Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSann n seyrelenler bi bakn ltfen....
Konu Sahibiüvercinka1981
Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaslar saçlarımın önünde biraz seyreklik vardı , bioksinin ampüllerinden almıştım gözüme battığı için kullandım ama sonuç alamadım...saclarım hiç dökülmüyor alnımdan kısa kısa saç fışkırıyor ama bi bölümünden hiç sac cıkmıyor işte o kısım cok seyrek ve sanki gittikçe azalıyor hani bazen yaşlı teyzelerde görüyorum sokakta falan bi kısmı dökülmüş öyle olmaktan korkuyorum...aranızda bunu yasayan sac önü seyrek olan ve bu sorunu halleden var mı bi kız arkadasımın da benle aynıydı ve gecen görüm kapanmış bi şampuan adı verdi plasenta ben de kullanmıştım zamanında zaten...acaba bu sac köklerim öldü mü canlı olabilir mi içinizde bunu yenen varsa yazın lütfen...kel kalmaktan korkuyorum ilerdesenağlama:1no2:benneyaptımki:bbo::1shok:CADIARZU:1no2:
valla cnm o doğuştan olan bişeydir benimde bebekliğimden beri seyrekmiş saçlarımın önleri annem hep zeytin yağı sürermiş ama okadarda değişmedi hala aynı bi çaresi yoktur sanırım
aynı sorun bendede var sanmıyorum bi çözümü olacagını sık sık çam terebentin sarımsak yagı ve zeytınyagı karıştırıp sürüyorum hatta şuandada var saçımda faydası varmı dersen benim derdim ordan saç çıkarmak degil sadece olanların dökülmesine engel olmak
ben saçlarımın önündeki seyreklik çok belli olmasın diye katlı kestiriyorum kaşımdan itibaren katlar var bu sayede önlerini daha çok duruyor
benim de öyle tepem resmen seyrek kaç tel saçım var sayılabilir durumda sanki
ben herşeyi denedim bi çözüm olmadı şampuan ilaç hepsi tırt çıktı
bitki derman başlığı altında da yazmıştm dün suna dumankayanın muaynanesine gittim ilaçları aldm ordan hepsi bitkisel bugünde saçlarımı küt kestirdim tedaviye yardımcı olsun diye
bakalım tek çarem şu anda o gelişmelerdn haberdar edicem herkesi
saçların ön kısmı alın bölgesine yakın olan taraf yani, saçları toplamaktan dolayı incelir ve seyrelirmiş.
kuaför söylemişti bana.sıkı toplama mümkünse hiç toplama demişti hatta.
bnm tepe kısmının seyrelmesinin nedeni olarak da ben baglamayı görüyorum yine aynı şekilde uyurkende hep yastık üzerinde ondan hava alamadığı için öle heralde yoksa diğer yanları öle değil
ArkadaŞlar tepelık dıye takma kakÜl var.sızce bu ıŞe yarayabılırmı?bende de aynı problem var.bır sÜre toppıc kullandım.ama ondan da memnun deĞılım.saÇ ekımı olabılır mı?ya da bu konuda olumlu sonuÇ alan arkadaŞlar bır fıkır verebılırmı acaba?
ArkadaŞlar tepelİk dİye takma kakÜl var.sİzce bu İŞe yarayabİlİrmİ?bende de aynı problem var.bİr sÜre toppİc kullandım.ama ondan da memnun deĞİlİm.saÇ ekİmİ olabİlİr mİ?ya da bu konuda olumlu sonuÇ alan arkadaŞlar bİr fİkİr verebİlİrmİ acaba?
evet istanbulda birçok büyük perukçularda satılıyo ve gayet doğal duruyo kendi saç rengine göre boyattırıp güzelde bi fön çektinmi tamam dır kaydirigubbakcemile2
benim de öyle tepem resmen seyrek kaç tel saçım var sayılabilir durumda sanki
ben herşeyi denedim bi çözüm olmadı şampuan ilaç hepsi tırt çıktı
bitki derman başlığı altında da yazmıştm dün suna dumankayanın muaynanesine gittim ilaçları aldm ordan hepsi bitkisel bugünde saçlarımı küt kestirdim tedaviye yardımcı olsun diye
bakalım tek çarem şu anda o gelişmelerdn haberdar edicem herkesi
merhaba;
nasılsın?tedavin nasıl gidiyor?ben minoksidil kullanıyorum.ramazan bayramından bu yana.epey etkisini gördüm.ama tabii daha uzun zamana ihtiyaç var.
Benimde saçlarımın ön kısmı seyrek...Arkalar önlere göre daha ii
ama genel olarak ince telli saçlarım var..
Tresan yada bioksin vs vs gerçekten bir arkadaşın dediği gibi tırt
Hiç denemedim deneyen tüm kadınlar işe yaramadı diyor...
Belki beslenme ile tekrar kökleri oluşabilir.
Boyamaya işlem yapmaya devam ettim ediyorum..
Kökü bizde nasıl olsa , stres yapmamaya çalışın ve takmayın...
Bir süre sonra alışırsınız.
kızlar benimde saçlarımın ön kısmı çok seyreldi...10 gündür minoksil forte kullanıoyrum...bi etkisi olacak sanırım hala seyrek gözüküo ama diplerinde bi kalınlaşma oldu sanki...eğer olumlu olursa yazarım 1 ay sonra
kızlar benimde saçlarımın ön kısmı çok seyreldi...10 gündür minoksil forte kullanıoyrum...bi etkisi olacak sanırım hala seyrek gözüküo ama diplerinde bi kalınlaşma oldu sanki...eğer olumlu olursa yazarım 1 ay sonra