sanki tüp bebekte başarı azaldı sizcede öyle değilmi

jxuxpiter

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
302
9
318
İstanbul
bu iki aydır kadınlar kulübünde takipteyim benim haziranda başarısız ilk tüp denemem oldu ama benden sonrada takip ettim başarısız olanlar çoğunlukta galiba
bi istatistik yapmak istedim haziran temmuz dönemi başaranlar başaramayanlar hangisi çoğunlukta
tüp bebekte başarı yüzde atmış deniliyo da inandırıcı gelmemeye başladı

benimde kafama takılan;
hep ^tüp bebek tutunduktan sonra normal gebelik gibi değerlendirilir.^ denilmesi.
ama her nedense gebeliklerin çoğu gelişmiyor,dış gebelik oluyor,kese oluşmuyor,kalp atışı duyulmuyor,yada kalp duruyor hep bu tür sonuçlar duyuyorum.

Aynen kızlar ben de sıze katılıyorum
benım yaptırdıĞım yerde yÜzde yetmıŞ tutuyo dendı
aynı anda 9 arkadaŞ yaptırdık 6 kıŞının tutmadı 3 kıŞının tuttu...

kizlar bu is kismet evet haklisiniz haziran ve temmuzda anne lerimiz cok az ben agustos ayina sayfa actim bu ay ugurlu olacak isn

sağlıklı doğum yapıp bebeğini kucaklayanlar çok az bencede.çok fazla düşük ,dış gebelik,mol, kimyasa gebelik,boş gebelik duyuyorum.bu anormal gebelikleri başarı yüzdelerine ekleyip gebelikleri yüksek gösteriyorlar.benimde ilk gebeliğim kürtajla sonuçlandı

kıslar bende size katılıyorum ama galiba bu kısmet isi nasip insallah bisde bebeğimize kavusuruz hakkımızda hayırlısını dilemekten baska caremiz yokkk(

üzerinde resmi bir araştırma olmasa da genelde yaz aylarında yapılan denemeler başarısız olduğu söylenir hep .. çünkü sıcaklardan hormonlarımız çok etkileniyor . özellikle de erkeklerin spermleri :1no2:
o yüzden en başarılı denemeler sonbahar ve ilkbahar aylarında oluyor .. sonbaharda tabiatın değşmesiyle insan ruhu ve bedeninde de yeni bir uyanış değişim , tazelenme vs. yaşandığı gibi bir şey okumuştum bi yerde yanlış olmasın .. o nedenle belki de genelde sonbahar aylarındaki denemeler büyük çoğunlukla başarılı sonuçlanıyor , tecrübeyle de sabit yerimseniben
ben 4 yıl önce ilk denememi haziranda , ikinci denememi aynı yılın aralık ayında , üçüncü denmemi nisanda , son denememi ise ekim sonuna denk gelen regl ile yapmıştım ..

Gebelerin veya gebe kalmak isteyenler diyelim yaz ayında yaptırdı iz ama evde 18 derece sıcaklıkta durulması gerekirmiş transferden sonra o gunü hastanede ge irsin gitti geldi hemsireler klimayı açıp üzerimi actılar sonraki gunü nezle oldum evrede hep soğuk tadurdum bunun yararı varmi bilmiyorum ama tüp bebekte düşük vs çok oluyor hakketten çok can sıkıcı

ben size moral olurmuyum bilmiyorum. 6 yıl önce denedim ilk tedavimi . bir kızım var elhamdülillah rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallah. iknici tedavimde bugün testimi yaptım sonuç pozitif. rabbim tamamını gösterirse inşallah. ilk tedavimi memorial de yaptırmıştım. benden sonra 6 aile gitti aynı hastaneye 5 i şu an çocuk sahibi. 2 tanesinin de ikiz. bu tedavimide acıbademde yaptırdım . onlardanda çok memnun kaldım.

bence seçilen merkez çok önemli. dikat ediyorumda merkezlerde de genellikle kadın doğum doktorlarına çok önem veriyor herkez. aman işte merkezin başkanı olana muayene olmak istenir. yada o takip etmese bile transferi baştaki doktor yapsın denir. işte memorial de semra kahraman. bahçecide mustafa bahçeci, clinic te timur gürgan, amerikan da bülent bey,acıbadem de cem bey gibi........ halbuki bu iş ekip işidir. hemşiresinden tutunda doktoru özelliklede embriyoloğu çok önemlidir. hatta işin en büyük kısmı bence emriyologtadır.yumurta ve spermin buuşmaını sağlayan perde arkasındaki gerçek oyuncu........ dediğim gibi bence önemli olan merkezi doğru seçmektedir....

Son düzenleme:
kayracım çok sevindim...gözün aydın...allah tamamına erdirsin canım....sonucun kaç çıktı

Benimde ilk denemem ne yazıkki negatif:çok üzgünüm:
gerçi ben temmuz haziran aylarında değilde
sonbaharda yani şubat sonunda yaptırmıştım
ama olmadı ne yazıkki:gitme:

inşallah hepimiz guzel sonuçlar alacagız
neyi nerde yanlış yapıyoruz bilinmez
ama hastaneler her ne kadar aracıda olsa yinede başarı oranları farklı oluyor
yani bir merkezin pozitif sonucu aldırması onemli degil bence
o sonucun saglıklı doğumlarla sonucu önemli merkezlerin başarının böyle ölçülmesi gerekiyor ama öyle bir sistem ve bilgi yok malesef
birde tabi başarılı olup bazı un yapmış hastaneler var ama bunlarında döviz uzerinden para laıyorlar ve fiyatları çok uçuk
herkes en iyi yerde tedavi olmak ister ama herkesin bütçesi ayrı kesesi ayrı
paralar çok uçuk olduğu için daha başka yerleri bile bile tercih edenlerimizde vardır eminim umut ve ümitle ama o zamanda daha çok uzulenlerimizde olmuştur

bende haziranda tüpbebek yaptırdım ve sonuç negatif, bende katılıyorum haziran ayında olumsuz sonuç çok oldu.

sıcaklar ya da çalıştırılan klimalar embriyoyu etkiliyor olabilir kızlar. merkez bu konuda daha hassas olmalı. bu gibi şeylere dikkat etmeli. böyle bilimsel bir çalışma yok tabii ama önsezilerim sıcakların etkileyebileceği. bir de ben de baharla gelen bedenin uyanışına inanıyorum. ama tabii biraz da nasip kısmet. kendimizi şartlamamak lazım.

kızlar katılıyorum size bnede haziranda yaptırdım ve negatif sonuç aldım merkezlerin elinden geleni yaptığına inanmıyorum herşey transfer olana kadar ondan sonrası için hiç bir bilgi vermiyorlar allahım inşallah herjes kendiliğinden doğal olarak hamile kalır

selam

kızlar 1 öncesine kadar devlet desteği 3 tü ve şansı kullanmak için herkes çabaladı birçok merkezde buna dahildi fakat son zamanlarda merkezler yavaş yavaş devletten( ssk ve diğer kurumlardan ) ayrılıyor bu yüzden denemeler yavaşladı ve eksildi.birde dr tatilleri var .Dönem kriz dönemei insanlar sıkıntıda.
o yüzden azalma olacağını düşünüyorum.Türkiye ciddi anlanma başarılı bu yöntemde güzel ,sonuçlar almanız ve tatlı meleklerinize en kısa zamanda kavuşmanız dileği ile.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…