Üzülmeyin lütfen
Eşim iflas etti benim 2015 yılında ondan önce de sonradan haberimin olduğu bir borcu daha vardı tam onu hallettik rahata çıktık derken aradan geçen 3 seneden sonra eşim aldığı bir projeden ciddi zarar etti, inanin kara kara düşündüğümüz günlerimiz oldu , kızım okula başlayacağı için yaşadığım bakıcı bulamama sorunundan ötürü ve ilkokul 1'de kendim ilgilenirim hem de borç nasılsa yok kazancimizda iyi diyerek işten ayrılmıştım ve ayrıldiktan 1 sene sonra da bir yükü tekrar binmişti üzerimize.
Eski işyerime tekrar dönüş yaptım yerime alınan eleman iş yetersizliğinden ötürü işten cikarilinca tekrar bana geri gelir misin ? dediklerinde dünyanın o an en mutlu insanı bendim, inanın bir kapı kapanmadan diğeri açılmıyor.
Emek olmadan, yemek olmaz demişler ve o 3 yılda zor bitiririz dediğimiz borcun tamamini ödeyip güzel yatırımlar bile yaptık
Borç hasebiyle sattigimiz arabamizin yerine tekrar arabamizi aldik ve şimdi diledigimce kazancimi harcayabiliyorum
O süreçler zordu eminim bu durumu yaşayan herkes için zordur.
Iflas ettikten sonraki dönemde eşim 3 ay kendine gelip is arayamadi, üzüntüden 15 kilo verdi.
Verende Allah alan da Allah lütfen umidinizi kesmeyin
Hikaye istemissiniz paylaşmak istedim ben de basimizdan geçenleri.
Bazen bir musibet arkasında çok güzel şeyleri barindirabiliyor