Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanki tüm kötülükler benim başıma geliyormuş hissi?
Sanki herkes mutlu mesut bir ben mutsuzum. Sanki herkesim işi rast gidiyor benim hep ters. Sanki herkes seviliyor ben sevilmiyorum. Hep böyle karamsarım. Sizce bu duygudan kurtulabilir miyim?
Sanki herkes mutlu mesut bir ben mutsuzum. Sanki herkesim işi rast gidiyor benim hep ters. Sanki herkes seviliyor ben sevilmiyorum. Hep böyle karamsarım. Sizce bu duygudan kurtulabilir miyim?
Senin için iyi olanı istemiyorsun, o an aklından geçeni istiyorsun belki.
Bakış açını değiştir, yaşadığın her deneyim ilerde kahkaha ile anlatacakların olacak.
Bu his aşırı hırslılarda vardır, tabağındakiyle yetinmeyi dene. Önce doy, fazlasını sonra iste.
Sosyal medya maalesef psikolojisini bozuyor insanlarin. Yasanan hayatlar mukemmel, duzenli ve cok mutlu gozukuyor. Herkes mutlu ve mukemmel yasiyor saniyoruz. Eminim cogu sadece fotograftadir. Herkesin kendine gore derdi oluyor. Kimisinin kocasi, kimisinin cocugu, isi, okulu , ailesi vs...
Sizin hayatinizda ne yolunda gitmiyorsa ona odaklanip cozum uretmeye calisin. Sahip olduklariniza sukredin...