- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin,bu duruma ne denebilir ki başka.belki bir işin,kursun yoğunluğun falan olsa,evde vakit geçirmesen sıkılırlar yalnızlıktan.kendi ailen nerede yaşıyor
canım sana bı tavsıye...
mutfaga gec hemen sufle yap.......
sınırlerı bır alıyor anlatamam..
cozum bulamadıgım sinirimde mutfakta suffle basındayım..
esım bıle artık bılıyor sufle yapınca..
sen neye sınırlendın dıyor
walla baska cozum yok sınırını atman lasım
allah sabır versin.seni çok iyi anlıyorum.eşinin ailesiyle aynı evde olmuyor,yaşanmıyor.çok sabırlı olmak,dişini sıkmak gerekiyor.bir müddet sonra da insanın patlayası,ağlayası geliyor.kocayla da sorunlar,soğukluklar başlıyor.senin kv kp de benimkiler gibi yüzsüz, gurursuz.eşim ve ben tarafından istenmediklerini biliyorlar yine de geliyorlar pes yani.bu sefer eşim de ben de açık açık tepki gösterdik bu sefer de trip yapıp soğuk bir şekilde gittiler.iyi oldu ama.artık telefonla da sık sık arayıp sormuyorlar.kolay kolay da gelmezler. ohh yani...darısı başına
iyi ki tam tersi değilmiş 10 dk mesafede olsalarmış ne olurmuş çok merak ediyorum. eşiniz söylemiş,siz belli etmişsiniz hala geliyorlar biraz düşünceli olsalar ,evlatlarının evine huzusuzluk vermek istemezler zaten özlediklerinde gelirler.hem kendileri değerli olur hem arada özlem olur.bu durumda ne denebilir ki nasıl bir çözüm olur:44: kızınızı kreşe verip tekrar çalışmak belki sizi uzaklaştırır.akşam içinde planlar yapın belki bu şekilde ilgilenilmeyince anlarlar.eşiniz güzel bir dille bu geldiğinde anlatsın bir daha.yoğun çalıştığını sizinde çalışmaya başlayacağını ev düzenlerinin değiştiğini.belki?Kızımız yokken calışıyordum.. Sabah 8 akşam 7.. Yine geliyorlardı yine uzun kalıyorlardı... O saaten sonra birde gelip yemek yapıyordum :/...
Kendi ailem burda yakınımda 10 dk. arabayla..
uye oldugum baska bır forumda okumustum gecen kadıncaz yakınmıs evım kucucuk ve yatılı mısafır hıııc eksık olmuyor dıye tabıı onun mısafırlerı kv ve kp mı bılmıyorumda ılgımı cekmıstı eger ayakkabısının altına tuz surersen o mısafır bır daha gelmezmıs oyle tavsıye vermıstı bırısıamin...
Ne güzel sen kurtulmuşsun, senin adına cok sevindim... Nerde bende o şans?!![]()
uye oldugum baska bır forumda okumustum gecen kadıncaz yakınmıs evım kucucuk ve yatılı mısafır hıııc eksık olmuyor dıye tabıı onun mısafırlerı kv ve kp mı bılmıyorumda ılgımı cekmıstı eger ayakkabısının altına tuz surersen o mısafır bır daha gelmezmıs oyle tavsıye vermıstı bırısı
uye oldugum baska bır forumda okumustum gecen kadıncaz yakınmıs evım kucucuk ve yatılı mısafır hıııc eksık olmuyor dıye tabıı onun mısafırlerı kv ve kp mı bılmıyorumda ılgımı cekmıstı eger ayakkabısının altına tuz surersen o mısafır bır daha gelmezmıs oyle tavsıye vermıstı bırısı
benim aklıma ne geldi onlar gelince sende çocuğu al annenlere git onalar gidene kadar orda kal nasıl olur
iyi ki tam tersi değilmiş 10 dk mesafede olsalarmış ne olurmuş çok merak ediyorum. eşiniz söylemiş,siz belli etmişsiniz hala geliyorlar biraz düşünceli olsalar ,evlatlarının evine huzusuzluk vermek istemezler zaten özlediklerinde gelirler.hem kendileri değerli olur hem arada özlem olur.bu durumda ne denebilir ki nasıl bir çözüm olur:44: kızınızı kreşe verip tekrar çalışmak belki sizi uzaklaştırır.akşam içinde planlar yapın belki bu şekilde ilgilenilmeyince anlarlar.eşiniz güzel bir dille bu geldiğinde anlatsın bir daha.yoğun çalıştığını sizinde çalışmaya başlayacağını ev düzenlerinin değiştiğini.belki?
canım sen bu kaynana kayınbaba derdinden birgün hasta olacaksın demedi deme
daha öncede yazmıştım görümcelerini karşına al konuş biraz da sizde kalsınlar evde rahatımız özelimiz maheremimiz kalmadı herşeye karışıyorlar huzur da kalmadı bizde deyin.en azından her geldiklerinde sende 1 ay kalacaklarına 1 hafta kalsalar daha az sinir olursun iyi kötü idare edersin ama bu kadar sık ve uzun kalmaları kim olsa istemez![]()