Şans işte...

Eşiniz çabalıyor yazık çokta üzülmüş sizde duygularınıza yenik düşüp üstüne gitmeyin destek olun.Allah büyük daha güzel bi iş nasip olur inşallah

Eşiniz çabalıyor yazık çokta üzülmüş sizde duygularınıza yenik düşüp üstüne gitmeyin destek olun.Allah büyük daha güzel bi iş nasip olur inşallah

yok hiç gider miyim sonuçta sebepsiz çıkarıldı kendim okudum
inş bugün kü görüşeceği yer olsa süper olacakta çok başvuru varmış :(

inşallah gönlünüze göre olur canım

Allahtan ümidinizi kesmeyin

en hayırlısını verecektir

Arkadaşım ben ikinci doğumumu yapınca işten ayrıldım. Kızım kreşe gidecek yaşa gelene kadar da çalışmam imkansızdı. Doğum yapana kadar herşey çok güzeldi. Doğum paramı biriktirmiştik.Eşim çok iyi geliri olmasada orta halli bir işte çalışıyordu. Ne zaman ki doğum yaptım eşim işten çıkarıldı. Tam dört ay işsiz kaldı.Artık ümitlerim tükenmişti eşim çocuğa baksın ben çalışayım gibi bir düşüncem bile vardı. Sonra eşim hiç umulmadık bir şekilde işe başladı. Maaşı çalışma şartları çok çok iyiydi. Ama süreli bir işti ve bir yıl çalışıp tekrar işsiz kaldı. Bu arada bebeğim büyüdü bir süre daha idare ettik ve ben çok kolay bir şekilde iş buldum. 4 aydır çalışıyorum. Eşim de çalışıyor şu anda. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Maddi zorluklar bir şekilde aşılıyor. Tabii en önemlisi eşinin çalışkan olması sorumluluk sahibi olması. Şu anda diyorum ki bundan sonra hiçbir maddi zorluk beni korkutamaz.

Arkadaşım ben ikinci doğumumu yapınca işten ayrıldım. Kızım kreşe gidecek yaşa gelene kadar da çalışmam imkansızdı. Doğum yapana kadar herşey çok güzeldi. Doğum paramı biriktirmiştik.Eşim çok iyi geliri olmasada orta halli bir işte çalışıyordu. Ne zaman ki doğum yaptım eşim işten çıkarıldı. Tam dört ay işsiz kaldı.Artık ümitlerim tükenmişti eşim çocuğa baksın ben çalışayım gibi bir düşüncem bile vardı. Sonra eşim hiç umulmadık bir şekilde işe başladı. Maaşı çalışma şartları çok çok iyiydi. Ama süreli bir işti ve bir yıl çalışıp tekrar işsiz kaldı. Bu arada bebeğim büyüdü bir süre daha idare ettik ve ben çok kolay bir şekilde iş buldum. 4 aydır çalışıyorum. Eşim de çalışıyor şu anda. Allah ağzınızın tadını bozmasın. Maddi zorluklar bir şekilde aşılıyor. Tabii en önemlisi eşinin çalışkan olması sorumluluk sahibi olması. Şu anda diyorum ki bundan sonra hiçbir maddi zorluk beni korkutamaz.

oh ne güzel mutlu sonla sonlanmış, çok şükür maddi sıkıntımız yok ama çok istediğimiz şeyleri elde edip biran elimizden yine gidiyor gibi oluyor. Bugün görüşmeye gidecek ama olur mu bilmem çok iş başvurusu olan bir yer. kendimi geçtim o iyi olsun istiyorum

eşinize maşallah ;) ne güzel vurdumduymaz değil. üzülüp çabalıyor. bu bile iyi bir şey. Rabbim siz isteyin ben vereyim demiş. istemekten ve duadan vazgeçmeyin. inş hayırlısıyla güzel işi olur eşinizin.
ben 3 yıl sigortasız saçma sapan işlerde çalıştım. hep ağlaya ağlaya gider gelirdim. sonra kpss oldu. çok şükür verene. muradıma erdim yani. darısı da size.

eşinize maşallah :KK66: ne güzel vurdumduymaz değil. üzülüp çabalıyor. bu bile iyi bir şey. Rabbim siz isteyin ben vereyim demiş. istemekten ve duadan vazgeçmeyin. inş hayırlısıyla güzel işi olur eşinizin.
ben 3 yıl sigortasız saçma sapan işlerde çalıştım. hep ağlaya ağlaya gider gelirdim. sonra kpss oldu. çok şükür verene. muradıma erdim yani. darısı da size.

bugün görüşmeye gidecek bile canım ama umudu yok gidiyor biliyorum çok başvuru alan bir şirket..

Arkadaşlar eşim bu kış işsizdi tam gönlüne göre iş buldu çıkış verdiler. Nasıl seve seve çalışıyordu anlatamam.Mutluluğumuz kısa sürdü.Akşam gizli gizli ağladı . Sebepsiz çıkış,Şirket küçülmeye gidiyor. Resmen dağıldık.Bugün bakalım bir firmaya gidecek tanıdık gelsin ama söz veremem demiş.Ne bilim veren Allah..Nasipte varsa olur mu?Daha önce orda çalışmıştı işini biliyor ama sözleşme bitince bırakmıştı. Ne olur duanızı esirgemeyin. :KK43: Umut hikayelerine ihtiyacım var..
Allah yardımcınız olsun hayırlı bir işe girer inşallah

Ay kiyamam ya.. zor gunler cekilmeden guzel gunlerin degeri bilinmiyor en son ne oluyor biliyor musun ? Oturup vay be nelerin ustesinden geldik diyorsunuz insallah oyle olur esine destek ol hatirlatma bile o zaten sorumlulugunu bilir.Allah yardimciniz olsun

Ay kiyamam ya.. zor gunler cekilmeden guzel gunlerin degeri bilinmiyor en son ne oluyor biliyor musun ? Oturup vay be nelerin ustesinden geldik diyorsunuz insallah oyle olur esine destek ol hatirlatma bile o zaten sorumlulugunu bilir.Allah yardimciniz olsun

uMARIM HİSSETTİĞİNİZ GİBİ OLUR. Önce iş olur, sonra yavrumda olur inş hayırlı sağlıklı
Bu yıl yaşadıklarıma ben bile inanammıyorum..İmtihanlardan imtihanlara ....

Back
X