Şans mı şanssızlık mı?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
Nişanlımlar 4 kardeş, 3 erkek 1 kız. hepsi ondan küçük. 2 kaynımın biri 1 diğeri 5 yaş küçük benden aramız çok iyi çok seviyorum onları, onlarda beni. Görümcem derseniz benden 14 yaş küçük :) erkek kardeşlerinin yurtdışına çıkma durumları var yakın zamanda ve evlilikle pek alakaları yok, konusu olduğu zamanda hiç oralı değiller, yani eltim olmayacak sanırım :44: kayınvalidem ve kayınpederim için biz hem ilk evlat hem ilk mürvet olacağız. diğerlerine yapacak bişey yok :) kız zaten küçük diye bakıyorlar. herkes görümce elti problemleri yaşarken, ben bi yandan olsa güzel olur diye düşünüyorum? bi yandan da zaten yeterince kalabalık bir aile, kuzenler falan çok fazla ve yaş ortalamalarımız genelde 3 aşağı 5 yukarı aynı, o yüzden yeterli diyorum. elti ve görümce olayının güzel tarafları yok mu ki hiç?

Öncelikle umarım hep ıyı yonlerını yasarsın..ben kayınvalde ve gorumcelerden agzı yanık bırı olarak malesef ıyı yon soleyemeyecegım bu konuda uzgunum..kendı aılemde ormek verıyım annemler ıkı kardes dayım ve annem..yengem hep yanımızdadır..uzak oturuyolar ama ıhtıyacım oldugunda hep destektır..arar sorar gelemesede..burda da cok az kısıde gordum ıyı yönler olan gorumce vs..sen ınsallh sanslı olursun tabı bu kayınvaldeye de baglı..:69::71:

Son düzenleme:
illa kötü olursunuz diye bişey yok sen ne güzel seviyorsun görümceni, kayınlarını bence hiç kafanı bulandırma sevmeye devam et
ama elti olayını bilemicem, sonuçta henüz bi elti yok ortada, umarım oluncada aile saadetinizi bozacak birileri olmazlar.

her insan aynı değil canım
sonuçta buraya sıkıntıları sorunları olanlar yazıyor:6:
kendi adıma konuşacak olursam 2 görümcem var çok iyiler 9 yıldır iyi anlaşırız.umarım hep de böyle devam eder:nazar:
bir de kaynım ve eltim var.onlar için aynısını söyleyemeyeceğim maalesef:23:

bir eltim 2 görümcem var.
Allah görümcem gibileri kimselerin başına vermesin.
eltim ise dünya tatlısı bir insan.

hiç görümcem yok 2 kaynım var biri evli malesef eltim var...1,5 yıllık evliyim evlendikten sonra hiç evine gitmedim davet edilmedim zaten kayınvalidemlerde kapısını açamıyor istemiyor hasbam düşünün artık siz :55:sadece çıkarken tanışmak için götürmüştü eşim beni bi dahada gitmem zaten...kendisi bana gelmeye bayılır çünkü kendine hizmet edilmesini çok sever ama onun evinde kuru çaydan başka bişey yiyen yoktur insan yanına bisküvi koyar en azından dimi :32:o çayı verirken de suratının halini görmelisiniz ıyhhhh sevimsiz şey :9: inşallah senin kayınlarının eşleri böyle olmaz canımcım...çünkü karısı fettan olursa kayınlarında değişiyor tanıyamıyorsun...

bizimkiler yurtdışına çıkacak zaten ve evlenme konusuyla hiç alakaları yok. olursa da herhalde yabancı biri olacak gibi :)

Sen canına susamışsın :) şaka bir tarafa ne güzel işte daha ne istiyosun,ben 5 yıllık birlikteliğin ardından nişanlandım 3 aydır hayatım cehenneme döndü bitirmeyi düşünüyorum.Sırf aile problemlei yüzünden.Allah hep huzur nasip etsin bu sorunlardan uzak tutsun herkesi çok yıpratıcı çünkü.

Sen canına susamışsın :) şaka bir tarafa ne güzel işte daha ne istiyosun,ben 5 yıllık birlikteliğin ardından nişanlandım 3 aydır hayatım cehenneme döndü bitirmeyi düşünüyorum.Sırf aile problemlei yüzünden.Allah hep huzur nasip etsin bu sorunlardan uzak tutsun herkesi çok yıpratıcı çünkü.

yok demedim ben bişey sormadım da :) Allah kolaylık versin, ailenin önemi çok büyük gerçektende, yalnızca bizler açısındanda değil 2 aileninde anlaşması uyumlu olması var tabi. inşallah hakkında hayırlısı neyse o olur canım.

biri görümcem var çok şükür iyi
herşeyim dört dörtlük olsun diye uğraşıyor :61:
birde eltim var kıskançççççlıktan çatlıyor
evleniyorum 2 aya evi diziyoruz
ben halı seçerken kendine seçiyor
eve koltuk alıyoruz o bi kenarda çamaşır makinesi beğeniyor
ve beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr :63:
git kocanla beğen al güya bana fikir vermek için yanımda
götürmüyorum küsüyor
görümcemle başbaşa kalıyoruz diye kıskanıyor :60:
sinir oluyorum
bi tane de insanı canından bezdiriyor :51:
tek çocuklu kocalar daha makbul olurdu :37:

biri görümcem var çok şükür iyi
herşeyim dört dörtlük olsun diye uğraşıyor :61:
birde eltim var kıskançççççlıktan çatlıyor
evleniyorum 2 aya evi diziyoruz
ben halı seçerken kendine seçiyor
eve koltuk alıyoruz o bi kenarda çamaşır makinesi beğeniyor
ve beni deli ediyorrrrrrrrrrrrrrr :63:
git kocanla beğen al güya bana fikir vermek için yanımda
götürmüyorum küsüyor
görümcemle başbaşa kalıyoruz diye kıskanıyor :60:
sinir oluyorum
bi tane de insanı canından bezdiriyor :51:
tek çocuklu kocalar daha makbul olurdu :37:

çöpsüz üzüm mü ne derler :P valla sanırım senin elti düğünden sonrada devam eder bu huylarına. bi tanıdığım var iki elti evleri birebir aynı :D

Back
X