- 20 Ağustos 2008
- 989
- 500
- 103
canım çok üzüldüm ama ben de dahil olmak üzere 2. yılım dolmuş olmasına rağmen zor günler atlattık çevremdekilerde. Ama ayrılık kelimesi en kolay olandır. Ben de kullandım o noktaya gelindi. ama inan iyi ki diyorum şimdi öyle bir şey olmamış. Atlattık herşey yolunda arada oluyor ufak tefek olaylar ama önemliş değil. Ayrıca bebeğinde var ve seninde atlatacağını düşünüyorum. Bence zaman tanıyın. Böyle verilen kararlar ki 2 yıllık evlisin sonra çok acı olur. Belki alışma aşamanız zor geçmiştir, birikimlerdir boşanma kelimesini gündemde tutn.
ıyi günlerinizi düşünün, konuşun, saygı çerçevesinde. Bir süre beklemeye alın ve dua et canım umarım düzelirsin.
Biz şimdi o günlere dönünce( emin ol yaşamak istemez kimse yaşadıklarımı) konuşur ve ve ne saçmalıklar yapmışız deriz. Hatta 10 yıl sonra yapmamız gereken kavgaları bir çırpıda yaptık bundan sonra rahatız diyoruz. Umarım herşey yolouna girer senin yaşamında da.
ıyi günlerinizi düşünün, konuşun, saygı çerçevesinde. Bir süre beklemeye alın ve dua et canım umarım düzelirsin.
Biz şimdi o günlere dönünce( emin ol yaşamak istemez kimse yaşadıklarımı) konuşur ve ve ne saçmalıklar yapmışız deriz. Hatta 10 yıl sonra yapmamız gereken kavgaları bir çırpıda yaptık bundan sonra rahatız diyoruz. Umarım herşey yolouna girer senin yaşamında da.