Eşimin aklında bu aralar taşınma fikri var. Burada onun memleketindeyiz. Şuan işleri biraz ters gidiyor, bu yüzden düşünüyor taşınmayı. Bir baktın kafam attı gideriz diyor. Taşınalım mı diye soruyor sürekli. Bende giderim tabiki dedim. Bu benim için o kadar sevinçli bir haber ki... kv, görümceler hiç biri olmayacak kafam rahat olacak karışamayacaklar falan hayali bile güzel. Kv, biz evlenirken ağlamıştı torunlarımı göremiycem falan diye eşim de ısrarla burada yaşamamızı istemişti. Bende o zaman ki saf halimle tabi bir şey dememiştim. Şimdi bizim ist da bir ev var ama eşim gitsek eşyalarımız nasıl sığacak diyor. O ev annemlerin ama bana verildi yani şuan kirada. Ben pek görmedim doğrusu. Annemler baştan beri o ev sizin diyordu. Babam hatta buraya gelseniz eşimi işe sokarım diyordu. Şimdi eşimin aklındaki sorular iş nasıl olacak ve eşyalar nasıl sığacak. Hazır böyle bir düşüncedeyken onu nasıl ikna edebilirim. Nasıl yaparız da iyi olur. Kurtuluşum olur resmen ya hayali bile canlandırıyor beni 
acaba babamla konuşsam mı böyle bir düşüncemiz var iş olayı nasıl olur falan diye.