• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki kimse beni begenmeyecek sankı hıc evlenemıycem

Bu kadar dert etmeyin nasibin ne zaman çıkacağı belli mi olur.
Hayırsız bi adamla evlenip hergünün zehir olacağına hiç evlenme daha iyi.
Zaten her evlilikte çıkan sorunlar yüzünden ben de iyice soğudum ve yaşım 23 olmasına rağmen ne zaman evlenceksin diyen evde kalmış muamelesi yapanlar oluyor. Hemde üniversite daha yeni bitti ben iş ararken milletin aklı fikri evlilikte.
Her evlenen süper hayat mı yaşıyor bırak arkadaşım düşünmeyi bekle zamanı gelecek.

nasibse gelir taa yemen'den, nasib degilse ne gelir elden...

aynı durumdadayım kızlar ben 30 ablam 31 ne doğru düzgün gelen var nede görüştüklerimizden olumlu şeyler. evde kalma baskısı o kadar ağırki heleki küçük yerde yaşıyorsanız kim ne derse desin ne kadar boşverirse versin yine de canınızı acıtıyor. özelliklede anne ve bababmın.. anlamıyorum neden evlilik hayalimiz olmuyor yüzümüz gülmüyor..

kıslaar burada yeni topic vardı kaçırdınız galiba:))))

madem evlenmek istiyorsunuz hemen öğretmen olun:))))

olamıyorsanız bile okulların çevresinde dolaşın,telli babadan daha faydalı:))))

artık öğretmenler bıkmış durumda görücülerden düşünün bnce:)

not: dalga geçmiyorum cidden yaa topiği arayın bulun:)

ben öğretmenim ama daha atamam olmadı =))) demek ondan evde kalmışım =)) şaka bi yana mesleğim için gelen mümkünse gelmesin, iki gram evlilik hevesim var onu da kaçırmasınlar valla

kizlar dert etmeyin bence benim bir arkadas vardi benden yasca buyukdu benim cocuklarin resmini gorur ici giderdi hep derdi kizim sen benden kac yas kucuksun kac tane cocugun var aslinda bende onun hayatina ozenirdim acikcasi yeni evliyken hersey super sonra bebek oldu okumaya kaldik kari - koca birimiz gelir okuldan digerimiz giderdi bazen okulun onunde cocugu ben alir yada o alir yavrum yatak yuzu gormedi yaz kis sabahlara kadar elimde kitap ayagimda bebek sallardim ne gunlerdi maddi zorluklar onlari hic sorma ama 26 yas gibi evlenseydim bunlarin hic birini yasamayacakdim sonunda strese gelemiyorum hergun gulen gozlerim suanda yillarin yorgunlugla huzunlu kalbim en hafif stresde ritimde bozukluk oluyor hastanelik oluyorum ya arkadasim hic okumadigi halde birgun arkadas gruplariyla gezmeye gidiyorlar birinin muhendis abisi asik olmus evlendiler bir kizlari oldu kiskaniyormuyum asla hatta cok mutlu oldum inanirmisiniz benim cektigimin ceyregini bile cekmiyor biz bebegimize yatak almaya zorlanirken o neler neler aldi bebegine:43: gec olsun hayirlisi olsun kizlar hic takilmayin ne kadar genc evlenirseniz o kadar cok hayat yoruyor simdi tecrubeliyim allah nasip ederse o gunleri gormeye cocuklarimi kesinlikle genc yasda evlendirmeyecegim:ssz:

Yaşın gayet normal bence fazla abartıyosun... Artık eskisi gibi cahil bi dönemde yaşamıyoruz ki insanlar artık okul okuduğu için daha geç evleniyorlar zaten. Sana 'evde kalmış' muamelesi yapanlar baya eğitimsiz kişiler olsa gerek... Bence kendini hiç kasma rahat ol elbet sende bi gün o çok istediğin kocayı bulacaksın. Ayrıca bi erkek için başkası gibi görünme, huylarından vazgeçme sana tavsiyem.

mav seni eski konularından hatırlıyorum hatırlamamın sebebide bende senle aynı dertten muzdariptim.O zamanlar farklı bir nickim vardı. Ama ummadığım anda evlendim.(2sene önce) Yaşımız aynı. Daha genç gösterdiğin bir yaştasın süslen püslen sosyal ortamlara gir. Ve bol bol dua et.İnan dua etmek en etkili çözüm. Bir arkadaşımız evde kalmamak için öğretmen olmak gerekir demişte kesinlikle KATILMIYORUM. Benim arkadaşlarımın hepsi bende dahil öğretmen ama çoğu evlenemedi daha. Bende geç evlendim zaten. Hatta eşimle evlenmeseydim eminim evde kalırdım çünkü benm yaşadığım şehir küçük ve blmiyorum görücü çok gelmiyor gelse bile hiçte istediğin gibi olmuyorlar. O yüzden görücü değilde sosyal çevrende erkek arkadaş edinmeye bak. Kanki gibi ben kankimle evlendim çünkü :)

Ben de 2 kez nişanlanıp ayrılınca iyice öğrenilmiş çaresizlik oldu yanii.. illaki aşık olurum gene ama evlilik ? Derdim yok ya evlenmek istiyorum nedense bu aralar, bebek istiyorum.. ama gerçekten hayırlısını dileyelim.. huzursuz bi yuvadansa ömrümce bekar kalırım daha iyi.. bi de yaşım ilerledikçe kimseyi beğenemez oldum ben.. can yücelin erkek dediğin diye başlayan bi yazısı var ya ondan istiyorum ama yok gibi geliyor.. bakalım.. en hayırlısı olsun hepimizin hakkında :34:

burcu hıkayenı zaman zaman okudum sen ve dıger tum arkadaslara dıyecegım tek sey. mutsuz bır evlılık, sızı uzen bır es dunyadakı en buyuk ızdırap. oyuzden ayrılma kararlarınız da dogru hareket ettınz ve zamana bırakın kesınlıkle derım. ınanın evlıyken bıle oyle ınsanlar oyle ılıskıler goruyorsunuz kı keske bekleseymısım dıyorsunuz. otur kızım otur, bahtın acılsın der eskıler. hakıkaten dogruymus.

erkek dedıgın yazısını cok severım. kadın dedıgın yazısındakı gıbı bır kadın olmaya calıstım calısıyorum da ama sor bakalım nekadarını alabılıyoruz oyuzden bekleyın, acele etmeyın hatta gerekırse 35-40 a kadar bekleyın bekar arkadaslarım var ama benden daha mutlular. bır saat mutlu bır saat dipte gezmektır, kendınıze ve aılenıze uymayan bırı ıle evlı olmak. evlılık herkes ıcın zor. ınanılmaz mukemmel bır ılıskı olsa da zor olacak. ama fedakar olan, fedakarlıgı anlayan, kadın ruhunu tanıyan, olgun, sahiplenen ama bunu bogmadan ya da dovmeden kufur etmeden yapan bırı ıle mutlu olunur ancak. bekleyın kızlar bekleyın. streslı mutsuz bır hayatın ıcındeysenız zaten stresten bebek de olmuyor ya da olsa da o bebek de mutsuz olacak

ınsanlar dıyorkı ask senı bır gun ummadıgın anda bulur.ama sankı benı kımse begenmıcek yaslı bulacak gıbı gelıyor.. 29 yasımdayım ama cevramde sankı kımse benı begenıcek gıı gelıor.. bakıolar ama almıyolar hesabı.. begenılıyorum falşan fılan bakımlıyımdır kendıme özen gosterrım. ama asbıyımdır bıraz bırazda ukala duruyorum ama bunlar hep cekıngen olmamdan kaynaklı... ama sankı kımse benı begenıp evlenmıcek ben sankı kımseyle evlenemıycem evde kalıcam gıbı gelıo.. facebookta hep evlenenler ben neden böle degılım dıyorum.. uzuluyorum

harbi konu olmuş:)) bende senin gibi düşünürdüm ama birgün seni tamamlayan biri çıkıp geliyor rahat ol:))işte bir yere kadar biraz biz inceliyoruz,biraz onlar, birde güçlüyüm,ayaklarımın üzerinde duruyorum diye minnetsiz davranıyoruz adamların cesaretini kırıyoruz.Bir sürü yaşanmışlık bırakıyoruz ardımızda.Olur inşallah, bekle azcık bakalım. belki turnayı gözünden vuranlardan olursun.

ben 40 yaşındayım evlenmedim evlenemedim bak:)bazen çok takıyorum kafaya bazen böylesi daha hayırlıymış diyorum.beni isteyeni ben istemiyorum falan filan..
senin yaşın daha çok genç ama o yaşlarda kısmetlerını iyi değerlendir çunku tren kaçtımı bir kere sonrasında daha zorlaşıyor herşey..
ben hep öteledim öteledim bak şimdi seçme şansım daha az...
takma kafana akışına bırak olacaksa oyle güzel tıkır tıkır oluyoki herşey..

ya şöle bı durum var hayatıma bazı ınsalar gırdı cokta sevdım ıkı kere asker yolu bekledım enayılık bırazda.. ve hep hayatımda işsiz güçsüz adamlar oldu hıc meslek sahıbı kımse olmadı.. benım aılemde okumus ınsalar bellı bıyerde olan ınsalar ama benım bulduklarım hep metelıksız ınsanlar oldu.. bunlarla evlensem sıkıntı cekecektım eve ama o an hıc öle dusunmuyordum.. ben onları terk etmedım onlar benı terk ettı zamanı gelınce..ben herseylerını sıneye cekmısken beklemeyı göze almısken.sımdı 29 yasımdayım bakıorum kendıme sacıma makyajıma dıkkat cekıorum evet ama sedece bukadar hıc benımle beraber olmak ısteyen yok. neden yok bılmıorum.. cıkmıcak sankı karsıma kımse bazen ıcım erıyo mutlu ınsalar olunca cevremde.

burcu hıkayenı zaman zaman okudum sen ve dıger tum arkadaslara dıyecegım tek sey. mutsuz bır evlılık, sızı uzen bır es dunyadakı en buyuk ızdırap. oyuzden ayrılma kararlarınız da dogru hareket ettınz ve zamana bırakın kesınlıkle derım. ınanın evlıyken bıle oyle ınsanlar oyle ılıskıler goruyorsunuz kı keske bekleseymısım dıyorsunuz. otur kızım otur, bahtın acılsın der eskıler. hakıkaten dogruymus.

erkek dedıgın yazısını cok severım. kadın dedıgın yazısındakı gıbı bır kadın olmaya calıstım calısıyorum da ama sor bakalım nekadarını alabılıyoruz oyuzden bekleyın, acele etmeyın hatta gerekırse 35-40 a kadar bekleyın bekar arkadaslarım var ama benden daha mutlular. bır saat mutlu bır saat dipte gezmektır, kendınıze ve aılenıze uymayan bırı ıle evlı olmak. evlılık herkes ıcın zor. ınanılmaz mukemmel bır ılıskı olsa da zor olacak. ama fedakar olan, fedakarlıgı anlayan, kadın ruhunu tanıyan, olgun, sahiplenen ama bunu bogmadan ya da dovmeden kufur etmeden yapan bırı ıle mutlu olunur ancak. bekleyın kızlar bekleyın. streslı mutsuz bır hayatın ıcındeysenız zaten stresten bebek de olmuyor ya da olsa da o bebek de mutsuz olacak

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, çok haklısın aslında.. bendeki biraz saçma bi hırs oldu sanırım, 2 kere kıyısından dönünce kendimi çok sorgular oldum.. bende mi bi anormallik var acaba dedim.. sanki doğru adamı bulup evlenince kendime bişeyleri ispatlayacakmışım gibi geliyor.. hata yapmaya çok açığım şu aralar.. bu ruh haliyle yanlış kararlar almamam gerekiyor.. kendimi tanıyorum aslında bu düşünceler kısa süre sonra geçecektir..

Canım senin durumun ya hep ya hiç bilinçsel çarpıtma. Bu duygunun üstesinden gelebilirsin. Çünkü sen hissettiğin şey değilsin. Bunun çözümü sadece sende gizlidir.. bir kaç haftalık bir çalışmayla bu duygudan tamamen kurtulup öz saygını kazanabilirsin :) Unutma kim ne derse desin sana özgüvenini veremez bu tamamen kendi elindedir eger bununla ilğilenirsen sana neler yapabileceğini anlatabilirim.. Çünkü aynı yollardan bende geçtim. Sana özgüven vermeyeceğim sen sende herzaman var olan özgüvenini geri kazanacaksın. Neyse çok konuştum. Özelden yazabilirsin istersen bana :10:

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, çok haklısın aslında.. bendeki biraz saçma bi hırs oldu sanırım, 2 kere kıyısından dönünce kendimi çok sorgular oldum.. bende mi bi anormallik var acaba dedim.. sanki doğru adamı bulup evlenince kendime bişeyleri ispatlayacakmışım gibi geliyor.. hata yapmaya çok açığım şu aralar.. bu ruh haliyle yanlış kararlar almamam gerekiyor.. kendimi tanıyorum aslında bu düşünceler kısa süre sonra geçecektir..

adana da buyudum ve senın rumuz daıma ılgımı cektı 01 den dolayı. okumadan edemedım oyuzden. oncelıkle senı tebrık edıyorum bunu gercekten kalben dıyorum hem fedakarı ama bır okadar da cesursun gecmıse ya da sevgıne saplanıp, gelecegını mahvetmedın cesur oldun. hep boyle olmanı ama en cok da yoluna umutla devam etmenı hem rıca edıyorum hem de dılıyorum.

hırs olmasın asla. mutlu olacagım cıddı ılıskım olacak bu kez dıye hırs yapıp yanlıs ınsanlar ıle olan yanlıs ılıskılerı devam ettırebılıyor hatta evlenebılıyoruz dogru olan dogru ınsan ıle devam etmek yurumek yaşamak ve yaşlanmak. evlenmek amac olmamalı mutlu olmak sana huzur verecek ınsana yapısmak lazım sureklı sorun olacak kısılere degıl. sen de bır anormıl yok anormıllık evlılıgı amac edınmek sırf bu yuzden yanlıs kararlar almak ya da yanlıs oldugunu farkedememek. hata yapma lutfen bosluktasın. bızler ıle konus. hatta ozelden yaz ben ya da dıgerlerı ıstersen msn ya da tel ıle bıle destek oluruz cok sukur boyle bır hatadan yenı bosanmıs bırını kurtardım ben. burda tanıstık yakın arkadasız sımdı. kardes gıbı olduk ne garıp kı. benım kızkardesım yok ve arkadas olarak cok da yanlız kalmıs bırıyımdır yanlızlıktan hatalar yaptım ve ıstıyorum kı sımde kımse yapmasın ve hatta ben engel olabıleyım.

Bu kadar dert etmeyin nasibin ne zaman çıkacağı belli mi olur.
Hayırsız bi adamla evlenip hergünün zehir olacağına hiç evlenme daha iyi.
Zaten her evlilikte çıkan sorunlar yüzünden ben de iyice soğudum ve yaşım 23 olmasına rağmen ne zaman evlenceksin diyen evde kalmış muamelesi yapanlar oluyor. Hemde üniversite daha yeni bitti ben iş ararken milletin aklı fikri evlilikte.
Her evlenen süper hayat mı yaşıyor bırak arkadaşım düşünmeyi bekle zamanı gelecek.

şeker,m,23 te öyle düşünülür zaten,sen bir 35 ine bekar olarak gel,göreyim seni:)
mav,haklısın ama şöyle düşün içine sinmeyen bir evlilikten daha iyidir.hala ruh ikizini yada benzerini yakalama şansın var..Mesela,şuan hayatımda biri var,ilgim var ama içime sinmiyor,ençok duygusal anlamda kararsızım,bırakamıyorum da nedense,sanırım artık bir yoldaşa ihtiyacım var..Bir de zaman geçti,ahını almak istemem..belki zamanla(gerçek anlamda,onları sevdiğim gibi) severim,iyi huylarını gördükçe,tabi görürsem..Aksi gibi biraz,inatçı,herşeyi benle s.d.k yarıştırıyor,kaprisli.Güçlü,ağırbaşlı bir erkek değil.En çok buna bozuluyorum.Erkeğin güçlü,ağırbaşlı olması kadın için(yada benim için) çok önemli..Ama rest çektim,ablamla da konuşmuş.Tamamen farklı bir ... olacağım dedi..Şimdi daha uyumlu..Ne olacak bakalım..Çok isterdim,umutla,şevkle bakmayı..Onda olduğu gibi..(kızlar bana da yorum yapın,dua edin)
Geçerli bir işin olunca daha çok talibin olur.Hem hiç evlenmemişsin,şanslısın.Bakımlıymışsın zaten..

Son düzenleme:
mav...

seni 2 3 yıldır biliyorum forumdan,hatta bi ara burda bi arkadaşın(elif) kurduğu forumda da dertleşmiştik.

o zaman eski sevgilinden vazgeçemiyordun.gardiyan olmuştu galiba yanlış mı hatırlıyorum?hatta atanınca ayrılmıştı(yanlış hatırlıyor olabilirim,düzeltirsen sevinirim).

çalışıyormusun bilmiyorum?

ama seni daha önce tanıdığımdan da yola çıkarak,evlilik düşüncesini çok kafana takıyorsun.

evliliğin güzellikle,çirkinlikle kesinlikle alakası yok.bu tamamen Rabbimin senin için hayırlı gördüğü zamanla ilgili.

bak en basitinden örnek vereyim sana;

ben çok güzel bir kız değilim.minyon tipliyim ve yaşından küçük gösteriyorum.sevimli bir yüzüm vardır belki ama asla bayan çekiciliği yok,tamamen çocuksu bir tipim var.hatta konularımı oku,kendi öz babam bile arkamdan:''okuyup kendini geliştirmese,bu kadar çok talibi olmazdı,gösterişli bir kız değil'' dedi.
ve ben ben buna rağmen 21 yaşında, dünya iyisi bir adamla evlendim.hayatımda verdiğim en doğru ve beni rahatlatan karardı.

öte yandan bir örnek daha vereyim.ben ehliyet kursuna yazıldım,direksiyon hocam tam bir afet tabiri caizse.uzun boylu zayıf ve çok güzel bir yüzü var.29 yaşında ve bekar.daha önce nişan atmış,şimdi mantık evliliği yapacağını söylüyor.

anlatabiliyor muyum?

bu kesinlikle nasip işidir.sen şimdi kendini paralasanda,oluruna bıraksanda senin için hayırlı zamanı bekleyeceksin.

belki 1 yıl belki 5 ay...biz bilemeyiz.

senden ricam,evlilik fikrine kendini çok kaptırıp,düşünmeden,yanlış kişilere şans verip evlenme.

bu çok daha kötü sonuçlar doğurur.bırak geç olsun,temiz olsun.

yaşın gayet normal,ne evliliğe ne hayata geç kalmadın,ki zaten bunun yaşıda yoktur.

evet cnm dedıgın gıbı vazgecemıyordum..o benden vazgectı.. ılk ayrıldıgımızda onun donmesını ıstıyordum zamn gectıkce herkez okumus kulturlu ınsalarla evlenıce bende böle ınsa ıster oldum ama hep hayatıma gırenler ısısz lıse mezunu ınsalar oldu..küçümsemıorum sadece deger yarılarımı elırtmke ıstedım... suan ıyı bırı karsıma cıksın ıstıtyorum ama cıkmıyor neden cıkmıyor dıyorum ben kötü bırı degılım ama dıyorum ama ıste olmayınca olmuyor.. bebek dogurmek ıstıyorum cocugum olsun ıstıyorum evım yuvam olsun ıstıyorum

Back
X