Şans kapımı çaldı ama...

Hilde_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
773
1.138
33
Eşimin aklında bu aralar taşınma fikri var. Burada onun memleketindeyiz. Şuan işleri biraz ters gidiyor, bu yüzden düşünüyor taşınmayı. Bir baktın kafam attı gideriz diyor. Taşınalım mı diye soruyor sürekli. Bende giderim tabiki dedim. Bu benim için o kadar sevinçli bir haber ki... kv, görümceler hiç biri olmayacak kafam rahat olacak karışamayacaklar falan hayali bile güzel. Kv, biz evlenirken ağlamıştı torunlarımı göremiycem falan diye eşim de ısrarla burada yaşamamızı istemişti. Bende o zaman ki saf halimle tabi bir şey dememiştim. Şimdi bizim ist da bir ev var ama eşim gitsek eşyalarımız nasıl sığacak diyor. O ev annemlerin ama bana verildi yani şuan kirada. Ben pek görmedim doğrusu. Annemler baştan beri o ev sizin diyordu. Babam hatta buraya gelseniz eşimi işe sokarım diyordu. Şimdi eşimin aklındaki sorular iş nasıl olacak ve eşyalar nasıl sığacak. Hazır böyle bir düşüncedeyken onu nasıl ikna edebilirim. Nasıl yaparız da iyi olur. Kurtuluşum olur resmen ya hayali bile canlandırıyor beni 😁😁 acaba babamla konuşsam mı böyle bir düşüncemiz var iş olayı nasıl olur falan diye.

Eşimin aklında bu aralar taşınma fikri var. Burada onun memleketindeyiz. Şuan işleri biraz ters gidiyor, bu yüzden düşünüyor taşınmayı. Bir baktın kafam attı gideriz diyor. Taşınalım mı diye soruyor sürekli. Bende giderim tabiki dedim. Bu benim için o kadar sevinçli bir haber ki... kv, görümceler hiç biri olmayacak kafam rahat olacak karışamayacaklar falan hayali bile güzel. Kv, biz evlenirken ağlamıştı torunlarımı göremiycem falan diye eşim de ısrarla burada yaşamamızı istemişti. Bende o zaman ki saf halimle tabi bir şey dememiştim. Şimdi bizim ist da bir ev var ama eşim gitsek eşyalarımız nasıl sığacak diyor. O ev annemlerin ama bana verildi yani şuan kirada. Ben pek görmedim doğrusu. Annemler baştan beri o ev sizin diyordu. Babam hatta buraya gelseniz eşimi işe sokarım diyordu. Şimdi eşimin aklındaki sorular iş nasıl olacak ve eşyalar nasıl sığacak. Hazır böyle bir düşüncedeyken onu nasıl ikna edebilirim. Nasıl yaparız da iyi olur. Kurtuluşum olur resmen ya hayali bile canlandırıyor beni 😁😁 acaba babamla konuşsam mı böyle bir düşüncemiz var iş olayı nasıl olur falan diye.
Vallahi o esyalari gordugum ilk copun yanina koyarim,ardima bile bakmadan yürüür giderim

Esinizin zaten gönlü olmuş gidesi var. Siz babaniza citlatin kiraci ne zaman cikabilir is olayını nasil yapariz diye bir çıtlat ama kesin bir dille konusma sonra da esinize babamin agzini yokladim iste kiraci su zaman cikar sana surada is ayarlayabilir ya da suralarda is bakiyor de. Bazen hersey tamamdir neticelendirmek kalir isi sizinkisi de is sorunu halledilirse bu misal

Önce baban işi ayarlasın, gerekirse iş görüşmesine gidip gelsin eşin, ondan sonra bakın çaresine. Ama tavsiyem İstanbul yerine başka bir şehri deneyin, İstanbul yeterince kalabalık 🙄

Bence önce babanla konuş bi plan yap elbet ona da ev ve iş fikri cezbedici gelecektir. Hiç bişey hazır olmadan ikna da zor olur.

Bir aksilik çıkarsa diye korkuyorum ev gerçekten daha küçükse falan eşime bunu dersem aklından silebilir o yüzden şartları bir şekilde tamamen lehe çevirmem gerek. Bir şey olmaz kalan eşyaları bir yere koyarız gibisinden...

Bir aksilik çıkarsa diye korkuyorum ev gerçekten daha küçükse falan eşime bunu dersem aklından silebilir o yüzden şartları bir şekilde tamamen lehe çevirmem gerek. Bir şey olmaz kalan eşyaları bir yere koyarız gibisinden...
Sürekli olumlu yönlerini konuş aklına gir, sen eşini bizden iyi bilirsin. Onu da öğren babandan boyutunu evin ona göre ilerle

Eşya, kaynişsiz bir hayattan daha mı önemli? 😀

Ailenizi öne sürüp gitmeyin sakin.

Erkeklerin çoğu fazla nankör ve vefasizdir.

Adam orada bedava ev var , hala eşyalar diyor.

Yarın işinden memnun olmazsa direkt , ailen böyle , sen böylesin demeye başlar.

Emin adimlarla ilerleyin ve kelimeleriniz dikkatli kurun.

Son düzenleme:
Lütfen cok dikkatli dusunun yagmurdan kaçarken doluya yakalanmayin yani kv görünce den uzaklasacam diye esinizle aranizi bozmayin cunku esiniz isle yada ev le ilgili yaşadığı bir problemde sizi suclayabilir. Esimin memleketinde fiziki olarak zor sartlarda görev yapıyoruz esim benim memleketimi cok seviyor. Ailemin durumu da iyi cok sukur oraya gitsek evimiz hazir ama gidebilmemiz icin esimin burdaki isinden istifa edip orda is bulmasi lazim ama kesinlikle olmasini istemiyorum. Hem esiniz ilerde yasayacaginiz problemlerde sen ayarlayacaktin diye sizi sorumlu tutabilir hem de aileniz yaptigi fedakarligin karsiligi olarak sizden beklenti icine girebilir

Ya bir sey soracağım güzelce yaşamak varken neden esyayi dert ediyorsunuz ki ? Tasimaya vereceğiniz oaraya yeni esya alirsiniz. Ve ben esyayi 2. El almayi mantikli bulanlardanim 6 ay kullanilmiş tertemiz beyaz esyaların sıfırıyla arasında 1000 tl fark oynuyor resmen. Koltuk takımı yerine L alırsınız bi tane. Bazayı da 2.el alıp yıkattirirsinız. Sadece yataginizi 0 alırsınız. Maddi durum müsait değilse 0 lüks eşya almak aşırı mantıksız geliyor bana.

Back
X