Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
Tebrik ederim öncelikle...
Annenizin ne suçu var, neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz... kendi ağzınızla "şamar oğlu'na döndü" diyorsunuz...yazık bence 3 günlük dünyada helede annenize karşı bu kadar kırıcı olmayın.... eşinizin daha anlayışlı olması gerekiyor...
Size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim...
Çok yaşanıyor bunlar merak etmeyin. Herkes kendi tecrübesini göstermek istiyor. Herkes bebeğin iyiliğini düşünmek istiyor. yepyeni bir durum. Geçecektir. Üzmeyin. Şu anda zaten iyi de söyleseler alınabilirsiniz. Doğum sonrası sendrom lafta değil gerçekten var. Çok çok fena yapıyor anneyi.
Bebeğinize Allah uzun ömür versin. Sizi bebeğinize, bebeğinizi de size bağışlasın. Bahtından güldürsün Allah onu
canım annenin gitmesi gerek.o da baba olduğunu anlamamıştır daha.annen gidince merak etme tüm sorumlulukları paylaşacak senle...kendini üzme...
tebrik ederim ilk önce bebeğin olmuş..ben loğusayken annemlerde kaldık eşimle sağolsun annem 2 hafta neredeyse her gece 12 de uyu derdi 5 de 6 da yandırırdı ama bende babamla ablamla hiç yere hayatımda etmediğim kadar kötü ve beni derinden etkileyen tarzda kavga etdim ve bebeğimi alıp çıkarken evden bebeğe aldığı eşyaları çöpe atıyordu 10 yaşındaki yiğenim eve geldiğimde korkuyordm bebeğe bakamazsam biyerini incitirsem uyuya kalırsam diye ama inan ben sezeryanlıydım ve ALLAH kvvet veriyo eve geldiğimde anladım ki insan yalnız çok daha mutlu eşiyle ve şuan inanıyorm annenizin ne yaptığını tam bilmesemde iş olarak galiba eşinizden istemiş ama bence eşiniz erkek olarak akıl edemez erkekler fesatlık bilmez özür dilerim ama bence kendi ailesine anlattı eşiniz annenizi onlarda eşinizi doldurd erkekler vur desen öldürür oda yeni bebek baba olmak annenizin tavrı ve kayınvalidenizin doldurmasıyla olmadığı karaktere büründü eşim ilk hafta annemlerdeyken bana keşke eskisi gibi sadece ikimiz olsak ben seni bebekten daha çok seviyorum dicek kadar gerilmiş yalancı loğsalık yaşamıştı ama eve gelince ALLAH bin kere razı olsun blaşığıma kadar ben istemediğim halde yıkadı bebeği salladı bu durum geçici inanın ne sizin nede eşinizin ailesi önemli değil önemli olan siz bebeğiniz ve eşiniz sabır aya kalmaz herşey düzelecek
Merhaba,
Tebrik ederim öncelikle...
Annenizin ne suçu var, neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz... kendi ağzınızla "şamar oğlu'na döndü" diyorsunuz...yazık bence 3 günlük dünyada helede annenize karşı bu kadar kırıcı olmayın.... eşinizin daha anlayışlı olması gerekiyor...
Size ve bebeğinize sağlıklı günler dilerim...
Eşide insan evladı öyle değil mi?
Sabır da bir yere kadar.
Damat diye ne kadar susması kayınvalidenin her dediğini yapması gerekiyor?
Yeri geliyor kadınlar çekmiyor kaynana kaprisini.
Üstelik algida'nın annesi biraz sınırları zorlamış.
Onu getir bunu getir şunu getir..
Benim içim ezilirdi bu eşime yapılsaydı yazık günah.
Allah başka dert tasa vermesin ama buda psikolojik eziyettir bir insan evladına.
Üstelik helal süt emmiş bir eş miş algidacığım eşiniz.
Ne kadar susmuş görmezden gelmiş..
Bunu yapmayada bilirsi kızınızın babası..
sabret canım sadece sabret gececek seninde gececek benim oglum altı aylık atlattık şükür o günler insanın aklına bile gelmiyo inşallah kocanda sende düzelirsiniz bebeşinizle mutlu olursunuz
Haklısın canım ama herşey berbat oldu işte
Eşim bana karşı annesine tek laf söyletmezken,benim annemin ona karşı hiç saygı duymaması ilk başta benim canımı acıttı...ve dediğim gibi eşime bişey söylemeye yüzüm kalmadı artık
ben nasıl düzelteceğim MyDoNoSe bu durumu yaa
ağzı açılınca benim ailem sana hangisini yaptı annenin bana yaptığı gibi diyor
Canım sevgili anneciğin malesef ki bütün kozları eşinin eline bol bol teslim etmiş.
Sadece zamana ihtiyacınız var.Zaman size antibiyotik gibi gelecek göreceksin.
Hele bebeğiniz büyüsün vs herşeyi unutacaksınız karı koca.
Sen bazı şeyleri düzeltmek için uğraşma canım.
Zaman herşeyi düzeltecek adabınca.
Bundan sonra tek yapacağın anneni sürekli uyarmak olsun canım.
'o benim kocamsa ona böyle davranamazsın.'gibi şeylerle anneni biraz değiştirmek bence.
Eşinin senin için eskisi kadar özel olduğunu ona tekrar hissettirmeye çalış bence
Mesela bebeğinden arda kalan zamanda eşine güzel bir pasta yap:)
Onu mutlu edecek yemekler yap ve bütün akşamı ona ada tabi bebeğinden kalan zamanda.
Şimdi empati kuruyorumda ben eşinizin yerinde olsam kendimi çok ezik hissederdim canım ya.
Böyle kale alınmayan bir erkek gibi görürdüm kendimi.
Onun için eski alışkanlıklarınıza dönmeye çalışın.
Kendinin hala önemsendiğini gördükçe eşin düzelecektir tatlım üzülme..
i
Fazla kafana takmamaya calıs canım yaa. Olan oldu artık, o senin annen. Gönül koyduysa bile bi şekilde affettirirsin kendini.
Artık yalnız olduğunuza göre eşine sorumluluk yüklemelisin bence. Bebeği kucağına ver, uyutsun, sallasın... Benim bebeğim olmadığı icin neye ihtiyacın olur bilmem ama hep ondan yardım iste. Seninle aynı sıkıntıyı paylaşırsa daha cabuk yakınlaşıp, birlikte yorulup birlikte dertleşirsiniz diye düşünüyorum
Anneniz doğru ya da yanlıştır yaptıkları ama sizin iyiliğiniz için yapmıştır ne yaptıysa. Eşinize kötü davranmakla eline birşey geçmeyeceğini, bunun size yansıyacağını biliyordur.
Eşinizle aranızı bozmayın. Ve annenizin hatalı olduğunu sadece annenize anlatın. Eşiniz soğumasın annenizden. Sonra yine siz üzülürsünüz
Canım sevgili anneciğin malesef ki bütün kozları eşinin eline bol bol teslim etmiş.
Sadece zamana ihtiyacınız var.Zaman size antibiyotik gibi gelecek göreceksin.
Hele bebeğiniz büyüsün vs herşeyi unutacaksınız karı koca.
Sen bazı şeyleri düzeltmek için uğraşma canım.
Zaman herşeyi düzeltecek adabınca.
Bundan sonra tek yapacağın anneni sürekli uyarmak olsun canım.
'o benim kocamsa ona böyle davranamazsın.'gibi şeylerle anneni biraz değiştirmek bence.
Eşinin senin için eskisi kadar özel olduğunu ona tekrar hissettirmeye çalış bence
Mesela bebeğinden arda kalan zamanda eşine güzel bir pasta yap:)
Onu mutlu edecek yemekler yap ve bütün akşamı ona ada tabi bebeğinden kalan zamanda.
Şimdi empati kuruyorumda ben eşinizin yerinde olsam kendimi çok ezik hissederdim canım ya.
Böyle kale alınmayan bir erkek gibi görürdüm kendimi.
Onun için eski alışkanlıklarınıza dönmeye çalışın.
Kendinin hala önemsendiğini gördükçe eşin düzelecektir tatlım üzülme..
Herşey yoluna girecek yakında merak etmeyin.
Bebeğiniz nasıl bu arada. Mis o miss
canım bu yaşadıkların bana nekadar tanıdık geldi bi bilsen,geçiyo hepsi üzülme"tecrübeyle sabittir"
bebişinle mutlu günler..![]()
Algidaa
Sana minik tiyolar vermiştim
Neler yaptın canm ya?
Müthiş tiyolarını derken:26:
Valla sana birazda olsun yardımcı olmaya çalıştım algida'cığım.
Hoşuna gitmediyse kusura bakma lütfen.
Hiç lohusa depresyonu yaşamadığım için bilmiyorum pek fazla sıkıntını.
Sadece etraftan duyduklarım..
Zaten belirtmiştim..Bebeğinden arda kalan zamanda dene diye cnm.
Kusura bakma hoşuna gitmediyse..
Tatlım neden alındın ki müthiş tüyoların dememe ? :26:
Aksine hoşuma gitti ve o şekilde telaffuz ettim fakat zaman sıkıntımdan dolayı henüz uygulamaya koyamadım.Lohusa depresyonu kötü bişeymiş canım bende etraftan duyuyordum da boş geliyordu yaşanınca ne kadar dolu olduğunu gördüm![]()