şanssızlık bi türlü yakasını bırakmayanlar

yumu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
1.250
6
358
ığdır
ya bende bi uğursuzluk var yada cidden çok şanssızım, sevdim sevilmedim, ikimizde sevdik ayrıldı, arkadaşlarımla aram iyiyken sevdiğimle aram bozuk, sevdiğimle iyiyken arkadaşlarla veya aileyle, iyilik ettiğim halde hep yalnız bırakıldım

kötü bir durum canım.geçer inşallah bu günlerde:) ama benım durumum daha kötü . senin sevgılınle aran var bozuk yada değil . benım oda yok (platonik asıgımda)

Son düzenleme:
Aslında şans bizim elimizde!
Yani şansızlık olarak değerlendiklerimiz belki de bizim için hayırlı olanlardır.. Bunları zamanla göreceksiniz.. Göreceğiz...
Kendimi de katıyorum,zamanında o kadar çok üst üste sıkıntılar yaşadım ki şimdi geriye dönüp baktığımda Rabbim bilmiş de vermiş o acıları oysa o anda şansım yaver gitseydi şu anda bambaşka acıların içinde olacaktım büyük ihtimalle..
Şimdi ne zaman bir problemle karşılaşsam hep düşünürüm bunun da sonu var elbet,kimbilir bu şansızlığın sonucu bana nasıl bir hayır sağlayacak diye..
Daha önceki konunuzda da söylemiştim o kadar küçüksünüz belki büyüyünce beni daha iyi anlarsınız..
Uzun lafın kısası,Allahım hep hayırlı şans kapıları açsın hepimize inşallah!

ben umudumu çoktan yitirdim biliyomusunuz hayatımda hiçbişey düzgün gitmiyo dua ediyorum namaza bile başladım kime iyilik yaptıysam sırtımdan vurdu ve şuan o kadar yalnızımki delirmek üzereyim

ben umudumu çoktan yitirdim biliyomusunuz hayatımda hiçbişey düzgün gitmiyo dua ediyorum namaza bile başladım kime iyilik yaptıysam sırtımdan vurdu ve şuan o kadar yalnızımki delirmek üzereyim

Hangimiz kalabalıklar içindeyiz ki?
Şu anda bu ekranın başında olduğumuza göre hepimiz yalnızız demek ki..
Yalnızlık kötü bişey değil ki..
Önce bunu kabullenin..

Ayakkabımı çaldılar ucuz ama güzel bir ayakkabı almıştım. Gittiğim spor salonnda ayakkabımı çalmışlar .. Bir zamanlar kendimi çok sanslı hissederdim. ama değilmişim demekki . duygusal açıdaaan çöktüm... topralanıyorum tekrar dağılıyorum...

Bende son zamanlarda gelip gelip gidiyorum... Çok üzüldüm... Malesef bende pek kendimi sevdirmeyi başaramadım.

Bağlananlar -sevenler- aşık olanlar olmadı mı oldu.
Benim sevdiklerim beni sevemedi... hep imkansızı istedim sanırım...

Pozitiflik bitmiş artık... iş ve aşk hayatım yüzünden artık tüm enerjim bitti.

Okuldan sonra iş hayatı sonra tam herşey güzel giderken malesef işimde başarısız oldum. Aşk husundada başarısız oldum..

Nisan ayında tam bir sene olucak onu tanıyalı...
Şans yüzüme gülecek diye bekliyorum yeni biri çıkacak diye..Umutla bekledim ama malesef halen güzel şeyler olmuyor

Tam çıktı derken aynı odunluğu ona benzeyen başka bir odun2 daha denk geldi..çok umutlanmıştım ama hiç birşey olmadı (( o iyikide olmamış allahım seni aldatsam ne yaparsın dedi.. Affedermiymişim..Ö.k.z .... sen benim için geçici bir arkadaşsan önemsemem , değilsen derecen düşer eskisi gibi olmaz dedim.. SAl..k mış..
yani sana yalan söylesem ne yaparsın dedi ..ODUUUUN2.. İLk önce yalan dedi ama sonuş düşününce ne demek istediğini anladım..

oduunnnn1 ... senii öldürdüm.... içimde kalan herşeyi onuda Gömdüm seni diyorum toprağın bol olsun...

bayanlar dünyada iyi erkekler varmıdır ya, şöyle zor zamanında felan sana destek olacak üzüntünü paylaşacak, ?

bayanlar dünyada iyi erkekler varmıdır ya, şöyle zor zamanında felan sana destek olacak üzüntünü paylaşacak, ?

İyi ama halen aynı yerdesiniz!
Ben yalnızlığınızla mutlu olun diyorum siz erkek diyorsunuz..
Kişi kendisiyle başbaşa mutlu olmayı bilmezse dışardakiler size hiç bişiy yapamaz ki?

İyi ama halen aynı yerdesiniz!
Ben yalnızlığınızla mutlu olun diyorum siz erkek diyorsunuz..
Kişi kendisiyle başbaşa mutlu olmayı bilmezse dışardakiler size hiç bişiy yapamaz ki?

ben kendimle mutluydum, birileri geliyo bianda mutluluk gidiyo, hiçbişeyi takmazdım ben önceden, dalgaya alırdım herşeyi

Benim de bırakmıyor yakamı şanssızlık. İşte gayet iyiyim ama aşkta tökezlemekten yoruldum. Karamsar olmamaya çalışıyorum zor oluyor epey. İyi erkek var mıdır demişsin, umarım vardır. Yalnızlık güzel fakat çekilmez oluyor bir yerden sonra.

Arkadaşım insan önce kendi yalnızlığı ile baş edebilmeli..Ne kadar çok takılırsan o kadar çok yalnızlık içinde boğulursun.Kendini yalnızlık içerisinde güçlü kılmayı öğrenmelisin.Evet yalnızlık Allaha mahsustur.Hiçte fena olmazdı bir can dostunuz sevgiliniz olsaydı ama bu şanslı kişiyle karşılaşana kadar yalnızlıkla dost olmayı bilmen gerekli=)Sizde bi uğursuzluk olduğunu sanmıyorum.Sadece şanssızlık demek belki doğru olur..

eş seçimi gerçekten çok önemli. hayatını paylaştığın insan olcak. yapacağın bi hata hayatını etkiliyo boşanmak vs. allah kimseye göstermesin. emin olmadan iyice, kimseye güvenmeyin bayanlar ben kandım zamanında seviyorum demelerede inanmayın tamamen. sonsuz güvenmeyin. ben yaptım bu hatayı benim sevgimi haketmedi o adam ne fedakarlıklar yaptım onun için ama, eş seçimi de bi şans işte

bende bu aralar o kadar şansızım ki işe girmiştim çıkmak zorunda kaldım çokda sevmiştim.ALLAH gönlüme göre verdi demiştm.sonra da özel hayatım ayrı şehirlerdeyiz şu an ayrıyız ama..
tam barışıcak gibi durum oldu..tartıştık derken bu sefer duydum babası aniden kalkp krizi geçirip vefat etmiş işte o an o kadar kötü oldum ki anlatamam..bugün tam 7 gün oldu vefat edeli..
kim bilir nasıldır kuzeni sana ihityacı var ancak sen destek olursun ona dedi..ama nerde ulaşamıyorum ki..ona bu zor zamanlarında onun yanında olup destek vermek isterdim..
ama ne sıfatla vericem ki ben onu nesiyim sadece baş sağlığı diledim..
rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin
her şeyde bir hayır vardır ve umarım hayatımda artık iyi şeyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…