ben mesela ilişkimle ilgili "artık daha yapıcı cevaplar vereceğim" gibi hedefler koyuyordum kendime. Büyük hedefler yerine ufak adımlar... Hedeflerini gerçekleşmesi motive ediyor insanı. Bir de bu dönemin geçici olduğunu bil, yapabilirsen fazla takılma, ne kadar düzeltsen kar :34:

Not: Sheldon Cooper'ı çok severim :9:

aynen arkadaşlarım hayatlarını kurmaya başladılar bense yerimde sayıyorum sanki, sevgilim çalışıyor o da beni bekliyor, çalışmam gerektiği için yeterince sosyal olamıyorum onu kıskanmaya başladım vs bi çok sorunu bi arada getiriyor, ama ben yeterince çalışamıyorum bile bu halimden dolayı.

dediğin gibi hedefler koyuyorum ufak ufak mesela dersaneye yazıldım, sevgilimle artık kıskançlık konusunda bir şey yapmama kararı aldım vs ama olmuyor.

dönemin geçici olduğunu biliyorum ama takıldım kaldım geçiremiyorum offf bir geçse kazansam her şey mükemmel olacak farkındayım.

5 kilo kadar verdim formuma dikkat etmeye çalışıyorum çok idealim şu anda ama dayanamayıp kendimi yemeğe vurucam bu gidişle :(

depresyonda değilim. ama üşengeçleştim, kişilik olarak da hiç hırslı bi insan değilim bikaç yıldır, ama görüyorum ki öyle insanlar hayatta başarılı oluyor her anlamda. ben de öyle olmaya çabalıyorum ama ilaçlarla olacak bir şey değil ki bu :(

belki düşünce yapımı değiştirecek bir çözüm çıkar kk dan diye düşündüm ondan yazdım. umarım sen de kısa sürede refaha kavuşursun..

Teşekkür ederim inşallah. ilaçların zaten faydasından çok zararı var benim sıkıntılarıma faydası olmadı. Ama bıraktığımda baş dönmesi yaptığı için mecbur devam ediyorum . Yol göstermesi açısından demiştim ilaç kullanmanı bende tavsiye etmem.

Ben de aynı durumdayım ama bu evde oturmak yuzunden oluyor, insan hıcbısey yapmadan yasamaya baslayınca eksılıyor zamanla tukenıyor . Universıteden mezun oldugumda kı benle sımdıkı ben arasında mılyon fark var kendımı bıtmıs gb hıssedıyorum elım kolum kalkmıyor işin en kotu tarafı nasıl toparlarım onuda bılmıyorum , sız en azından kpss ıcın cabalıyormussunuz sanslı sayılırsınız

Aynı ben...

22 yaşındayım yeni mezun sayılırım. Arkadaşlarımın hepsi ya atandı ya iyi yerlerde ya da evlendi

Bense hala aynı yerdeyim. Ağlama krizi geçirdim resmen bugün

Ama elimden gelense sadece sabretmek ve çok çalışmak

Bir de en son yıllar yılı dostumdan kazık yeyince bir güzel boş gelmeye başladı hayat

Ben malı mülkü lüksü seven bir insanda değilim. Yani atanıp çalışmaktan başka isteğim yok.

Ama nedense hayatı hiç sallamayan, okula dahi gelmeyen insanlar iyi yerdeyken ben hala bekliyorum ve hiç bir şeyde olmuyor

İsyana girmekte istemiyorum öte yandan dayanamıyorumda.

Ne olacak böyle bilmiyorum. :43:

ne kadar çok aynı dertten muzdarip varmış :(

demek ki bir süreç bu çoğu insan yaşıyor, hele biraz ben gibi geç kalanlarsa iyice savrulup gitmekle tutunmak arasında kalıyor.

bu tip sorunları olan tüm arkadaşlar topiğime gelebilir birlikte bir çare bulalım, birbirimize moral olalım, destek olalım derim ben.

bana gelince dün sevgilimle bir güzel konuştuk yine kendimi ifade ettim kıskançlığımın vs bazı sebepleri var, bana hak verdi dikkatli olacağına söz verdi. tamamen olmasa da sevgili cephesinde biraz içim rahatladı.

artık geceleri erken yatıp gündüzleri erken kalkıyorum kendiliğimden o da benim için iyi bir gelişme.

şimdi birazcık spor yapıcam ve sonrasında derse oturmaya çalışacağım bugün bakalım

bu arada britney spears'ın yeni bir şarkısı çıkmış normalde şarkılarını pek dinlemem ama bu tam ben ve benim gibiler için olmuş yazayım:) sabah alarm yaptım bunla uyanıyorum:)

https://www.youtube.com/watch?v=pt8VYOfr8To

you wanna
you wanna
you wanna hot body
you wanna bugatti
you wanna maserati
you better work bitch
you wanna lamborghini
sipping martinis
look hot in a bikini
you better work bitch
you wanna live fancy
live in a big a mansion
party in france
you better work bitch (4x)
now get to work bitch
now get to work bitch
aaaaaa oooh
aaaaaa oooh
ring the alarm
dont stop now just be the champion
work it hard like its your profession
watch out now
cause here it comes
here comes the smasher
here comes the master
here comes the big beat
big beat to blast off
no time to quit now
just trying to get it now
pick up what i puttin down (2x)
you wanna hot body
you wanna bugatti
you wanna maserati
you better work bitch
you wanna lamborghini
sipping martinis
look hot in a bikini
you better work bitch
you wanna live fancy
live in a big a mansion
party in france
you better work bitch (4x)
now get to work bitch
aaaaa oohhh
now get to work bitch
aaaaa ohhhh
break it off
break it down
see me coming
you can hear my sound
tell somebody in your town
spread the word
spread the word

go call the police
go call the governor
i bring the trouble
they'll bring the trouble y'all
ı make it bubbles up
call me the bubbler
i am the bad bitch
the bitch that you're lovin' on
hold your hand high
fingers to the sky
they gon try to try ya
but they can’t deny ya
keep it floating higher
and higher
keep it floating higher
and higher
so hold your hand high
fingers to the sky
now they don’t believe ya
but they gonna need ya
keep it floating higher
and higher
keep it floating higher
and higher
and higher
work work work…
work it out work it out…

kızlar üşengeçliğimden kurtuldum nasıl diye soracak olanlara tek önerim spor yapmaları, kendilerini zorlamaları.

spor+duş+kahve sonrası kendinizi superman gibi hissediyorsunuz zaten. üşendiğiniz ne varsa her şeyi pıtır pıtır yapıyorsunuz. mükemmel bişi!

her seferinde kendinizi daha çok zorlayın spor yaparken gittikçe kapasitenizin arttığını görüceksiniz, verdiğiniz kilolar, sıkılaşma da moralinizi yerine getirecek;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X