Şansıma tükküreyim!!!

Laf etsinler boşver ,sen yap bunları...Bunların çoğunu yaptım diyorsun da çamaşırlarını yıkıyorum ütülerini yapıyorum diyorsun canım...Bende yapma diyorum işte...

İş eşinde bitiyor aslında sizin ev amne hizmetimi veriyor,yeekler yapılsın ,çamaşırlar yıkansın ohhhhh

Coğunu yaptım derken.. Surat astım, günlerce bir kelime konuşmadım.. Bir hafta boyunca yemek yapmadım.. Kızımla birlikte bende uyumaya gidiyordum, saat 9 da.. Öğlende kızımla birlikte yatıyordum..
İşte böyle..
Bir keresinde kızlarına oturmaya gittiler.. Akşama geri geldiler.. Başladılar manyak manyak konuşmaya.. İşte kızı cok rahat bi cekyat almış, orda cok rahat etmişler bütün gün, cok güzel yemek yapmış, falan filan.. Bende gidin o zaman orda kalın sizi burda zorla tutan yok dedim.. Ya bu bile yaramadı yaa..

Coğunu yaptım derken.. Surat astım, günlerce bir kelime konuşmadım.. Bir hafta boyunca yemek yapmadım.. Kızımla birlikte bende uyumaya gidiyordum, saat 9 da.. Öğlende kızımla birlikte yatıyordum..
İşte böyle..
Bir keresinde kızlarına oturmaya gittiler.. Akşama geri geldiler.. Başladılar manyak manyak konuşmaya.. İşte kızı cok rahat bi cekyat almış, orda cok rahat etmişler bütün gün, cok güzel yemek yapmış, falan filan.. Bende gidin o zaman orda kalın sizi burda zorla tutan yok dedim.. Ya bu bile yaramadı yaa..

sen onların surekli yanında olmalarına alışık olmadıüından böyle tuhaf gelıyor alışık değilsin

ben altlı üstlü oturuyrum kvdemle bu gune kadar neredeyse hiç beğenı almadım ama görumcem gunluk kıyafetlede gelse yere göğe sığdıramaz yanı bunların geneli böyle

bana artık bunlar eften püften geliyor bı kulağım duyuyor öteki duymuyor

eşini sevıyorsan ailesınede bıraz sabır göstermek zorundasın

sen onların surekli yanında olmalarına alışık olmadıüından böyle tuhaf gelıyor alışık değilsin

ben altlı üstlü oturuyrum kvdemle bu gune kadar neredeyse hiç beğenı almadım ama görumcem gunluk kıyafetlede gelse yere göğe sığdıramaz yanı bunların geneli böyle

bana artık bunlar eften püften geliyor bı kulağım duyuyor öteki duymuyor

eşini sevıyorsan ailesınede bıraz sabır göstermek zorundasın

Onları istemememin nedenleri cok başka şeyler.. Ben onlara yeterince sabır gösterdim, iyi davrandım.. Annem beni onlar ezsin diye doğurmadı, onlara köle olayım diye doğurmadi.. Bende bir insanım, sabır taşı değil..
Eğer istiyorsan ve merak ediyorsan, daha önce actığım konularda onlarla yaşadığım bütün sorunları yazdım, okuyabilirsin!!

Onları istemememin nedenleri cok başka şeyler.. Ben onlara yeterince sabır gösterdim, iyi davrandım.. Annem beni onlar ezsin diye doğurmadı, onlara köle olayım diye doğurmadi.. Bende bir insanım, sabır taşı değil..
Eğer istiyorsan ve merak ediyorsan, daha önce actığım konularda onlarla yaşadığım bütün sorunları yazdım, okuyabilirsin!!

daha önceki konularını bılıyorum
kendı huzurunu kaçırma demek istemişstim sen sınırlensende geliyorlar zaten

yorumumda sınırlendırecek bieyde yok verdiğin tepki hoş değil

daha önceki konularını bılıyorum
kendı huzurunu kaçırma demek istemişstim sen sınırlensende geliyorlar zaten

yorumumda sınırlendırecek bieyde yok verdiğin tepki hoş değil

Yanlış anladın beni... Ben tepki olarak yazmadım, yazdıklarınada kızmadım.. Sadece düşüncelerimi duygularımı söyledim..
Yinede kusura bakma..

Benim kayınvalidem ve kayınpederimle aram iyidir ama buna rağmen bana
3 haftada bir haberli gelirler akşam yemeğini yedikten sonra çay içip geri dönerler
kalmazlar evlerimizin uzaklık mesafesi arabayla 15 dakika
bunlar Türkiyeden Almanya'ya 3 haftada geliyorlarmış pess doğrusu Allah sabır versin:26:

işin zormuş allah kolaylık versin bu saatten sonrada değişir mi bilmiyorum zor. anladığım kadarı ile kayınvaliden ilgi isteyen, hastalığı ile ilgiyi üzerinde tutup yalnız kalmamak için tedavisine sürekli devam eden bir insan yaşlılarda sık görülen birşey. belli biryaştan sonra hastalık dışında yaşamlarında birşey kalmıyor onlar da böyle mutlu olmaya çalışıyorlar.

gerçekten eş aileleri bir sıkıntı. tabiki başımızın üzerlerinde yerleri var ama özgürlüklerin kısıtlandığı noktaya kadar özgür olmalılar. haftasonu sevgilimin annesindeydim ziyarete gittim. kardeşinin eşine baya bir saydırdı neymiş 12 ye kadar beklemiş gelmek için insan sabahtan gelip de işi varmı diye sorarmış geç gelip yan gelip yatacakmış. lafta gelin yani falan diye söyleniyor. ben hiç sesimi çıkarmadım ben de 12 den sonra gelmiştim:) şuan resmiyetimz olmadığı için hiç de üzerime alınmıyorum ama ilersi için de endişelenmiyor değilim hep böyle beklenti içinde olup hem kendini hem beni üzmez inşallah

Bunların coğunu yaptım, o zamanda arkamdan laf ediyorlar ama gittikleri yok.. Ve yine geliyorlar!!

çok tuhaf gerçekten, insan da az onur olur. onlar seni takmıyorsa sen de onları takma madem, rahat olmaya çalış. inan çok tuhaf. kapılardan uzak. ama geçicek merak etme. böyle gtmez bu devran. başka oğulları var mı

çok tuhaf gerçekten, insan da az onur olur. onlar seni takmıyorsa sen de onları takma madem, rahat olmaya çalış. inan çok tuhaf. kapılardan uzak. ama geçicek merak etme. böyle gtmez bu devran. başka oğulları var mı

Yok ne yazık ki.. Bazen bana iyiki senin eltin yok falan diyorlar.. Keşke olsaydı iki üc tane.. Hic olmazsa o zaman onlardada kalırlardı!!

bence eşinle konuş sürekli ne diye geliyorlar böyle canım 3 hafta önce gitmişler ya zaten. ben olsam senin yerinde bu akşam yemeği sen yap ben yorgunum falan derdim ya da temziliğ zaten onun misafirliği kalmamış eşinede söyle hastayım annenden rica ettim yapsın diye de. hem hastasın yeni toparlanıyorsun hemde 4 4lük hizmet mi edeceksin konuşma ya surat yap sevmediği nerede yemek var onu yap valla:1::1::1: benimkide çok fenadır eşime söyledim gelmesin dedim yoksa yuvamızı yıkacaktı sürekli yalan konuşur benim kayınvalidemde

böyle anca kendi kendinizi yer bitirir, kendi kendinizi hasta edersiniz; elinize de başka bir şey geçmez.. bu kadarı da fazla olmuş artık !
ya açıcaksınız telefonu ;" ben müsait değilim" diyeceksiniz,
ya da onlar gelince alıp çantanızı "siz geçin içeri ,ben anneme gidiyorum, kafa dinlicem" deyip çıkıcaksınız..
eşinizin orta yolu bulmasını beklemeyin bu saatten sonra :20:

Evet katılıyorum..
Onlar gelmeden evvel ara müsait olmadığını söyle.

Sevmiyorum bu kadar gezme meraklısı olan insanları..
Tek dertleri paşa gibi yaşamak, nasılsa gelin var?
İnanamadığım o kadar hasta iken kılını kıpırdatmaması, en azından torunuyla ilgilenseydi bari, bu kadar duyarsızlık hiç iyi değil..

Offf şiştim valla.
Başa gelen çekilir derler ama çekilmiyor işte.
Daha radikal çözümler bulacaksın arkadaşım başka çaresi yok.
Açıcan telefonu ban müsait değilim bu sefer kızınızda kalın deyin.
Hem çekyatlarıda rahatmış. Orada kalıversinler bu sefer.

Son düzenleme:
insan yeri geliyor kendi ana babasıyla anlaşamıyor
başkasıyla nasıl anlaşabilir sürekli
ki zaten konu kv kp olunca daha çok batıyor insana anlaşmazlıklar

şöyle düşünüyorum ki artık bir yaştan sonra ne yüz kalıyor insanlarda ne gurur(genellemiyorum)
o yüzden aslında ne yapsan boş...

en iyisi tut saçlarından at dışarıya vallahi:ssz:

galiba bir cinnet geçirme vakti gelmiş
çünkü kayınvalidenleri bir cinnet paklar
tabi şaka Allah sabir versin

canım allah sabır versin valla üzüldüm haline...
bekar olanlar şuan burayı okuyorlarsa kesin aman nolcak keşke gelsinler çok abartoyorsunuz derler kesin :)
ama öyle değil işte, bende çok kasılıyorum geldiklerinde...beğenmezler mi, ymezler mi, memnun olmazlar mı laf ederlermi vs diye...hizmetçi gibi hissediyorum...
rahat ettirmesende gelecek insan gelir canım, bence başka çare bul, pek çare de yok gibi ama...ne bileyim biraz mesafeli davransan nasıl olur acaba...hani üzerlerine alınıp da erken giderlermi??

eşinle konuşmayı denedinmi bacım .. konuş rahatsız oluyorum sürekli gelip düzenimi bozmalarından de .. rahat olamıyorum istedigim gibi oturup kalkamıyorum de.. zaten seni anlayabliyosa ailesiyle konuşur .. walla hepimiz bu dertten cekiyorz ..yüzsüzlük aldı başını gidiyor .. hiç düşünmüyolarmı acaba rahatsızlık veriyomuyuzdur sürekli giderek diye.. ben hiç sanmıyorum :/

canım allah sabır versin valla üzüldüm haline...
bekar olanlar şuan burayı okuyorlarsa kesin aman nolcak keşke gelsinler çok abartoyorsunuz derler kesin :)
ama öyle değil işte, bende çok kasılıyorum geldiklerinde...beğenmezler mi, ymezler mi, memnun olmazlar mı laf ederlermi vs diye...hizmetçi gibi hissediyorum...
rahat ettirmesende gelecek insan gelir canım, bence başka çare bul, pek çare de yok gibi ama...ne bileyim biraz mesafeli davransan nasıl olur acaba...hani üzerlerine alınıp da erken giderlermi??

Vallaha bende şaşırdım artık ne yapacağımı.. Bir gün canıma tak edecek, kızımı da alıp cekip gideceğim bu evden...
O zaman alsınlar oğullarını başlarına calsınlar...

eşinle konuşmayı denedinmi bacım .. konuş rahatsız oluyorum sürekli gelip düzenimi bozmalarından de .. rahat olamıyorum istedigim gibi oturup kalkamıyorum de.. zaten seni anlayabliyosa ailesiyle konuşur .. walla hepimiz bu dertten cekiyorz ..yüzsüzlük aldı başını gidiyor .. hiç düşünmüyolarmı acaba rahatsızlık veriyomuyuzdur sürekli giderek diye.. ben hiç sanmıyorum :/

Konuşmaz olurmuyum tatlım konuştum.. Hep boş vaatler duyuyorum o kadar!!!

Allah sabır versin,bu duruma ne denebilir ki başka.belki bir işin,kursun yoğunluğun falan olsa,evde vakit geçirmesen sıkılırlar yalnızlıktan.kendi ailen nerede yaşıyor

Back
X