• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki kimse beni begenmeyecek sankı hıc evlenemıycem

mav

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
1.102
12
158
42
Ankara
ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum

Ukalalık çekingenlikle birarada pek olmaz ama başka bir şeyi kastettin sanırım.

Şimdiye kadar sevgilin oldu mu? Olmadıysa öyle hissetmen normal bence. Ama olduysa dert etme, vakit geçmemiş daha. Evlilik yaşı yükseldi hem.

benim begenenim oldugu halde ben evlenemeyeceğim bu beni bırakır hiç bir zaman kimse beni almayacak hiç anne olmayacagım die düşünürüm... ama bunun bi yeri ve zamanı var sen belki 30 da evleneceksin ben 40 yada evleniyorum dien son anda bitecek herşey kader bence sıkma canını tamamen hüsnü kuruntumuz

benim begenenim oldugu halde ben evlenemeyeceğim bu beni bırakır hiç bir zaman kimse beni almayacak hiç anne olmayacagım die düşünürüm... ama bunun bi yeri ve zamanı var sen belki 30 da evleneceksin ben 40 yada evleniyorum dien son anda bitecek herşey kader bence sıkma canını tamamen hüsnü kuruntumuz

BENCE DÜŞÜNCENİ değiştirmelisin artık zaten evlenmenin yaşı yok zamanı geldiğinde o seni bulur evlenmek için evlenme bu o kişi dediğinde evlen ve mutlaka o kişi seni bulucaktır

sizi o kadar iyi anlıyorum ki... ama sanırım erkekler birazda ukala olmayan kızlardan hoşlanıyor galiba erkek kardeşim öyle söylüyor

ben de konu sahıbıyle aynı durumdayım. 27 yaşındayım, çalışıyorum. ben kımseyle çıkmadım. kendime güvenım pek yok, burun estetığı oldum daha güzelleştım, ama psıkolojık olarak hala kendıme güvenım cok yok. sert ve kendını begenmış duruyormuşum dışarıdan, konu sahibi de onu kastetmiş galiba. o yüzden de erkekler yaklaşmaya çekınıyor bence... ama sonuç olarak yalnız mıyım, evet...

herzaman hayırlısını iste bence illa olsun deme ve kafana takma olacağı varsa olur zaten
evlilik yapmak önemli değil,mutlu ve doğru bi insanla evlilik yapmak önemli
çekingen insanlar genelde karşıdan soğuk görünürler ve çoğu zaman insanlar yaklaşmaya cesaret edemezler,zaman zaman gülümse neşeli ol bence

Kısmet işi belkide kriter işi geçen sene mezun olduk biz arkadaşları duyuyorum kapalı olan arkadaşlarım hepsi hemen nişanlandı evlendi ne güzel onların çevrelerindeki erkeklerin niyetleri net hemencik evleniyorlar ,kapalı değilim ama gene ailesi kapalı gelenek -görenek dini günleri yaşayan bir ailenin kızıyım .Kapalı aileler açığım diye istemiyor diğer tarafta bana fazla kaçıyo arada sıkıştım kaldım ne tarafa g tsem olmuyor.. Yok mu orta şekeri ...

canim adi evlendi olsun diye evlenip,kocandan deger gormyen, koca tarafindan saygi gormeyen,
Allah korusun cocuklarinda bi problem olan bi kadin olmak istermisin?

varsin gec olsun guc olmasin
acele edip yanlis kisiyi secme
sana deger biri elbet vardir

daha önce bir konuna yorumda bulunmuştum diye hatırlıyordum ki baktım, evet...
o konuda da bir çok kişi psikolojik tedavi gör demişti, kendine bunları dert ediyor olabilirsin, çevrendeki ilişkileri ya da evlenenleri gördükçe seni rahatsız da edebilir... ama bir psikolog özgüvenini de yerine getirir, kendinle barışırsın... aslında geç olabileceği önemli olanın hayırlısı olması gerektiği gerçeğini anlayabilirsin, kısacası sorunlarını çözebilirsin yani...

ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum

Bazen ben de bir daha evlenemeyecekmişim gibi geliyor.
O kadar kötü tecrübeler yaşadım ki açıkçası korkuyorum artık.
Bir yanım çok istiyor bir yanım kaçıyor.
Ben hep Allahıma sığınıyorum,eğer evlenip acı çekmekse kaderim Rabbim bekar kalmayı nasip etsin diyorum.
Artık daha fazla gözyaşı istemiyorum hayatımda.
Yerinde olsam evliliği değil hayırlısını dua ederdim.

evlenmek için evlenseydim şimdiye kadar çoktan evlenmiştim. ben hayat arkadaşı, can yoldaşı arıyorum, hayırlısını istiyorum.

üzülme, bak teyzemin kızı 35 yaşında evlendi:34:

Kotu bir evliliktense omur boyu bekarlik daha iyi bence...

Ayrica yasin genc, evlilik yasa bakmiyor artik. Bizim de komsu inan ki 45 yasinda ilk evliligini yapti. Mutlulugu ornek gosterilmeye deger. Bosveeer, hayatini yasa, olursa olur olmazsa da olmasin

mav seni eski konularından hatırlıyorum.Sen bu konuyu baya baya takıntı yapmışsın.Nerdeyse 2 yıldır aynı şeyleri yazmışsın.Eğer böyle giderse önümüzdeki 2 yılda da birşey değişmez. Evet evlenememek özellikle kızlarda sorun yapılabilir bir konu ama takmak birşey değiştirmiyoruz. Kendini evde kalmış gibi hissedersen dışarıya da öyle bir elektrik verirsin bu da senin şansını azaltır. Erkekler özgüvenli kadınları tercih ediyor unutma.

Kısmet işi belkide kriter işi geçen sene mezun olduk biz arkadaşları duyuyorum kapalı olan arkadaşlarım hepsi hemen nişanlandı evlendi ne güzel onların çevrelerindeki erkeklerin niyetleri net hemencik evleniyorlar ,kapalı değilim ama gene ailesi kapalı gelenek -görenek dini günleri yaşayan bir ailenin kızıyım .Kapalı aileler açığım diye istemiyor diğer tarafta bana fazla kaçıyo arada sıkıştım kaldım ne tarafa g tsem olmuyor.. Yok mu orta şekeri ...

Benimde ailem kapalı insanlardır. Aşırı bağnazlığa kaçan geleneklerimiz yoktur ama dinimizi kendimizce yaşarız. Bende kapalı değilim. hep düşünürdüm açık olan çok açık kapalı olanda bize kötü gözle bakıyor diye.
Ama kısmet işte karşıma sevdiceğim çıktı. Annesiyle tanışmaya evlerine gittim. Kendimi evimde gibi hissettim resmen :) Benim ailem nasılsa onlarda öyleler..
İnşallah bir aya kalmaz yüzüklerimizide takıp resmileştiriyoruz işi.
Kısmet işi birazda. Sizinde karşınıza size uygun biri çıkar inşallah :)

Benimde ailem kapalı insanlardır. Aşırı bağnazlığa kaçan geleneklerimiz yoktur ama dinimizi kendimizce yaşarız. Bende kapalı değilim. hep düşünürdüm açık olan çok açık kapalı olanda bize kötü gözle bakıyor diye.
Ama kısmet işte karşıma sevdiceğim çıktı. Annesiyle tanışmaya evlerine gittim. Kendimi evimde gibi hissettim resmen :) Benim ailem nasılsa onlarda öyleler..
İnşallah bir aya kalmaz yüzüklerimizide takıp resmileştiriyoruz işi.
Kısmet işi birazda. Sizinde karşınıza size uygun biri çıkar inşallah :)

Çok teşekkür ederim işallah..kendi ailem gibi olsun isterim bende..Allah mutluluğunuzu daim etsin :))

Ben de 2 kez nişanlanıp ayrılınca iyice öğrenilmiş çaresizlik oldu yanii.. illaki aşık olurum gene ama evlilik ? Derdim yok ya evlenmek istiyorum nedense bu aralar, bebek istiyorum.. ama gerçekten hayırlısını dileyelim.. huzursuz bi yuvadansa ömrümce bekar kalırım daha iyi.. bi de yaşım ilerledikçe kimseyi beğenemez oldum ben.. can yücelin erkek dediğin diye başlayan bi yazısı var ya ondan istiyorum ama yok gibi geliyor.. bakalım.. en hayırlısı olsun hepimizin hakkında :34:

Back
X