- 5 Haziran 2017
- 942
- 649
- 33
- Konu Sahibi married_woman
-
Kızlar az önce
Kenzül Arş Duası ve Meryem suresini okudum bizim gibi evlat isteyen tüm herkese hediyemdir
Valla canim su cift cizgiden cektigimizi hic biseyden cekmeyiz heralde :) onu gorucez diye beynim yandi artik. Ne yapsamda bisey bulsam diye bakiyorum :)
Kızlar az önce
Kenzül Arş Duası ve Meryem suresini okudum bizim gibi evlat isteyen tüm herkese hediyemdir
Hayırlı olsun kuzum ilk Bebişimiz fazla bekletmedi bizi
Cok coook sevindimm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin RabiimKızlarrr şimdi aradım pozitif dediler. Yarın sabahta beta hcg değerim çıkacakmış. Ayyyyyy şoktayım yaa
Amin kuzum hepimizin Dualari kabul olsunAlah razı olsun canım benim. Okuduğum dualar dileklerin kabul olsun.
Neye göre pozitif dediler ki kuzum eğer yüksekse değerin iğneden değildir büyük ihtimal inşallah bebiş vardırCanım yaa beta hcg değerimi yarın görücem. İğnenin etkisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum şimdi de
Amşn kuzum hepimizin dualarını kabule taşın ALLAHIMAllah razi olsun canim insallah dualarin kabul olur
Neye göre pozitif dediler ki kuzum eğer yüksekse değerin iğneden değildir büyük ihtimal inşallah bebiş vardır
Amin kuzum hepimizin Dualari kabul olsun
Anladım kuzum stres yapma vardır inşallah başka şeylerle oyalan vakit geçsinCanım kan vermeye gittiğimde kayıtta pozitif negatif mi öğrenmek istiyorsunuz yoksa betahcg mi diye sordular. Bende ikisinede bakılsın dedim. PoZitif negatif 15 dk da çıkıyo dediler. Beta hcg de yarın sabah. KAn verdikten yarım saat sonra aradım pozitif dediler.
Amin kuzummmAmin inş. güzel yürekli arkadaşım. Allah gönlünde ne muradın varsa versin
Anladım kuzum stres yapma vardır inşallah başka şeylerle oyalan vakit geçsin
Canım benim hayırlısı olsun ben sana negatif düşünme dedimmmm nasıl sevindim anlatamamKızlarrr şimdi aradım pozitif dediler. Yarın sabahta beta hcg değerim çıkacakmış. Ayyyyyy şoktayım yaa
Canım benim hayırlısı olsun ben sana negatif düşünme dedimmmm nasıl sevindim anlatamam
Dur bakalım canım benimmm değerine göre anlaşılır bence kötü düşünmee lütfen yine yaptırırsın 4 gün sonraa şimdilik kötü düşünmek yoookkkk!!!Canım yaa benm sevincim kursağımda kaldı yine bi ihtimal iğnenin etkisi olabilirmişş
Dur bakalım canım benimmm değerine göre anlaşılır bence kötü düşünmee lütfen yine yaptırırsın 4 gün sonraa şimdilik kötü düşünmek yoookkkk!!!
Sende iyi ki varsın kuzummAyyyy sağol canım yaa bana iyi geliyorsunuz.İyi kivarsınız
Canım hayırlı olsun şimdiden bence kesin hamilesin ay çok güzel yaaa :)))Ayyyy sağol canım yaa bana iyi geliyorsunuz.İyi kivarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?