• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanki kimse beni begenmeyecek sankı hıc evlenemıycem

evet cnm dedıgın gıbı vazgecemıyordum..o benden vazgectı.. ılk ayrıldıgımızda onun donmesını ıstıyordum zamn gectıkce herkez okumus kulturlu ınsalarla evlenıce bende böle ınsa ıster oldum ama hep hayatıma gırenler ısısz lıse mezunu ınsalar oldu..küçümsemıorum sadece deger yarılarımı elırtmke ıstedım... suan ıyı bırı karsıma cıksın ıstıtyorum ama cıkmıyor neden cıkmıyor dıyorum ben kötü bırı degılım ama dıyorum ama ıste olmayınca olmuyor.. bebek dogurmek ıstıyorum cocugum olsun ıstıyorum evım yuvam olsun ıstıyorum

anlıyorum seni mav fakat,
çevrene bakarak standart oluşturursan mutlu olamazsınki.
her seferinde daha iyisi olsun hissine kapılırsın,evlendikten sonra bile.hep hayırlısını iste.
benim sınıf arkadaşım vardı üniden ve kız okumuş maddi yeterliliği olan biriyle evlenmeyi çok isterdi hep,
kendine katı kurallar koymuştu.güzelde bir kızdı ama buna rağmen 3 sene kimse girmedi hayatına.o da kafasına takardı.
şimdi duydumki bi mühendisle görüşüyormuş.
kısmet işi.
sen ne kadar olsu diye istesende,zamanı değilse birşey yapamazsın.
bunun senin iyi veya kötü olmanlada ilgisi yok.
bol bol dua et,emin ol hayırlı zamanda Rabbim kısmetini karşına çıkaracak.
peki sen ne iş yapıyorsun?yani çalışıyor musun?

Çalışıyor musun mav?

Ya bu işler gerçekten kısmet
Hepimizde olmuştur
Nezaman kimle evleneceğiz sorusu?
Takıntı yapmışssın bence ondan üzülüyorsun
Ama üzülmen gereken bir durum yok ortada
Mutlulukla kal:26:

27 yaşındayım 2 yıldır hayatımda kimse yok aşk konuşusunda hep kısa süreli ilişkiler yaşadım . bu son 2 yılda da hayatıma kimse girmedi teklifler aldım ama olmadı içime sinmedi vs. :31:

zaman zaman bunun sıkıntısını çektim kendimi beğenirim Allah'ıma şükür elim ayağım yerinde sağlıklıyım çalışıyorum kazanıyorum .

çevremdeki insanların evlilik soruları ve baskıları beni çok yordu bunalttı başlarda takmıyordum gülüp geçiyordum geyik yapıyordum ama artık bu işlemeye başladı bana

insanların naber demeden önce daha bulamadınmı birini, ee hadi ne zaman evlendiriyoruz seni, kaç yaşında evlenicen de çocuk yapıcan, evde kaldın sen ve beni tanımadan sen çok seçici davranıyorsun galiba bu yaşına kadar nie bekledin vs gibi laflarıyla karşılaşıyorum hep ve bu bana o kadar işledi ki artık kendimi beğenmez duruma gelmeye başladım toparlıyorum kendimi ama yine gelio bu düşünceler aklıma işte

çok merak ediyorum evlendiğimde mutsuz olsam acaba o lafları söyleyenler yanımda olucak mı . insanlar bazen gerçekten konuşmak için konuşuyor bu laflarımla karşımdakini bunaltıyormuyumdur psikololijisi bozuluyormudur die düşünen yok :47:

ama hep söylerim Allah'ım hayırlısını nasip etsin

şeker,m,23 te öyle düşünülür zaten,sen bir 35 ine bekar olarak gel,göreyim seni:)
mav,haklısın ama şöyle düşün içine sinmeyen bir evlilikten daha iyidir.hala ruh ikizini yada benzerini yakalama şansın var..Mesela,şuan hayatımda biri var,ilgim var ama içime sinmiyor,ençok duygusal anlamda kararsızım,bırakamıyorum da nedense,sanırım artık bir yoldaşa ihtiyacım var..Bir de zaman geçti,ahını almak istemem..belki zamanla(gerçek anlamda,onları sevdiğim gibi) severim,iyi huylarını gördükçe,tabi görürsem..Aksi gibi biraz,inatçı,herşeyi benle s.d.k yarıştırıyor,kaprisli.Güçlü,ağırbaşlı bir erkek değil.En çok buna bozuluyorum.Erkeğin güçlü,ağırbaşlı olması kadın için(yada benim için) çok önemli..Ama rest çektim,ablamla da konuşmuş.Tamamen farklı bir ... olacağım dedi..Şimdi daha uyumlu..Ne olacak bakalım..Çok isterdim,umutla,şevkle bakmayı..Onda olduğu gibi..(kızlar bana da yorum yapın,dua edin)
Geçerli bir işin olunca daha çok talibin olur.Hem hiç evlenmemişsin,şanslısın.Bakımlıymışsın zaten..

tulipa adını ve konunu hatırlıyor gıbıyım hatta bırkac kez yazmıstım sana. ama bıze ya konu lınkını gonderıp ya da anlatıp yardımcı olabılır mısın ? sana destek olmak ıstıyorum

pomogranate, çok teşekkür ederim ilgin için.. zerre hayalkırıklığına tahammülüm kalmadı.. umarım keşkesiz geçer geri kalanı ömrümüzün....

pomogranate, çok teşekkür ederim ilgin için.. zerre hayalkırıklığına tahammülüm kalmadı.. umarım keşkesiz geçer geri kalanı ömrümüzün....

ne dıyım bılmıyorum kı tamam haklısın. kırılgan umutsuz guvensız olman, sabrının da tukenmıs olması hatta ısyanlarının olması cok normal. hangımız yapmıyoruz kı ya da yapmayız kı ?

hayal kırıklıgına tahammulun kalmadıgı ıcın kendını dınlenmeye cek, şu donemde kımse ıle ılıskıye baslama. ama antısosyal bırı olma. tam tersı tatıl, kıtap, arkadaslar, sınema, belkı yenı egıtım ve hobıler ıle kendını sureklı oyala. nekadar dolu olursa kafan ve hayatın, gecmısı ve gelecegı dusunmen okadar azalacaktır. hakkında hayırlısı olsun Allah cırkın, kotu sansı versın der buyukler. ıyı bır ınsansın, fedakar, guclu, seven. ınsaallah bu ozellıgının karsılıgını alacaksın sansın acılacak

benım konu basklarına sapmıs:19:

özür dilerim canım, kusurumuza bakma, biz de benzer duyguları yaşadığımız için dertleşiyoruz, konun da buna vesile olmuş oldu.. isteklerin çok doğal ve çok masum, ama bunu isterken nasıl bir ruh halindeyiz bu önemli olan.. eğer sen "ben şanssızım bir türlü yuva kuramıyorum" diyip durursan şansını kendi zihin gücünle farkında olmadan kapatırsın.. ama umut dolu olup inanarak hayalini kurduğum yuvaya sahip olacağım dersen de gene kendi inancınla şansının kapılarını açacaksın.. unutma bizler düşüncelermizden ibaretiz.. ne düşünürsek o olur.. yaşına ve acı tecrübelerine sabitlenme.. sıfırdan başla hayatına.. yüreğin yeterince dinlendi ve artık yepyeni güzelliklere açık..

ben 40 yaşındayım evlenmedim evlenemedim bak:)bazen çok takıyorum kafaya bazen böylesi daha hayırlıymış diyorum.beni isteyeni ben istemiyorum falan filan..
senin yaşın daha çok genç ama o yaşlarda kısmetlerınıideğerlendir çunku tren kaçtımı bir kere sonrasında daha zorlaşıyor herşey..
ben hep öteledim öteledim bak şimdi seçme şansım daha az... RO
takma kafana akışına bırak olacaksa oyle güzel tıkır tıkır oluyoki herşey..

Er yada geç istemekten vazgeçilmez en güzellini isteyin ahlaklı dürüst yakışıklı zengin olsun verecek olan allah zaten allah zengin biz fakir dileğin rabbim dünyada ve ahirtte beraber olacaginiz bir hayat arkadaşı versin amin

27 yaşındayım 2 yıldır hayatımda kimse yok aşk konuşusunda hep kısa süreli ilişkiler yaşadım . bu son 2 yılda da hayatıma kimse girmedi teklifler aldım ama olmadı içime sinmedi vs. :31:

zaman zaman bunun sıkıntısını çektim kendimi beğenirim Allah'ıma şükür elim ayağım yerinde sağlıklıyım çalışıyorum kazanıyorum .

çevremdeki insanların evlilik soruları ve baskıları beni çok yordu bunalttı başlarda takmıyordum gülüp geçiyordum geyik yapıyordum ama artık bu işlemeye başladı bana

insanların naber demeden önce daha bulamadınmı birini, ee hadi ne zaman evlendiriyoruz seni, kaç yaşında evlenicen de çocuk yapıcan, evde kaldın sen ve beni tanımadan sen çok seçici davranıyorsun galiba bu yaşına kadar nie bekledin vs gibi laflarıyla karşılaşıyorum hep ve bu bana o kadar işledi ki artık kendimi beğenmez duruma gelmeye başladım toparlıyorum kendimi ama yine gelio bu düşünceler aklıma işte

çok merak ediyorum evlendiğimde mutsuz olsam acaba o lafları söyleyenler yanımda olucak mı . insanlar bazen gerçekten konuşmak için konuşuyor bu laflarımla karşımdakini bunaltıyormuyumdur psikololijisi bozuluyormudur die düşünen yok :47:

ama hep söylerim Allah'ım hayırlısını nasip etsin

Başkasının hayatına salça olmayı seven insan çok maalesef. Ama o sorular moralini bozmasın. Bir de şu açıdan bak mesela: Güzelsin demek ki insanlar beklentiye giriyor, neden yalnızsın diye sıkıştırıyorlar.

Ben de 28 yaşındayım mesela. Kimse sormaz neden evlenmedin, aaa neden bekarsın, vs vs.. diye. Bu da demek oluyor ki: "Seni kim alsın."

Allah hayırlısını versin. Sağlık sıhhat huzur olsun. :)

çok mu lazım arkadaşım. Evlenenleri görüyoruz. Sırf yaş geçiyor diye evlenilmez ki. Zamanla çıkar karsına biri kısmet işi biraz. Ama sırf evde kalacağım bu yaştan sonra diye itin uğursuzun birine tanımadan gidersen sonra çok ağlarsın. Bak keyfine :). Bir işe gir eğer çalışmıyorsan mutlaka çevre edinince bulursun ve bence davranışlarını biraz yumusat. Ukala olmak iyi değildir.

ben de konu sahıbıyle aynı durumdayım. 27 yaşındayım, çalışıyorum. ben kımseyle çıkmadım. kendime güvenım pek yok, burun estetığı oldum daha güzelleştım, ama psıkolojık olarak hala kendıme güvenım cok yok. sert ve kendını begenmış duruyormuşum dışarıdan, konu sahibi de onu kastetmiş galiba. o yüzden de erkekler yaklaşmaya çekınıyor bence... ama sonuç olarak yalnız mıyım, evet...

Birden kendi mesajımı okuyormuşum gibi hissettim:) Burun ameliyatı dışında tüm yazdıkların beni anlatıyor :43:

yalnızlık ALLAHA mahsus elbet bir gün evleniceksin
lakin işte bu işler nasip işi kader kısmet ne zamansa o zaman ollur
aslında bu devirde kaç yaşında evleniceğim ya da evlenebilicekmiyim den ziya da evlkendiğimde pişman olucakmıyım,mutsuz olur muyum acaba keşkeler yaşarmıyım acaba diye düşünmek lazım
çünkü devir çok değişti nereye kafamı çevirsem sorunlu evlilikler ALLAH hayırlısı kim ise ve ne zman bize uygun ise hayırlı zamanda evlenmemizi nasip etsin herkesin AMİN :34:

Bu kadar olumsuz dusundugun icin buyuk ihtimalle korktugun basina gelecek
Hep ewlensem ewlensem diye dusunme akisina birak
Her erkegi potansiyel koca adayi gibi gorme arkadas ol kendiliginden bisiler ozaman olusabilir

Sert görünüyormuşum ondan çekiniyorlar gibi lafları geçiniz... :27:

Erkek fatma bi akrabam vardı. Ben evlenebileceğini düşünmezdim ama evlendi ve çocuk da doğurdu. :27::27:

Kızda hiçbir şekilde işve, cilve, kızsal konuşma durumları yoktu. Gayet sert ve mesafeli biriydi.

Kalıplara sokmayın kendinizi. Herkesin bir alıcısı vardır.
Çok çirkin olmak mesele değil ki. :55:

pomogranete,be yeni kişiyle ilgili açtığım bir başlık yok,ge.en yılki görüştüğüm kişiyle ilgili var..Yeni kişi hakkındaki bilgiler sadece bunlar.Bir de arada borç istiyor,800 tl maaşını yettiremiyor,ben'niye yettiremiyorsun,yettirmen lazım deyince küsüyor,istemem senin paranı ''diyor.Seni yokladım ''diyor.Neyini yokluyorsa....Eskiyi özlüyorum malesef...Ama onun da ailesi istemedi beni..Bu ve ailesi beni olduğum gibi kabul ediyor..Öyle olunca değerini bileyim diyorum ama,gözüme batan şeyler var..

Back
X