• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şansım yok ...

canım mücadele etmeden olmuyo gerçekten iş arama sancılı bir süreç mezun ol işin hazır diyenlerin çoğu mezun olduktan sonra nedense sesi sedayı kesiyorlar. bende mezn olduktan sonra kara kara düşündüm bundan sonrası naısl olucak diye ama ne bilim galiba okul yeterli değil diye düşünerek kursa falan gittim sonrasındada ufak ufak başladı işte şuan çalıştığım işyerinde öle matah bi pozisyonda değilim şikayetçi olduğumdan söylemiyorum ama olsun diyorum öğrendiğim iş yanıma kalcak beni ancak bu daha ileriye götürür. Yaptığın başvurulara dönülmüyo diye sakın moralini bozma ne bilim ısrarla gönder aynı yere 2 3 kere ara gerekirse kapıdan bırak cv ni benim bi önceki çalıştğım yerde işe alırlarken ben sürekli cv gönderiyordum oraya. ik sorumlusu bana dedi senin cv le çok karşılaştık o yüzden bi görmek istedik dedi bıktırmışım artık düşün:)) sakın karamsar düşünme elinden geleni yap illaki çıkıyor biyerden bişey

Back