Merhaba arkadaşlar, eski konularımı bilen bilir.. Yine kafam bozuluyor, sizlere bir sormak istedim.. Konu araba konusu. Ulaşım mecburiyetinden dolayı ben bizim eski arabayı kullanıyorum. Yaklaşık bir 5 sene kadar önce bu eski arabayı benim hiç haberim olmadan satmışlar.. Parasının üstüne ekleyip anneme yeni araba almışlar.. Çok Sana da lazımdı sen kullanır mısın diye sormamışlar hemen satmışlar.. Sonra Bana o araba olsun mu dediklerinde iyiyse olsun, önceden de kullandım demiştim.. Demez mi olaydım?.. Hayır olmasın mı deseydim.. Madem sattınız niye alıyorsunuz tekrar? Deyip hayır demediğim için sinirleniyorum kendime.. Çok mecburdum sanırım, iyiyse olsun kullandığım bildiğim araba demiştim.. Bekarım ailemle yaşıyorum şuan çalışmıyorum sınavlara hazırlanıyorum.. Bu eski araba geldiği ilk ayda yolda kaldı.. Hala daha sürekli yolun ortasında duruyor, geçenlerde bilmem ne borusu patlamış.. Kısacası sorunu bitmiyor.. İlk bozulup yolda kaldığında bana eğer bir daha olursa öyle satarız yeni araba alırız.. Ben de saf gibi sanki onları tanımıyor gibi bazen inanıyorum.. Öylesine söylüyorlar.. Evin yakınında arabayı sürekli yıkattığımız yer var.. Orada çalışan çocuk bana, siyah golf olan da anneniz mi diye sordu.. Nerden bildin dedim.. Benziyorunuz.. Ama sizi kandırmışlar.. dedi. Benim araba eski ya.. Ben de Allah olmayanlara da versin dedim.. Konu ve sorun şu ki ben kandırılıyormuş gibi hissediyorum.. Yeni arabayı beklemedim, eski arabaya, arabaya mecbur olduğumdan olur dedim.. Şimdi de Sürekli bozulan arabayla uğraşıyorum.. Hayır hiç alınmayacak deseler anlıycam.. Alınacak diyip sürekli öyle böyle diyorlar canım sıkılıyor.. Konu benim kendim araba alıp almamam değil, Ben sanki kandırılıyormuş gibi hissetmeye başladım.. Sizce ne yapayım?