- Konu Sahibi cevizlikek
-
23 nisan...23 mayıs...19 haziran adet tarihlerim....ne zaman yumurtlama günüm olabilir acaba?netten bakıyorum farklı siteler farklı günler veriyor..bir de su ovulasyon testleri sizce işe yarar mı ...teşekkürler..bilmiyorumkismile
hocam bide benim şanslı günüme bakarmısınız arkadaşın dediği gibi farklı çıkıyorr
8 nisan....7 mayıs......5 haziran son adet tarihlerim
bora bey merhabalar benim son 3 sat tarihim 25 nisan 25 mayıs ve 24 haziran şanslı günlerim hangi günler olabilir.şimdiden teşekkürler.
bora bey benim en son sat tarihim 11 temmuz haziranınkini tam hatırlayamıyrum:)
Hocam bana da şanslı günümü söyler misin 24 temmuz 26 haziran 31 mayıs bilmiyorumkismile
hocam bana da söylermisiniz günlerimi bir zahmet. haziran 20 mayıs 25 nisan 30 .
adetten sonra ilk üç gün yüksekmiş gebe kalmak için şans. varmı bu bilginin doğruluğu.
hocam benim de 14 nisan, 15 mayıs, 15 haziran, 15 temmuzdu son dört adet tarihim. bu ay 28-30nda denemelerimiz oldu şansımız war mı? bir de olmadıysa bundan sonraki şanslı günlerimiz nelerdir beklenen adet tarihim 14 ağustos..
doktor bey banada şnslı gün verirmisiniz bu ay gelmedi ama23 mayıs 17 haziran 12 temmuz teşekkürler hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?