ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum urfada OSM nasıl bir yer acaba sonuç alabildiniz miaradan biraz zaman geçmiş ama ben varım.... şuan test günümü bekliyorum. Başka yok mu OSM e gidip tüp bebek yaptıran ??
evet çok şükür ilk denememizde olumlu sonuç aldık :):) 6 haftalık şimdi bebeğim daha çok küçük ama doktorum şuan bi sıkıntı olmadığını söyledi.. doktoru, hemşiresi, sekreteri tüm ekip olarak hepsi çok ilgililer ve bana kendimi çok özel hissettirdiler, sanki tek hastaları benmişim gibiydi, ben çok memnun kaldım, üç tane embiryomu dondurdular,doktorumun da dediği gibi inşallah bunu sağ salim doğurayım 2 yıl sonra diğerleri için de gidicem :) inşallah sen de tedaviye başlarsın ve olumlu sonuç alırsın...ben de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum urfada OSM nasıl bir yer acaba sonuç alabildiniz mi
evet çok şükür ilk denememizde olumlu sonuç aldık :):) 6 haftalık şimdi bebeğim daha çok küçük ama doktorum şuan bi sıkıntı olmadığını söyledi.. doktoru, hemşiresi, sekreteri tüm ekip olarak hepsi çok ilgililer ve bana kendimi çok özel hissettirdiler, sanki tek hastaları benmişim gibiydi, ben çok memnun kaldım, üç tane embiryomu dondurdular,doktorumun da dediği gibi inşallah bunu sağ salim doğurayım 2 yıl sonra diğerleri için de gidicem :) inşallah sen de tedaviye başlarsın ve olumlu sonuç alırsın...
adetimin 2. veya 3. günü başlanıyor,ben üçüncü günü gittim başladım önce yumurtaları uyarıcı bi iğne verdi ve iki günde bir hastaneye giderek yumurta büyüme takibi yapıldı, yeterli büyüklüğe geldikten yumurta çatlatma iğnesi verdiler ve tam 36 saat sonra anestezi altında yumurtalar toplandı aynı anda eşim de sperm örneği verdi, ertesi gün aramışlar eşimi şu kadar yumurta döllendi, şu kadarı sağlıklı ve şugün gelin diye transfer günü gittik zaten acısız bi işlem olduğu için uyutmadılar bile transfer anını da izletti ahmet bey ekrandan çok duygulandım yine ağladım tabi ki :):) sonra yatağına alıyolar seni 1-2 saat dinleniyosun bu arada eve gittikten sonra yapman gerekenler anlatılıyor dikkat etmen gereken şeyleri söylüyolar sonra 12 günde kan tahlili yapıyosun ve inşallah sonuç olumlu oluyo :):) biz ilaçlar hariç merkeze 4500 TL ödedik ilaçlar da sanırım 2000TL civarında tutmuştur eşim ödediği için kesin bir bilgim yok bu konuda. inşallah sen de başlarsın ve olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda..inşallah yaa... tedavi süreci nasıl başladı ücreti ne kadar acaba...
adetimin 2. veya 3. günü başlanıyor,ben üçüncü günü gittim başladım önce yumurtaları uyarıcı bi iğne verdi ve iki günde bir hastaneye giderek yumurta büyüme takibi yapıldı, yeterli büyüklüğe geldikten yumurta çatlatma iğnesi verdiler ve tam 36 saat sonra anestezi altında yumurtalar toplandı aynı anda eşim de sperm örneği verdi, ertesi gün aramışlar eşimi şu kadar yumurta döllendi, şu kadarı sağlıklı ve şugün gelin diye transfer günü gittik zaten acısız bi işlem olduğu için uyutmadılar bile transfer anını da izletti ahmet bey ekrandan çok duygulandım yine ağladım tabi ki :):) sonra yatağına alıyolar seni 1-2 saat dinleniyosun bu arada eve gittikten sonra yapman gerekenler anlatılıyor dikkat etmen gereken şeyleri söylüyolar sonra 12 günde kan tahlili yapıyosun ve inşallah sonuç olumlu oluyo :):) biz ilaçlar hariç merkeze 4500 TL ödedik ilaçlar da sanırım 2000TL civarında tutmuştur eşim ödediği için kesin bir bilgim yok bu konuda. inşallah sen de başlarsın ve olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda..
tskur ederim Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun insllah...rahim filmi cekılmedi dr nasılsa erkek infertelisinden dolayı tup bebek yapıcaz mecburen rahim filmine gerek yok dedi. taksit yaparlarmi bilmiyorum kredi kartıma belki yapılir sormak lazım. siz osm de mi yaptırmayi dusunuyorsunuz?Merhaba öncelikle hayırlı olsun inşallah Rabbim kucağınıza almayıda nasip eder acaba rahim filmi çektiniz mi? Bide taksit ile ödeme imkanı hakkında bilginiz var mı?
tskur ederim Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun insllah...rahim filmi cekılmedi dr nasılsa erkek infertelisinden dolayı tup bebek yapıcaz mecburen rahim filmine gerek yok dedi. taksit yaparlarmi bilmiyorum kredi kartıma belki yapılir sormak lazım. siz osm de mi yaptırmayi dusunuyorsunuz?
Etskur ederim Allah razı olsun isteyen herkese nasip olsun insllah...rahim filmi cekılmedi dr nasılsa erkek infertelisinden dolayı tup bebek yapıcaz mecburen rahim filmine gerek yok dedi. taksit yaparlarmi bilmiyorum kredi kartıma belki yapılir sormak lazım. siz osm de mi yaptırmayi dusunuyorsunuz?
Merhaba lizz...biraz OSM tüp bebek merkezinden bahsedir misin? memnuniyet ücret vb. konular gibi...mikroenjeksiyon yöntemi kullanılıyor mu...ben de gelecek ay başlamayı düşünüyorum da buradaaradan biraz zaman geçmiş ama ben varım.... şuan test günümü bekliyorum. Başka yok mu OSM e gidip tüp bebek yaptıran ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?