Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında şans bizim elimizde!
Yani şansızlık olarak değerlendiklerimiz belki de bizim için hayırlı olanlardır.. Bunları zamanla göreceksiniz.. Göreceğiz...
Kendimi de katıyorum,zamanında o kadar çok üst üste sıkıntılar yaşadım ki şimdi geriye dönüp baktığımda Rabbim bilmiş de vermiş o acıları oysa o anda şansım yaver gitseydi şu anda bambaşka acıların içinde olacaktım büyük ihtimalle..
Şimdi ne zaman bir problemle karşılaşsam hep düşünürüm bunun da sonu var elbet,kimbilir bu şansızlığın sonucu bana nasıl bir hayır sağlayacak diye..
Daha önceki konunuzda da söylemiştim o kadar küçüksünüz belki büyüyünce beni daha iyi anlarsınız..
Uzun lafın kısası,Allahım hep hayırlı şans kapıları açsın hepimize inşallah!
ben umudumu çoktan yitirdim biliyomusunuz hayatımda hiçbişey düzgün gitmiyo dua ediyorum namaza bile başladım kime iyilik yaptıysam sırtımdan vurdu ve şuan o kadar yalnızımki delirmek üzereyim
bayanlar dünyada iyi erkekler varmıdır ya, şöyle zor zamanında felan sana destek olacak üzüntünü paylaşacak, ?
İyi ama halen aynı yerdesiniz!
Ben yalnızlığınızla mutlu olun diyorum siz erkek diyorsunuz..
Kişi kendisiyle başbaşa mutlu olmayı bilmezse dışardakiler size hiç bişiy yapamaz ki?