şansıma.....

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Tam iyi bir bakıcı buldum diyordum..
14 aylık bebeğime bakan eve gelen , bebeğim uyurken yemek temizlik halleden..
6 aydır yanımda çalışıyor. . Bugün eft yapamadım parasini hani çantasına üstten atayım dedim.. demez olaydım. .
Benim çok güvendiğim kız bizim evden sadece benim içtiğim doğuda olmayan internet üzerinden aldığım kahveden 3 adet , dolaptaki sucuktan 1 adet çantasına atmış. . Tabi haberim.yok. iyide bir kıza benziyor.
Aşırma sanırım bu.
Ne yapmalıyım allak bullagim
Bebeğim de ona çok alışmış çok seviyordu..

OKUTULMUŞ KAHVELER VARDI BULAMIYORUM HAY ALLAH.
İÇEN ÖLECEK, BÜYÜ BOZULMA DUASI DA BENDEYDİ DİYİN KAFAYI YESİN :KK11:
Hahhahah efsane :70:

Ben olsam kolum carpmis gibi yapar cantadan dokulenleri gorunce ilk kez gormus gibi hayret ederdim.. ya bugun sucuk asiran yarin bobreginizi goturur son verin isine daha iyisi illa ki vardir..

Hahhahah efsane :KK70:

Ben olsam kolum carpmis gibi yapar cantadan dokulenleri gorunce ilk kez gormus gibi hayret ederdim.. ya bugun sucuk asiran yarin bobreginizi goturur son verin isine daha iyisi illa ki vardir..
Mesele sucuk böbrek meselesi değil. İstese 10 tane veririm .
Ben bu kişiye bebeğimi emanet ediyorum
En değerli varlığımi.
Bana bu konuda da yalan söyleyebilir ilerde.
Güvenim kırıldı. .
Güven meselesi mesele

Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler

Niye maaşını eline vermek yerine üstten çantasına atacaktınız ki.. tabiki yaptığı çok yanlış birşey evde kamera yok mu.. belki başka şeylerde çalmış olabilir..

Boyle ufak tefek seylerle baslar zaten. Kim bilir daha once de neler goturmustur. Ben yurtta yasadim buna benzerini, buzdolabimiz ortakti birileri surekli bir seyleri yiyordu, en sonun makyaj malzemesi ve parama kadar gitmisti olay.

Zaten bu gündelikçilere ve bakıcılara asla güven olmaz da işte ne yapacaksın mecbur olunca...
Fazladan olunca yiyecek içecek onlar da çaktırmadan aşırıyor başka da duymuştum örneğini para alıyorlar ama yetmiyor demek ki açgözlüler

Böyle bir genelleme yapman çok çirkin ... Yarın bir gün durumun bozulup iş bulamayıp o küçümsediğin işleri yapabilirsin insan kınadığını yaşamasan ölmez

Böyle bir genelleme yapman çok çirkin ... Yarın bir gün durumun bozulup iş bulamayıp o küçümsediğin işleri yapabilirsin insan kınadığını yaşamasan ölmez
Küçümsemiş miyim sizce?
Burda başka bir arkadaşım da anlatmıştı ona gelen gündelikçi de hırsızlık yapıyormuş.
Ben yaptıkları işe bir şey demedim fark ettiyseniz.
Hırsızlık yapmaları çok mu iyi bir şey peki?
Siz onlara güvenip evinizi açıp gidiyorsunuz ama onlar maşallah evinizde neler varsa üçer beşer çantalarına doldurup götürüyor.
Bunları yazarken ne düşündüğümü de içimi de zaten Allah biliyor bu yüzden verdiğiniz akla kulak asmıyorum.
Zaten kim doğruyu derse ya kınamadan ölmezsin ya da yok büyük konuşma da başına gelmesin dersiniz ancak.
Ben de diyorum ki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış üstüne de kınarsan başına da gelir derlermiş ;)

Evet yaptigi cok cirkin ve guven kirici. Ama sizin yaptiginiz da son derece guven kirici karsi taraf icin.Sanirim cantasina kasitli baktiniz. Cunku calisanin ayligini oyle cantasina ustten atmak diye bir sey olamaz. Su saatten sonra yapilacak tek sey yollari ayirmak.
Katılıyorum .
Hem çantasındaki ürünlerin size ait OLdupunu nereden anladınız ? Belki o da sipariş etti .
Eğer öyle değilse de yaptığı hırsızlığa giriyor .
Çalışana parası da çantasına üstten atılmaz eline verilir .
Bence de yolları ayırmak en mantıklısı gibi görünüyor .

Böyle genellemeler yapmasak.Dürüstçe işini yapan çok..

Back
X