Şanssızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Röntgeni falan kafana takma düşmediyse bişey olmamış demektir.

doktorlar da aynısını söylediler..

o da başka bir dert biliyor musunuz? yemek yiyemiyorum folik asit yerlerde ilk başta folidays kullanıyordum sonra pregnom kullanmaya başladım e yeterli mi bilmiyorum.. umarım sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alabilirim

Doktorlar haklı bu arada eğer ilk daha küçükken zarar görseydi düşerdi biraz pozitif bakın
Bir de ticaret işini dinlendirin

Para biriktirin diyecem de nasıl olacak o da

parayı biriktiriyoruz. en azından ben elime ne kadar geçerse gram alıyorum. doğuma kadar 21-22 gram olmuş olacak inşallah sanırım bunlar da bizi 7-8 ay idare edecektir.

parayı biriktiriyoruz. en azından ben elime ne kadar geçerse gram alıyorum. doğuma kadar 21-22 gram olmuş olacak inşallah sanırım bunlar da bizi 7-8 ay idare edecektir.
E bakın işte altın da genelde yükseliyor şanssızlık olabilir ama bakın işte birikim yapabılıyorsunuz
Sevindim adınıza

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Fakat ticaret yapan biri olarak söyleyeyim, ticaret öyle ek iş, yan gelir olarak yapılmaz. Para yetmiyor, gece taksiye çıkayım da biraz ek gelir olsun mantığı ile olmaz. Olmaz yani.

doktorlar da aynısını söylediler..

o da başka bir dert biliyor musunuz? yemek yiyemiyorum folik asit yerlerde ilk başta folidays kullanıyordum sonra pregnom kullanmaya başladım e yeterli mi bilmiyorum.. umarım sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alabilirim
Onu dert etme, zaten başlarda fazla bişey yiyemezsin kilon bile düşebilir üzülme 4.aydan sonra yemen düzelir, bu röntgen meselesi yüzünden 3 ayı kendime zehir ettim düşerse diye sonra düşmedi şükür, üzülme düşmeyecektir inşallah. Hem düşerse de hemen düşermiş zaten o yüzden hemen düşmediyse etkilenmemiştir.

E bakın işte altın da genelde yükseliyor şanssızlık olabilir ama bakın işte birikim yapabılıyorsunuz
Sevindim adınıza

evet binde bir böyle bir şans olabiliyor.

mesela geçen sene ben tarla ektim. normal de ailem 10.000 falan kazanıyor ben 500 tl kazandım :))))

bu sene ablam ekti tarlanın maşallahı var..

dertliyim hanımlar, bu şanssızlığımdan çok dertliyim.

neye elimi atsam kurutuyorum, ne iş yapmaya çalışsam sektör batıyor resmen..

çözüm sunabileceğiniz bir dert değil ama kendi içimde büyük dert inanın dokunsanız ağlayacak durumdayım..

örneklendireyim hemen;

- evlendik altınların bir kısmı ile ayakkabı aldık elimde kaldı ki gerçekten çok kalitelilerdi ve ucuza veriyordum en son sevgi evine götürdüm bari hayrım olsun diye..
- eşim likit işine girdi olmadı..
- aliexpressten takı getirip satıyordum çok güzel gidiyordu devlet vergi getirdi o işte öyle kaldı.
- tütün işine girdik normal de 120 tl olan 1 kilo tütün 200 tl ye çıktı :/
- 2.5 yıldır hamile kalamayan ben hamile kaldığım ay tomografi ve röntgen çektirdim ama hamileymişim sonradan öğrendim.
- borsaya girdim şuan diplerde..
- tokiye başvuru yaptım milletin numarası 2-3 defa çıktı (abartmıyorum) bana çıkmadı..

bunlar sadece hatırlayabildiklerim.. artık canım sıkıldı Allah beterini vermesin diyorum ama yorulduk bir yandan da..

sizler de de oluyor mu böyle şeyler yoksa bunlar sadece benim şanssızlığım mı?

Daha önce de anlattım burda, benzinlikte benzini bitirmiş insanım. Şanssızlığım dillere destan. O yüzden ticarete hiç bulaşmam. Bu şansla onu da batırır üstüne borca girerim, biliyorum.

Siz de denemeyin artık. Olmuyorsa olmuyordur. Ticaret ticaret zekası ister, hinlik, kurnazlık, çok çalışma ister. Öyle işim olsun bi taraftan da ticaret yapayımla yürümez. Ancak cepte çok para varsa yürür. Zaten vergisiz kazançtan da hayır gelmez.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Fakat ticaret yapan biri olarak söyleyeyim, ticaret öyle ek iş, yan gelir olarak yapılmaz. Para yetmiyor, gece taksiye çıkayım da biraz ek gelir olsun mantığı ile olmaz. Olmaz yani.

tütüncü dükkanı açacaktık gittik dükkanlar baktık falan her şey tamam sonra fiyatlar uçtu hepsi kaldı

evet binde bir böyle bir şans olabiliyor.

mesela geçen sene ben tarla ektim. normal de ailem 10.000 falan kazanıyor ben 500 tl kazandım :))))

bu sene ablam ekti tarlanın maşallahı var..
Ben sizin gibi düşüne düşüne depresyona girdim
Olay basitmiş aslında kazandın mı kazandın kıyaslamaya gerek yok...
Dış etkenlerin rolü yoksa sen de sıkıntı var o zaman yol ayrımına giriyorsun o kadar

bebegınız sağlıklı şekilde dünyaya gelır umarım
Bebek tedavilerinin ne kadar pahalı olduğunı bılıyorsunuz dimi?
bence baya kar etmişsiniz

Onu dert etme, zaten başlarda fazla bişey yiyemezsin kilon bile düşebilir üzülme 4.aydan sonra yemen düzelir, bu röntgen meselesi yüzünden 3 ayı kendime zehir ettim düşerse diye sonra düşmedi şükür, üzülme düşmeyecektir inşallah. Hem düşerse de hemen düşermiş zaten o yüzden hemen düşmediyse etkilenmemiştir.

evet kilo veriyorum yakında yok olacağım..

ben bir engel olacak diye korkuyorum. her türlü yavrumdur Allahtan gelen bir şey yanlış anlaşılmasın onun hayatı zor olacak diye korkuyorum. dualarım sağlıklı ve hayırlı olması için..

evet kilo veriyorum yakında yok olacağım..

ben bir engel olacak diye korkuyorum. her türlü yavrumdur Allahtan gelen bir şey yanlış anlaşılmasın onun hayatı zor olacak diye korkuyorum. dualarım sağlıklı ve hayırlı olması için..
Içini ferah tut hayırlısıyla al kucağına, dünyevi şeyler için de canını sıkma para para para herşey para mı?

Ben sizin gibi düşüne düşüne depresyona girdim
Olay basitmiş aslında kazandın mı kazandın kıyaslamaya gerek yok...
Dış etkenlerin rolü yoksa sen de sıkıntı var o zaman yol ayrımına giriyorsun o kadar

bebegınız sağlıklı şekilde dünyaya gelır umarım
Bebek tedavilerinin ne kadar pahalı olduğunı bılıyorsunuz dimi?
bence baya kar etmişsiniz

çok tatlısınız :)))

biz tam o ay tedaviye başlayacaktık, belki o kaza da ölecektik bunlar hep şans evet ama şu toki de bugün çıkmayınca ne oluyoruz yaw dedim bi..

aynı oda da çalıştığım kadın bana ne eziyetler ediyor o kadına çıktı. bilmiyorum acaba kötü mü olmak gerekiyor?

Içini ferah tut hayırlısıyla al kucağına, dünyevi şeyler için de canını sıkma para para para herşey para mı?

bizim bir evimiz olsa hayatımız kolaylaşacak şu şartlar da.. kredi çeksek faizler çok yüksek ve arabamızı satmamız gerekecek toki baya iyi olacaktı

kolay para kazanmak mı? ne sanıyorsunuz ki eve gidip yan gelip yatıyoruz falan mı?
eşim bir şeyler başarabilmek için gece 1.30 a kadar tütün sarıyor bu sizce kolay bir yol mu? sabahta 6:30 da kalkıyoruz.

Tam bilmiyorum ama tütün sarıp satmak bildiğim kadarıyla yasal değil. Kaçakçılığa giriyor ve cezası oldukça yüksek. Yasa dışı iş yapıyorsunuz.

Tam bilmiyorum ama tütün sarıp satmak bildiğim kadarıyla yasal değil. Kaçakçılığa giriyor ve cezası oldukça yüksek. Yasa dışı iş yapıyorsunuz.

şimdi beni içeri atmasınlar :))))

devletin onayladıkları var, kaçak değil bizim sardığımız ama yine de paket olarak satmamız gerekiyor sanırım sarmamız yasak.

çok tatlısınız :)))

biz tam o ay tedaviye başlayacaktık, belki o kaza da ölecektik bunlar hep şans evet ama şu toki de bugün çıkmayınca ne oluyoruz yaw dedim bi..

aynı oda da çalıştığım kadın bana ne eziyetler ediyor o kadına çıktı. bilmiyorum acaba kötü mü olmak gerekiyor?
Yahu ne alakası var hahaha atom bombasını düşünün kfdjdjkddj kullanan ülke şuan dünya bir numarası
Bunjn gibi bir sürü örnek sayabilirim
Bunu bana göre kötü iyiyle açıklayamayız
Öyle olması gerekiyor diye düşünün sizinle alakalı bir şey yok ki ortada

şimdi beni içeri atmasınlar :))))

devletin onayladıkları var, kaçak değil bizim sardığımız ama yine de paket olarak satmamız gerekiyor sanırım sarmamız yasak.

Baktım şimdi 3 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası varmış. Konunuzu kapattırın bence, biri şikayet ederse bulunmanız çok kolay biliyorsunuz. Devlet çok kafayı taktı tütün işine bu ara.

Yahu ne alakası var hahaha atom bombasını düşünün kfdjdjkddj kullanan ülke şuan dünya bir numarası
Bunjn gibi bir sürü örnek sayabilirim
Bunu bana göre kötü iyiyle açıklayamayız
Öyle olması gerekiyor diye düşünün sizinle alakalı bir şey yok ki ortada

ya bu yoksa hamilelik depresifliğimi? ben normal de hahahah yine olmadı der kendimle dalga geçerdim ama şuan bildiğiniz mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X