- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
3-5 hafta kadar!!
uzak bir yerde mi yaşıyorlar? onlar gideli ne kadar olmuştu?
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3-5 hafta kadar!!
sana uzak bir yerde mi yaşıyorlar? onlar gideli ne kadar olmuştu?
3-5 hafta kadar!!
Onlar türkiyede, biz almanyada..
Yarın tam 3 hafta olacak gitmeleri.. Carşambada geliyorlar zaten :/
amaç ne ki? ne kadar saçma...
hani 5-6 ay uzak kalsanız ve size gelseler, haklılar diyeceğim
eşinin düşünceleri nedir, normal mi karşılıyor?
cidden bu kadarına pes!
aynı şehirde yaşadığınızı düşünsene, allahın her günü sizde olurlardı
sinir bozucu.![]()
Her gelmelerinde birseyi bahane ediyorlar.. Yok bayram, yok yılbaşı, yok düğün, yok doktora bakılma.. Sanki tr de doktor yok!!
Eşim onları bir kere baya bozdu.. Bir önceki sayfada arkadaşada anlattım.. Ama takan yok..
İyi akşamlar arkadaşlar..
Moralım sıfır, hatta sıfırın altında 50... İsyan etmek istemiyorum ama ben böyle şansın, böyle kaderin icine edeyim.. Kv ve kp carşamba günü yine geliyorlar, bıktım yaa, daha 1 ay olmadı gitmeleri.. Allah biliyor yine ne kadar kalacaklar...
Cok moralim bozuk cok!!!! Sinirden ağlayabilirim şuan..
Ya bir kerede kızlarını arayıp size geliyoruz deseler ya.. Benim düzenimi alt üst ediyorlar...
Bi dağın tepesine cıkıp avazım cıktığı kadar, bıktııııııııııım, diye bağırmak istiyorum...![]()
eşin bozuyor ve ailesi takmıyor, nasıl takmıyor ki? eşin ciddi anlamda bozmamıştır
istenmediği yere kimse gitmez.
bu ne yaa, her ay sonu soluğu sizde alıyorlar
işte yuvaların çoğu 3.şahışların yüzünden bozuluyor, insanda biraz anlayış olur
evladını düşünür... uzakta olmanıza rağmen huzur yok, dünyanın öteki ucuna bile gitseniz kurtuluş yok.
eşin karşısına alıp ciddi anlamda konuşmalı
sen surat yapsan da anlamaz bu insanlar
Dedim ya konuştum evde tabaklar bardaklar kırdım, hayatta yapmadığım sey..
Onlar hep rahat edemediklerinden sikkayetci oluyordu.. Bende eşime kızmıştım madem rahat edemiyorlar gelmesinler benimde huzurumu bozmasınlar diye.. Eşimde bir gün onlara bağırdi.. Bize gelmeyin bizide huzursuz etmeyin dedi.. Kendinize kalacak başka yer bulun dedi... Ekim de olmuştu bu olay.. Olayın üstüne ikinci gelmeleri olacak..
eşin sinirle söylenip, ardından bişi olmamış gibi konuştuysa
kaale almamışlardır belkı.:26:
Bir kac gün konuşmadılar.. Babası döndü ondan sonra.. Annesi 3 hafta daha kaldı, tedavi görüyordu..
annesi ne tedavisi görüyor?
illaki yurtdısında mı olması lazım?
ne zaman sona erecek tedavi, var mı belirli bir tarih?
1- Surat as
2-Yemek falan yapma,sadece kızına göre yap çok yoruldum de otur
3-çamaşırlarını yıkama,çamaşırınız varsa yıkayabilirsiniz mak.burda ütü burda dersin (sen insan değil misin canım!!!!,eve gelen yardımcı kadın bile yemek yaparsa ütü yapmıyor)
4-akşamları uykun geldiği an çekil odana uyu
5-gündüzleride plan yap onlarsız tabiii
bu ne yaaa,millet binmeye eşşek arıyo !!!!!!!!!!!sustukça ezilirsin,ezdirme kendini...ayyy nası sinirlndim yaaaaaaa![]()
Dizi ağrıyor.. Akupuktur yaptırmıştı.. Her geldiğinde dizinden dolayı başka tedavi yaptırıyor.. Ameliyat da oldu.. Ameliyattan sonra daha cok ağrımaya başladı.. doktorun biri sakın ameliyat olma demişti ama dinlemedi.. Doktorlar caresi yok diyor, dizin cok yıpranmış diyor ama yok anlamıyor başka doktora gidiyor, her doktorda başka tedavi, faydası da yok, boşuboşuna bir sürü paralarıda gidiyor.. Koltukdeynekle yürümesi lazım, dizine yüklenmemesi lazım.. Onu da yapmıyor, utanıyormuş!!!
Bunların coğunu yaptım, o zamanda arkamdan laf ediyorlar ama gittikleri yok.. Ve yine geliyorlar!!
bu böyle sürer gider... diyorsun yani.
3 hafta kendı evlerınde, 3 hafta sizde kalıyorlar
dayanılacak şey değil.
hani, tek çaresi yurtdısında tedavi olsa, anlarım.
allah yardımcın olsun.
1- Surat as
2-Yemek falan yapma,sadece kızına göre yap çok yoruldum de otur
3-çamaşırlarını yıkama,çamaşırınız varsa yıkayabilirsiniz mak.burda ütü burda dersin (sen insan değil misin canım!!!!,eve gelen yardımcı kadın bile yemek yaparsa ütü yapmıyor)
4-akşamları uykun geldiği an çekil odana uyu
5-gündüzleride plan yap onlarsız tabiii
bu ne yaaa,millet binmeye eşşek arıyo !!!!!!!!!!!sustukça ezilirsin,ezdirme kendini...ayyy nası sinirlndim yaaaaaaa![]()