Tüp Bebek Merkezleri Şanlıurfa OSM hastanesinde Tüp bebek tedavisi gören var mı?

Bnde 2ay önce osm de tüp bebekle hamile kaldm ama bos gebelik cikti kürtaj oldum:KK43: :KK43: 6ay ara verdi Dr onu bkliycm simdi.ahmet bey gercktn isini bilen biri güveniyorum ona sadece tek sknti bi sorun olduğunda ona ulasamiyosun hemşireleri ile gorusuyosun onlarda herşeyi bilemio malum. Ama tavsiye ediyorum kürtaj olurken bnle çok ilgilendi konuştu sonuçta kolay bize değil:KK43::KK43:
Mrb canım bende tüp bebek yaptım ve hamile kaldım ve maalesef iki aylıkken düşük yaptım eşimin morfolojisi %1 çıktı ben ne hastaneden nede doktorumdan memnun kaldım aşırı derecede ilgisizler bir tane dondurulmuş embriyom var o olmasaydı kesinlikle o hastaneye bir daha adım atmayı dusunmezdim hiç memnun kalmadim zaten burdaki doktorum onlar hakkında şikayet dilekçesi yazdı ve bir daha oraya hasta yonlendirmesi yapmiycak ve bende hiç kimseye oraya gidin demiycem

Mrb canım bende tüp bebek yaptım ve hamile kaldım ve maalesef iki aylıkken düşük yaptım eşimin morfolojisi %1 çıktı ben ne hastaneden nede doktorumdan memnun kaldım aşırı derecede ilgisizler bir tane dondurulmuş embriyom var o olmasaydı kesinlikle o hastaneye bir daha adım atmayı dusunmezdim hiç memnun kalmadim zaten burdaki doktorum onlar hakkında şikayet dilekçesi yazdı ve bir daha oraya hasta yonlendirmesi yapmiycak ve bende hiç kimseye oraya gidin demiycem
Yaa kalbi atmismiydi çok kötü bu durum üzülme onu veren rabbim birdaha verir inşallah hayırlısı buymus. Bu morfoloji düşüklüğü önceden bilinmeyen düşük olması engellenirmiydi ki

Yaa kalbi atmismiydi çok kötü bu durum üzülme onu veren rabbim birdaha verir inşallah hayırlısı buymus. Bu morfoloji düşüklüğü önceden bilinmeyen düşük olması engellenirmiydi ki
Evet canım kalbi atmıştı ama zayıf morfolojisinin düşük olduğu embriyo kalitesinden öğrenildi ve üçüncü Gün embriyosu kondu belki biraz beklenseydi en sağlam olanı verilir ve tutunmasi daha güçlü olurdu

Evet canım kalbi atmıştı ama zayıf morfolojisinin düşük olduğu embriyo kalitesinden öğrenildi ve üçüncü Gün embriyosu kondu belki biraz beklenseydi en sağlam olanı verilir ve tutunmasi daha güçlü olurdu
Canim bnm ki 5.gün embriyosu olduğu halde kalbi atmadi üzülme bundada vardır bi Hayır sağlıklı olsa tutunur bebeğin zaten sana 3. Gün 5.gün fark etmio:( bnm bebeğimin kalbi hiç atmadi kürtaj oldum hatta ahmet hoca çok uzuldügumu gördü kürtajdan para bile almadı sagolsun. Kurtaji yaparken teselli etti çünkü bnm esim de hiç sperm yoktu ameliyatla bulundu. Ama ilgilenmedigi bi gercek sadece hemsirelerle irtibat kuruyosun napalim bana yakın bi o var bide donmuslarim var devam edecem bnde geri 1 ay sonra gitcm yine. Sen yeni mi kürtaj oldun

Bide söyle düşün 5.gün beklenseydi o donmus embriyo olmazdi belki

Canim bnm ki 5.gün embriyosu olduğu halde kalbi atmadi üzülme bundada vardır bi Hayır sağlıklı olsa tutunur bebeğin zaten sana 3. Gün 5.gün fark etmio:KK43: bnm bebeğimin kalbi hiç atmadi kürtaj oldum hatta ahmet hoca çok uzuldügumu gördü kürtajdan para bile almadı sagolsun. Kurtaji yaparken teselli etti çünkü bnm esim de hiç sperm yoktu ameliyatla bulundu. Ama ilgilenmedigi bi gercek sadece hemsirelerle irtibat kuruyosun napalim bana yakın bi o var bide donmuslarim var devam edecem bnde geri 1 ay sonra gitcm yine. Sen yeni mi kürtaj oldun
Benim doktorum kürtaj onermedi kendi kendime attım bebeği çok ağrılı oldu ama rahim aletlerle zedelenmedi çok şükür bende baharda yine deniycem inş bu sefer tam tutar seninkide inş

Benim doktorum kürtaj onermedi kendi kendime attım bebeği çok ağrılı oldu ama rahim aletlerle zedelenmedi çok şükür bende baharda yine deniycem inş bu sefer tam tutar seninkide inş
Bana da önermedi ahmet hoca bnde kendiliğinden düşürdüm ama malesef parça kaldı mecbur oldum :( ins canım rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sana da bana da

Merhaba arkadaslar bende osm de tüp bebek yapmaya karar verdim adet baslangicinda gitcem. Biraz bilgi verebilir misiZ acaba

Yaa hakkinda hayirlisi canim insalla bebisimizi aliriz kucagimiza. Peki doktor nasil yada orada tup bebek basari oranlari falan nasil
Mrb canım bende osm de tüp bebek yaptım çok şükür tuttu ama iki aylikken kalbi durdu düşük yaptım doktor iyi ama ilgi sıfır onunla değilde hemsirelerle muhattap oluyosun doktor odasında bi tahlil yaziyo dışarı çıkınca hemsireler unutuyo sen hatirlatmasan yapmiyolar bunlara Çok dikkat et bi sorun oldumu seve seve yardım ederim tedavi asamasinda bana yazabilirsin

Mrb canım bende osm de tüp bebek yaptım çok şükür tuttu ama iki aylikken kalbi durdu düşük yaptım doktor iyi ama ilgi sıfır onunla değilde hemsirelerle muhattap oluyosun doktor odasında bi tahlil yaziyo dışarı çıkınca hemsireler unutuyo sen hatirlatmasan yapmiyolar bunlara Çok dikkat et bi sorun oldumu seve seve yardım ederim tedavi asamasinda bana yazabilirsin
Cok saol canim. Valla urfada en temiz yer oraymis hatta baska tüp bebek yapan yer de yok galiba. Gittim gorusme yaptim adetin ilk gunu arayip ertesi gun icin randrvu alacakmisim ve tedavi baslayacak. Zaten iki yildir doktor doktor dolasiyorum bu ay rahim filmi de cekindim cok sukur temiz cikti rahim duvari kalinligi genisligi de iyi cikti. Sadece bende yumurtlama bozuklugu var kendiligimden regl olamiyorum

Cok saol canim. Valla urfada en temiz yer oraymis hatta baska tüp bebek yapan yer de yok galiba. Gittim gorusme yaptim adetin ilk gunu arayip ertesi gun icin randrvu alacakmisim ve tedavi baslayacak. Zaten iki yildir doktor doktor dolasiyorum bu ay rahim filmi de cekindim cok sukur temiz cikti rahim duvari kalinligi genisligi de iyi cikti. Sadece bende yumurtlama bozuklugu var kendiligimden regl olamiyorum
Başka yerlerde var canım ama en iyisi ahmet hoca yumurta rezervini daha kaliteli yapmak için tedavi verir sana inş ilk denemede sağlıklı bir gebelik yaşarsın ilk denemenmi olcak ve maliyet ne olcak soyledilermi sana canım bide ilaç yazdiklarinda tek bi eczaneye bağlı kalma zaten hastanenin civarında bir sürü eczane var hepsini dolaş ve pazarlık yap en uygunu hangisiyse ondan al çünkü eczaneler arasında farklı fiyat soyleyenler var

Başka yerlerde var canım ama en iyisi ahmet hoca yumurta rezervini daha kaliteli yapmak için tedavi verir sana inş ilk denemede sağlıklı bir gebelik yaşarsın ilk denemenmi olcak ve maliyet ne olcak soyledilermi sana canım bide ilaç yazdiklarinda tek bi eczaneye bağlı kalma zaten hastanenin civarında bir sürü eczane var hepsini dolaş ve pazarlık yap en uygunu hangisiyse ondan al çünkü eczaneler arasında farklı fiyat soyleyenler var
Evet canim ilk denemem olcak. Fiyat olarak 5000 tl denildi ilac haric. Ilaclarda esim eczanede zaten ilac sıkıntısı cekecegimi sanmiyorum. Tek sorun bebegimi kucagima almak istemem o da insalla once allah sonra da ahmet hoca sayesinde olur

Evet canim ilk denemem olcak. Fiyat olarak 5000 tl denildi ilac haric. Ilaclarda esim eczanede zaten ilac sıkıntısı cekecegimi sanmiyorum. Tek sorun bebegimi kucagima almak istemem o da insalla once allah sonra da ahmet hoca sayesinde olur
Yaa o zaman şanlisın bizim ilaç 1 bucağa yakın tutmuştu bizede yardimci olursunuz :eek::KK45::KK39: biz 6 ay önce 4500 yaptırdık 6 ayda bir 500 koyuyolarmis

Benim ilaçlar 3000 yakın tuttu canım ben şehir dışından gittiğim için bi iğne verildi bi haftalık gidip gelmemek için onun fiyati 1.500 tl sonra her reçete bayagi kabarikti hastaneye 4.500 verdim bayağı masraflı oldu bize canım ama sen hep aklına takılan soruları direk doktora sor yoksa bi daha onunla görüşme Şansın olmaz

Yaa o zaman şanlisın bizim ilaç 1 bucağa yakın tutmuştu bizede yardimci olursunuz :eek::KK45::KK39: biz 6 ay önce 4500 yaptırdık 6 ayda bir 500 koyuyolarmis
gorusmede sylediler fiyati. Biraz dusurme yapabilir misinz dedik ama tek fiyat dediler. Bebisim olsun da ne kadar olursa olsun aetik tak etti canima :)

[QUOTE="delalimmm, post: 43022906, member: 675745"
Seninki baya masrafli olmus gercekten

Canim embriyo transferi için ne tür tedavi veriliyo bide ne kadar sürüyor bide ücreti ne kadar oluyo
Canim adetin 2.günü gidion seni hemen estrofeme başlatiyo 14.günü tekrar kontrole çağırıyor rahim kalinligin iyiyse bide kan tahlili veriyon oda iyiyse transfer günü veriyo embriyon kaç Günlükse mesela bnm ki 5.gün embriyosu adetin 14.gununden 5 gün sonraya transfer gununu veriyo ve transferden 5gun önce progestan iğne. Hibor estrofem kullanıyorsun karışık olmadı ins . :) ve transfer 2500 milyar olmuş malesef . Kız dedi ocak ta 3000 milyar olacak mis :rolleyes:

Back
X