Sanki tutmadı gibi...

Cksevyrm

Dinazor olaydım da bunları görmeseydim
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
643
363
53
32
İyi günler kızlar ilk tüp bebeği denedik beklemedeyim ama hiç bi kıpırtı bi belirti yok sadece tuvalete sk çıkıyorum ama hava serinledi diyede olabilir kimse anlamıyor içimden geçenleri beklemek çok zormuş günler değil dakikalar geçmiyo varsa bekleyen lütfen paylaşın yanlız hissediyorum kendimi

canım inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı günün sorununuz neydi ilk denememiydi. olumsuz düşünme tatlım:)

canım inşallah pozitif sonuç alırsın kaçıncı günün sorununuz neydi ilk denememiydi. olumsuz düşünme tatlım:)
Amin inşallah canım bugün 5 gün oldu polikistikover sorunumuz ilk denememiz beklemek çok zormuş dakikalar bile geçmiyor sanki

Transferin 2. gunundeyim yani cumartesi transfer yapildi. Cok sık idrara cikma bende de var hatta gece uyanip gidiyorum. Bunun disinda regl agrisi gibi kasiklarimda bir agri var hatta bazen bacaklarima kadar iniyor agrisi, belim de cok agriyor. Bunlar disinda pek birsey yok (daha ne olsun) Rabbim icimdeki iki kucuk hucreye can versin ben bunlara raziyim tabiiki
Benim de ilk denemem bu arada
Sevgiler

Benim hiçbir belirtim yoktu. Kan testinin sonucunu bile almaya gitmedim o kadar umutsuzdum. Sadece 6. gün adet sancısı çektim ve bir gün sonra leke geldi. belirtim buydu. arada karnım hala ağrıyor. ne midem bulanıyor ne göğsüm şişti çok normalim. Hiç belirti takma kafana. Bebekler seninle onlarla konuş ve hep iyi düşün.

Allah dualarimizi kabul etsin kizlar emeklerimizi boşa cikarmasin Rabbim.. isteyene tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. (Darısı başıma)
Kafamizi kasiyacak vakit kalmasin bebislerden

Allah dualarimizi kabul etsin kizlar emeklerimizi boşa cikarmasin Rabbim.. isteyene tez vakitte hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. (Darısı başıma)
Kafamizi kasiyacak vakit kalmasin bebislerden
Amin canım amin hepimizin duaları kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…