- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
Benimle beraber tedavi gören bi bayan vardı ondanda sadece bir yumurta elde edebildiler onun akıbeti ne oldu bilmiyorumSen kaç defa yaptın kaç yumurta gelişti bilgi veriisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimle beraber tedavi gören bi bayan vardı ondanda sadece bir yumurta elde edebildiler onun akıbeti ne oldu bilmiyorumSen kaç defa yaptın kaç yumurta gelişti bilgi veriisin
Gecen yil haziran ayındaNe. Zaman yaptinmi tüp bebeği ben uç yıl onceydi
Kıbrıs'ta farklı bir tedavimi var oraya yolluyolarTek yumurtası gelişip hamile kalan varmı tüp bebekte şimdiki doktorlarda hemen kesip atıyorlar çocuğunuz olmaz diye direk Kıbrıs diyorlar
Bi doktor var istanbulda adını ogreneyim ona git çok iyi bi doktor bi programa çıkmıştıTek yumurtası gelişip hamile kalan varmı tüp bebekte şimdiki doktorlarda hemen kesip atıyorlar çocuğunuz olmaz diye direk Kıbrıs diyorlar
Anlamadım canımYanı direk yumurta donoro
Sakın öyle bir şey yapma çok günahYanı yumurta nakli baskadininyumurtasi
Senin sorunun ne neden tutmadiki kaç yumurtaydi
Istanbulda var oraya git hem vaktini hemde paranı buralarda harcama rabbim senin ve tüm isteyenlerin kucagini boş birakmasinBir yumurtayı oda tutmadı gebelik aşısı urfada yok
Amin canım imtihandayiz sakin imtihanini bu tür şeylerle bozmaBiliyorum çok günah Rabbim kendi yanından kolaylastirsin