• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şanslı Olanlar ve Şanssız Olanlar ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Summe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçecek geçecek :KK5:
Kardeşinle durumlarınızın da uzun süreceğini sanmam.Hatasını muhakkak anlar bir suçun yok çünkü senin.Bir iki haftaya eskisi gibi abla-kardeş olursunuz tekrar :cool:
Umarım .
Çünki eski erkek arkadaşıma olan zaafıma onun sayesinde dayanabildiğimi farkettim.
2 Günlük küslüğümüzde :(

O şanslı, çok mutlu dediğin insanın yerine kendini koy ve hayal et.
Evet tam da bu hayatı yaşasam çok mutlu olurdum diyebiliyor musun?
Mutlaka bir eksik vardır kabul et.

Beklentilerimiz, yapımız farklı çünkü..

Ben çok mutlu ne güzel dediğim arkadaşlarımın yerine kendimi koyduğumda,
yok ya ben öyle de mutlu olamazdım sonucuna varıyorum genelde.

Bir tanesinin hayatında o sonuca varamadım ama :D
Onda da kesin benim bilmediğim, içine girince farkedip yaka silkeceğim bir durum vardır diyorum..

Bu kadar umutsuz olma.

Sen bana mutsuzluk sebeplerini sayarken ben sana mutlu olman için sebepler sayabilirim.
Nasıl hissettiğimiz nereye baktığımıza bağlı olarak değişiyor.

Sahip olduklarına bakarsan gülümsersin :KK66:
Doğru söylüyorsunuz.
Yapılması gerekenler belli aslında
Ama o güç yok .

Doğru söylüyorsunuz.
Yapılması gerekenler belli aslında
Ama o güç yok .

Hepimize oluyor bazen.
Güçsüz hissedip ne şanssızım diyoruz.
Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
Hayatına farklılık, yenilik katabilirsin.

Bir kursa git mesela, ortam değişikliği yarayabilir..

Bayram mesajı çekmiştim toplu tüm listeme.
İki eski arkadaşımda soğuk birer şekilde
Cevap verdiler.
Hay anasını ya
Bazen ben mi hatalıyım diyorum kendi kendime...

Hepimize oluyor bazen.
Güçsüz hissedip ne şanssızım diyoruz.
Geçici bir dönem olduğunu düşünüyorum.
Hayatına farklılık, yenilik katabilirsin.

Bir kursa git mesela, ortam değişikliği yarayabilir..
Okulum var zaten..
Şimdi bayram tatili ama.
Haftanın beş günü de dolu.
Onda da eski arkadaşlarımı görüyorum.
Düşman gibi bakışlarını..
Yatay geçiş mi yapsaydım ki ben ya

Umarım .
Çünki eski erkek arkadaşıma olan zaafıma onun sayesinde dayanabildiğimi farkettim.
2 Günlük küslüğümüzde :KK43:

Anladım.İstersen konuş biraz kardeşinle çok samimi bir şekilde olmasa da en azından hem senin de için rahatlar hem o da adım atmaya çekiniyorsa da çekinmez artık.Kardeşle küsmek kötü oluyor gerçekten aynı evin içinde birbirini yok saymak zor bir şey :KK43:
Son mesajınla ilgili olarak da bunlar şu küçük çocuk gibi sen küstün ben de küserim diyenler miydi yanlış hatırlamıyorum galiba imza ile ilgili bir olay olmuştu onlar mı ? Eğer onlarsa boşver canım böyle insanlar için üzülmene bile değmez :KK12: Okul 5 gün dolu demişsin peki okuldaki herhangi bir sosyal kulübe katılma şansın var mı ? Bence öyle ya da böyle yeni bir arkadaş çevresi bul eminim çok çabuk stresini atacaksın böyle de :KK50:

Anladım.İstersen konuş biraz kardeşinle çok samimi bir şekilde olmasa da en azından hem senin de için rahatlar hem o da adım atmaya çekiniyorsa da çekinmez artık.Kardeşle küsmek kötü oluyor gerçekten aynı evin içinde birbirini yok saymak zor bir şey :KK43:
Son mesajınla ilgili olarak da bunlar şu küçük çocuk gibi sen küstün ben de küserim diyenler miydi yanlış hatırlamıyorum galiba imza ile ilgili bir olay olmuştu onlar mı ? Eğer onlarsa boşver canım böyle insanlar için üzülmene bile değmez :KK12: Okul 5 gün dolu demişsin peki okuldaki herhangi bir sosyal kulübe katılma şansın var mı ? Bence öyle ya da böyle yeni bir arkadaş çevresi bul eminim çok çabuk stresini atacaksın böyle de :KK50:
yok kız ne sosyal kulübü.
Ders programı hem yoğun hem düzensiz.
Habirede değiştiriyorlar..

Şanssız olanlardan biri de benim . Hayatta neye adım attıysam hep mutsuzluk , terslik getirdi. Bişeyler hep eksik kaldı sonucunda hep mutsuzluk yaşadım . Son zamanlarda da artık kaldıramaz haldeyim çok zayıfladım , sinirli , inançsız bi insan oldum . Gerçekten mutlu olan insanlar var zaten enerjileri yansıyor , belli oluyor mutlaka. Sonradan şansım döner mi bilmiyorum ama umudum hiç yok açıkçası ..

yok kız ne sosyal kulübü.
Ders programı hem yoğun hem düzensiz.
Habirede değiştiriyorlar..

Hımm peki bu yatay geçiş nasıl bir şey ? Pek fazla bilmiyorum da ben eğer senin için iyi olacaksa yap bence o_O

Hımm peki bu yatay geçiş nasıl bir şey ? Pek fazla bilmiyorum da ben eğer senin için iyi olacaksa yap bence o_O
Yatay geçiş işte aynı bölümü başak bi şehirde okumak .
Denklik veren anlaşmalı okullar arasında bunu yapabiliyorsun.
Benimde araştırmam lazım aslında , bilemyorum da. . .
Dönem arasında yapılmaz bildiğim, bu yıl için geç kaldım . :/

Yatay geçiş işte aynı bölümü başak bi şehirde okumak .
Denklik veren anlaşmalı okullar arasında bunu yapabiliyorsun.
Benimde araştırmam lazım aslında , bilemyorum da. . .
Dönem arasında yapılmaz bildiğim, bu yıl için geç kaldım . :/

Mantıklı :KK58:Şehir değişikliği de hem iyi olur.Eğer bir müddet sonra hala iyi hissetmezsen kendini bunu dene bence gelecek yıl için :KK50: İyi fikir.Hem sil baştan yapmış olur,kafanı da toparlarsın biraz.
Ama tabi umarım hiç gerek duymazsın.Umarım her şey gönlünce olur,kendini iyi hissedersin içten istiyorum bunu inan :KK68:

Elbette çok çok zorları vardır.
Ama ben sanırım sınırımdayım.
Üstümden bu psikolojiyi kaldırıp atamıyorum.

Sadace seni umursamayanı sen de umursamayarak kurtulabileceğin bir durumun farkında mısın.
Ama sanırım sen, bu olan biteni kendine yediremiyorsun...çünkü bunu hak edecek bir şey yapmadın ve haksızlığa uğrdığını düşünüyorsun. Hiç kimse için kılını kıpırdatma. Hak etmeyen için hiçbir şey yapma. Fedakarlık mutsuzluk getiriyor.

Mantıklı :KK58:Şehir değişikliği de hem iyi olur.Eğer bir müddet sonra hala iyi hissetmezsen kendini bunu dene bence gelecek yıl için :KK50: İyi fikir.Hem sil baştan yapmış olur,kafanı da toparlarsın biraz.
Ama tabi umarım hiç gerek duymazsın.Umarım her şey gönlünce olur,kendini iyi hissedersin içten istiyorum bunu inan :KK68:
Canıım çok teşekkür ederim :)
Umarım Allah da sana her şeyin en güzelini nasip eder

Sadace seni umursamayanı sen de umursamayarak kurtulabileceğin bir durumun farkında mısın.
Ama sanırım sen, bu olan biteni kendine yediremiyorsun...çünkü bunu hak edecek bir şey yapmadın ve haksızlığa uğrdığını düşünüyorsun.
Evet ..
Aynen öyle.

Elin, kolun, ayağın ve en önemlisi de aklın varsa..
Kör bir kurşun en sevincli zamanda yavrunu elinden almamissa..
Elini öpecegin bir anan baban varsa..
Aldigin nefesi geri verebilecegin ömrün de varsa bence cok sanslisin.
Şans için başka bir şeye ne gerek var ki?

Şanssız olanlardan biri de benim . Hayatta neye adım attıysam hep mutsuzluk , terslik getirdi. Bişeyler hep eksik kaldı sonucunda hep mutsuzluk yaşadım . Son zamanlarda da artık kaldıramaz haldeyim çok zayıfladım , sinirli , inançsız bi insan oldum . Gerçekten mutlu olan insanlar var zaten enerjileri yansıyor , belli oluyor mutlaka. Sonradan şansım döner mi bilmiyorum ama umudum hiç yok açıkçası ..
Ruh ikizim olmalısın :KK14:

Elin, kolun, ayağın ve en önemlisi de aklın varsa..
Kör bir kurşun en sevincli zamanda yavrunu elinden almamissa..
Elini öpecegin bir anan baban varsa..
Aldigin nefesi geri verebilecegin ömrün de varsa bence cok sanslisin.
Şans için başka bir şeye ne gerek var ki?
Bu bakış açısıyla düşünebildiğim zamanlar sorunum yok..

Evet kızlar şanslı olmak ve doğuştan şanssız olmak .
Şöyle düşünüyorum da.
Ne kadar şanslıymışım diyebileceğim bir şey yazık ki yok ...

ve ben..
Bu gece öyle doluyum ki kızlar .
Kendimi çok çok yorgun hissediyorum .
Bu depresiflik bu mutsuzluk bu boşluk biter mi dersiniz ?

Her şey ama her şey kötü gitti. . .
Sevgilimin beni neden terkettiğini hala tam olarak bilemiyorum ve bugün beni aradı.
Açmadım .
Şeytan dürttü demin baktım . Arkadaşıyla içmeye gitmiş..
Oysa bana sözler vermişti ...
Arkadaşlarım tarafından suçlandım , ihanete uğradım.
Kardeşimle bile işler yolunda gitmiyor .
Her gece ağlıyorum . . .
Bu sabah yüzümü yıkamak için aynaya baktığımda boğazımın şişini ve betimin benzimin attığını gördüm.
Gözlerimin kızardığını.
Bugün bayramdı oysa. . .
Odamdan çıkmadım.
Kimse neyin var demedi.

Diğer taraftan bazı arkadaşlarıma bakıyorum.
Arkadaş ilişkileri sorunsuz , sevgilileri ile mutlular ve tabii aileleriyle .
Böyle olan arkadaşlar kıymetini bilin ve şükredin lütfen . :)
Benim de sevgilim yok, öyle çok yakın arkadaşlık ilişkilerim yok ama yine de uzulmemeye alıştım. :) Belki de onlar öyle gösteriyordur kimsenin ne yaşadığını bilemiyoruz maalesef. Uzulme canını sıkma su akar yolunu bulur sen yeter ki içini ferah tut her olumsuzluğa rağmen..

Back
X