şanslı günüm ne olabilir?

cevizlikek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
352
1
46
Uşak
23 nisan...23 mayıs...19 haziran adet tarihlerim....ne zaman yumurtlama günüm olabilir acaba?netten bakıyorum farklı siteler farklı günler veriyor..bir de su ovulasyon testleri sizce işe yarar mı ...teşekkürler..bilmiyorumkismile

Yumutlama tarihleriniz değişmekle beraber 12-14-16-18. günlerde gebe kalma ihtimaliniz yüksek...

hocam bide benim şanslı günüme bakarmısınız arkadaşın dediği gibi farklı çıkıyorr
8 nisan....7 mayıs......5 haziran son adet tarihlerim

bora bey merhabalar benim son 3 sat tarihim 25 nisan 25 mayıs ve 24 haziran şanslı günlerim hangi günler olabilir.şimdiden teşekkürler.

Hocam bana da şanslı günümü söyler misin 24 temmuz 26 haziran 31 mayıs bilmiyorumkismile

hocam bana da söylermisiniz günlerimi bir zahmet. haziran 20 mayıs 25 nisan 30 .
adetten sonra ilk üç gün yüksekmiş gebe kalmak için şans. varmı bu bilginin doğruluğu.

hocam benim de 14 nisan, 15 mayıs, 15 haziran, 15 temmuzdu son dört adet tarihim. bu ay 28-30nda denemelerimiz oldu şansımız war mı? bir de olmadıysa bundan sonraki şanslı günlerimiz nelerdir beklenen adet tarihim 14 ağustos..

30-31 günde bir adet görüyorsunuz. adetinizin 14-16-18. günleri yüksek...

doktor bey banada şnslı gün verirmisiniz bu ay gelmedi ama 23 mayıs 17 haziran 12 temmuz teşekkürler hocam

doktor bey benımde adet gunlerim 9 mayıs, 11 haziran ,13 temmuz.. sanıyorum 33 gunde bır adet goruyorum.. buna gore benım sansımının yuksek oldugu günler hangılerı ? şimdiden tşk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…