Tüp Bebek Merkezleri Şanlıurfa OSM hastanesinde Tüp bebek tedavisi gören var mı?

Tabi ki :) oncelikle ben cok memnun kaldim ilgi ve alakadan dolayi evet dr cok yogun belki saatlerce bizimle ilgilenemedi ama o kisitli zamanda bile gozlerinin ici guluyordu o bana cok samimi geldi :) diger personelleri de oyle hepsi cok ama cok ilgililerdi. Hastane temizdi,ilgi alaka da vardi ucreti de ilaclar haric merkeze 4500 tl verdik belki simdu fiyat farklidir.ben memnun ayrildim osm den umarim sende ayni guzel sonu yasarsin :)

Merhaba lizz...biraz OSM tüp bebek merkezinden bahsedir misin? memnuniyet ücret vb. konular gibi...mikroenjeksiyon yöntemi kullanılıyor mu...ben de gelecek ay başlamayı düşünüyorum da burada

Tabi ki :) oncelikle ben cok memnun kaldim ilgi ve alakadan dolayi evet dr cok yogun belki saatlerce bizimle ilgilenemedi ama o kisitli zamanda bile gozlerinin ici guluyordu o bana cok samimi geldi :) diger personelleri de oyle hepsi cok ama cok ilgililerdi. Hastane temizdi,ilgi alaka da vardi ucreti de ilaclar haric merkeze 4500 tl verdik belki simdu fiyat farklidir.ben memnun ayrildim osm den umarim sende ayni guzel sonu yasarsin :)
Teşekkür ederim arkadaşım...hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl :)) hayırlısı bakalım şimdilik kafama yattı gibi OSM

Teşekkür ederim arkadaşım...hamilelik nasıl gidiyor bebiş nasıl :)) hayırlısı bakalım şimdilik kafama yattı gibi OSM
çok şükür herşey çok yolunda maaşallah bebek de iyi bir sıkıntımız yok :) darısı sana ve isteyen herkese olsun inşallah.... yani biraz da zaman ve kadere bağlı bu durum ama bence pişman olmazsın OSM den :)

adetimin 2. veya 3. günü başlanıyor,ben üçüncü günü gittim başladım önce yumurtaları uyarıcı bi iğne verdi ve iki günde bir hastaneye giderek yumurta büyüme takibi yapıldı, yeterli büyüklüğe geldikten yumurta çatlatma iğnesi verdiler ve tam 36 saat sonra anestezi altında yumurtalar toplandı aynı anda eşim de sperm örneği verdi, ertesi gün aramışlar eşimi şu kadar yumurta döllendi, şu kadarı sağlıklı ve şugün gelin diye transfer günü gittik zaten acısız bi işlem olduğu için uyutmadılar bile transfer anını da izletti ahmet bey ekrandan çok duygulandım yine ağladım tabi ki :):) sonra yatağına alıyolar seni 1-2 saat dinleniyosun bu arada eve gittikten sonra yapman gerekenler anlatılıyor dikkat etmen gereken şeyleri söylüyolar sonra 12 günde kan tahlili yapıyosun ve inşallah sonuç olumlu oluyo :):) biz ilaçlar hariç merkeze 4500 TL ödedik ilaçlar da sanırım 2000TL civarında tutmuştur eşim ödediği için kesin bir bilgim yok bu konuda. inşallah sen de başlarsın ve olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda..
Mrb cs
adetimin 2. veya 3. günü başlanıyor,ben üçüncü günü gittim başladım önce yumurtaları uyarıcı bi iğne verdi ve iki günde bir hastaneye giderek yumurta büyüme takibi yapıldı, yeterli büyüklüğe geldikten yumurta çatlatma iğnesi verdiler ve tam 36 saat sonra anestezi altında yumurtalar toplandı aynı anda eşim de sperm örneği verdi, ertesi gün aramışlar eşimi şu kadar yumurta döllendi, şu kadarı sağlıklı ve şugün gelin diye transfer günü gittik zaten acısız bi işlem olduğu için uyutmadılar bile transfer anını da izletti ahmet bey ekrandan çok duygulandım yine ağladım tabi ki :):) sonra yatağına alıyolar seni 1-2 saat dinleniyosun bu arada eve gittikten sonra yapman gerekenler anlatılıyor dikkat etmen gereken şeyleri söylüyolar sonra 12 günde kan tahlili yapıyosun ve inşallah sonuç olumlu oluyo :):) biz ilaçlar hariç merkeze 4500 TL ödedik ilaçlar da sanırım 2000TL civarında tutmuştur eşim ödediği için kesin bir bilgim yok bu konuda. inşallah sen de başlarsın ve olumlu sonuç alırsın en kısa zamanda..
Mrb canım cok oldu sen yazalı ama şansımı deneyeyim dedim bende mayısta urfa osmde tup bebek yaptıracagım biraz bilgi verırsen sevınırum

simdiden hayirli olsun diyeyim merak ettigimm ne varsa sor cevaplamaya calısaxim :)
Ayyyyyy cok sevindim msjını görünce öncelikle ben 2007 de rahim filmi cektim doktor tekrar istermi bide benim eşimde sprem zayıflıgı var doktor tedavi verirmi bende bir sorun görünmüyo tüpler açık rahim temiz yumurtalıklar ilaca yanıt verip bayagı büyüyolar bide fiyatını öğrenebilirmiyim bide doktor ahmet beyi duydum iyiymiş

Ben 11 yıllık evliyim 2008 deve bu nisanın üçünde aşılama yaptım tutmadı orda rapor gecerlimi bide benim yaşım 29 esimin 33

evet canım rapor gecerli. biz 4500 tl verdik hastaneye ama artmis olabilir. ahmet hoca muhtesem bi dr. evet cok yogun ama elinden geldigince ilgili gozleri isil isil ben olumlu elektrik almistim hemsirelerde aynen oyle. rahim filmi benden istemedi sadece esimden tahlil aldilar senden isterlermi bilemiyorum. bize direk tup bebek dediler zaten oncesinde herhangi bir tedavi olmadi esim.nerde oturuyos n?

QUOTE="delalimmm, post: 40679193, member: 675745"]Ben 11 yıllık evliyim 2008 deve bu nisanın üçünde aşılama yaptım tutmadı orda rapor gecerlimi bide benim yaşım 29 esimin 33[/QUOTE]
d

evet canım rapor gecerli. biz 4500 tl verdik hastaneye ama artmis olabilir. ahmet hoca muhtesem bi dr. evet cok yogun ama elinden geldigince ilgili gozleri isil isil ben olumlu elektrik almistim hemsirelerde aynen oyle. rahim filmi benden istemedi sadece esimden tahlil aldilar senden isterlermi bilemiyorum. bize direk tup bebek dediler zaten oncesinde herhangi bir tedavi olmadi esim.nerde oturuyos n?

QUOTE="delalimmm, post: 40679193, member: 675745"]Ben 11 yıllık evliyim 2008 deve bu nisanın üçünde aşılama yaptım tutmadı orda rapor gecerlimi bide benim yaşım 29 esimin 33
d[/QUOTE]
Ben mardinde oturuyorum canım urfaya gelcem tup bebek için orda kayınvalidem urfalı orda akrabalarda kalcaz bu rapor nasıl cıkıyo peki anlatırsan memnun olurum bide rapor oldugunda indirim varmı

biz rapor cikartmadik sartlarimiz uymuyordu ama uzun bi surede cikartildigini biliyorum. raporun oldugunda daha az odeme yapiyorsun rapopqu universite hastanesinden kendiniz cikariyorsunuz

biz rapor cikartmadik sartlarimiz uymuyordu ama uzun bi surede cikartildigini biliyorum. raporun oldugunda daha az odeme yapiyorsun rapopqu universite hastanesinden kendiniz cikariyorsunuz
Bizde üniversite hastanesi yok canım nasıl olcak ne yapabilirim

QUOTE="delalimmm, post: 40680326, member: 675745"]Bizde üniversite hastanesi yok canım nasıl olcak ne yapabilirim[/QUOTE]
inan ki hic bilmiyorttm o asamalari istersen osm ile gorus onlar bilgi verir. maddi durumun iyiyse raporsuz yaptirsan?

QUOTE="delalimmm, post: 40680326, member: 675745"]Bizde üniversite hastanesi yok canım nasıl olcak ne yapabilirim
inan ki hic bilmiyorttm o asamalari istersen osm ile gorus onlar bilgi verir. maddi durumun iyiyse raporsuz yaptirsan?[/QUOTE]
Çok şükür iyide hani böyle bir imkan varsa neden kullanmıyayım

simdiye kadar niye cikarmadiniz raporu uzun suruyor diye biliyorum :-(

inan ki hic bilmiyorttm o asamalari istersen osm ile gorus onlar bilgi verir. maddi durumun iyiyse raporsuz yaptirsan?
Çok şükür iyide hani böyle bir imkan varsa neden kullanmıyayım[/QUOTE]

Çok şükür iyide hani böyle bir imkan varsa neden kullanmıyayım[/QUOTE]

simdiye kadar niye cikarmadiniz raporu uzun suruyor diye biliyorum :-(

Çok şükür iyide hani böyle bir imkan varsa neden kullanmıyayım

Çok şükür iyide hani böyle bir imkan varsa neden kullanmıyayım[/QUOTE][/QUOTE]
Tüp bebeğe yeni karar verdik canım maalesef

Tüp bebeğe yeni karar verdik canım maalesef[/QUOTE]
anladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda :)[/QUOTE]
Amin canım senin hamilelik nasıl gidiyo bide ilk defamı yaptın

Bnde 2ay önce osm de tüp bebekle hamile kaldm ama bos gebelik cikti kürtaj oldum:( :( 6ay ara verdi Dr onu bkliycm simdi.ahmet bey gercktn isini bilen biri güveniyorum ona sadece tek sknti bi sorun olduğunda ona ulasamiyosun hemşireleri ile gorusuyosun onlarda herşeyi bilemio malum. Ama tavsiye ediyorum kürtaj olurken bnle çok ilgilendi konuştu sonuçta kolay bize değil:(:(

Tüp bebeğe yeni karar verdik canım maalesef[/QUOTE]
anladım inşallah hayırlısı olur hakkınızda :)[/QUOTE]
Canım meraba yazdıklarını okudum da doğum yapmissindir heralde şimdi. İnş sağlıklıdır bebegin. Bi şey sormak istiyorum erkek infertilitesinden dolayi tup bebek yaptım demişsin ya değerleri kaçtı eşinin sayı hareket morfoloji falan bilgi verir misin

Back
X