şanssızlık

Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.

Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.

Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.

İnsan insanın kurdudur demiş rahmetli boşa dememiş. Bekleme bu insanlardan hiç bir şey. Yüzüne bunu söyleyen arkandan neler söylemiştir kim bilir? Güçlü olmalısın, en güzel cevabın bu olur ona.

Bazıları başkalarının mutsuzluğundan beslenir ve mutlu olur, bu tarz insanları mutsuzlukla mutlu etmeyin, aksine değilseniz bile çok mutluyum imajı verin, siz mutsuz olacağınıza o olsun, istediğini vermeyin kara kalpli fesatlara.

Okuyunca direkt agzimdan yildiz tilbenin repligi olan o.... Seyhan lafi cikti.:)

Umarim bir gun kendisi de "Dul" kalmaz.
Bu senin uzulecegin bir konu degil bence bosanmis kadina vebali muamelesi yapmaya calisan sig beyinli ezikler utansin.

Şuna regl gerginliği yaşayan sinirli biri olarak bildiğim bütün küfürleri sıraladım
Acaba seytan bile bu kadarını yaparmı açıkça
Herkes ne yaşatıyorsa yaşasın

Öyle deme mugişim eziklik zor zaanat :işsiz:Hatun ne kadar ezik bir tipse artık çareyi senden nemalanmakta bulmuş. Prim verme ona ,sessiz kalma.Bak iki güne ne mal olduklarını belli etmişler.Gardını ona göre al artık. Bu tip sığ insanlar birçok yerde var ,onları usulünce bir temiz bozdunmu ugrasamazlar seninle kolay kolay En Büyük KK

Müge sakın senin enerjini dibe çekip bundan beslenemesine izin verme:sinirli:
Tam da k.çnın kenarı muamelesini hakeden bir tip..eskiden ben de çok üzülürdüm böylesi tepkileri, şimdi acayip acıyorum böyle insanlara..öyle zavallılar ki müge, lütfen bunu unutma

İnsanlar böyle böyle kabuk bağlıyorlar işte. Hassas ruhlara darbeyi yiye yiye, her yediğin okta yaralanan ruhun iyileştirme biraz daha kalınlaşıyor, sonra ok işlemez oluyor zırhına.

Sonra böyle hadsizler bik bik öttüğünde diyorsun ki "heeeyy sen kimsin orada cızırtı gibi birşeyler söylüyorsun, duymuyorum ki ben seni..." Söylüyormuş gibi yapmıyorsun bak, cidden böyle hissediyorsun.

Peki bu tepkiyi gordukten sonra sen niye uzuluyorsun?
Mesela benim boyum kisa. Cogu kisi dalga konusu yapmaya calisti boyum uzerinden beni. Ama ben evet oyleyim diye gururla kendi barisikligimla karsiladim. Cunki gercekten de benim icin problem degil boyum. Ve inan hala o kisilerin yuz ifadeleri aklimda.. benden oyle cevap duyduklarindan sonra:KK70:
Ve birdaha bu konu uzerinden ayni kisiler tek kelime etmedi boyum hakkinda. Cunku karsiligini bulamadiklarini gorduler.

Hayat da biraz insani sikistiriyor bu arada..basina bunlar bence iyiligin icin geliyor. Kendin bu durumu kabul etsen birdaha ayni olaylari yasamazsin veya uzulmezsin. Kendini sorgula ..durumunla bu yasadiklarinla baris kabul et sev kendini. Seni sen yapan ve yapacak olan yasadigin seylerdir.

Bi nasil bir kotu niyettir ya.dul olurusn,bekar olursun onlara nee.
Herkes kendine baksin.
Banada evde kalmis diyorlar:/
Insalar illaki birsey diyor yani herkes dilini dibine cekse kimse kirilmayacak.
kimin neye garantisi var bu hayatta kendilerin dul olmayacagi ne malum kaldi ki kotumu dul olmak.
Bir dahaki sefere ozel hayatim beni ilgilendirir de kes at.fazla nezaketli olunca gercek saniyorlar.

Terbiyesiz hadsiz!!! Takılma müge ya Allah herkese eşit zeka vermemiş , akıldan yoksun , bununla mutlu olmuş, bravo!!!!

Ama olacak bunlar, ne yazık ki... sen "bekarım ve konu geçmişte kaldı, hakkında konuşmak istemiyorum" gibi cümleleri hazır et yine de..

Umarım tekrar yaşamazsın ama küçük şehirde ben de biliyorum işte insanların tek eğlencesinin dedikodu gıybetin dibine vurmak olduğunu! Azıcık bir ortama uyum sağla alış, bunun acısını çıkarıcaksın o dengesizden eminim. Ama sakinliğini koru. Soğuk soğuk alırsın seni üzmesinin intikamını

Sıkı dur daha vahim durumlarda başına gelebilir,kendini bilmez hemcinslerinin kibirli bakışları,Şereften yoksun bazı erkek müsveddelerinin evli ve sorunsuz olmasına rağmen nasıl olurda mutsuz bir yuvam var diye konuyu açsamda yatağa atsam tacizleri,Kendini bilmez patronların özel hayatıni didiklemesi,komşu ya da uzak akrabalardan boşboğazlılarının acıyarak imalı söz ve bakışları,vah vah pekte güzelmişsin ayakları....Neden boşanan kadın cesur yüreklidir dik duruşu takdirliktir deriz çünkü bütün bunlara göğüs gerer.Bunlarla başaçıkabilecek cesarete sahiptir,kendine değer verir ,asıl bu tiplerin içlerinden geçense sadece imrenilesi duruşu sergileyememeleridir. Boşver müge bunlara takılıp hayatını değersizleştirme....

Senin kocanı da şununla basmışlar öyle duydum ama ben değildir dedim ciddi var mı öyle bişey ya deseydin!!!
Terbiyesiz hadsiz
Neyse uyma sen bana
Haddini aşma istersen de göz kırp gülümse neye uğradığını anlayamasın şeref yoksunu pislik..
muhtemelen sizi beğendi kıskandı aklınca ezikledi
Onun zekası da bu kadarına yetiyo napcan..

Valla ben olsam orada ağzının payını verirdim şimdi gece gece ben uykusuz kalacağıma o kalmalıydı değilmi?Müge az çok konularını biliyorum hemen hemen hiç bir konununa yorum yapmadım ama üzüldüm çığlıklarını duymamak mümkün değildi ancak şunu görüyorum sen her defasında mutsuzsun, üzgünsün ve hep sebebi aynı farkındasın veya değilsin hepsindede insanlar için yaşıyorsun kim ne dedi, kim ne düşündü........ Biraz kendin için yaşa boşver milleti kendini sev,hayata olumlu bak, daha gençsin ama ruhun ölmüş sen artık uyansana.....

Ya hu ne takiyorsun alti ustu yelloz.

Emin ol sendeki oz guveni cekememis aklinca seni baskilamaya calismis.

Ooo boyle bir insan seni hayata kusturecekse.

Bak ben 26 yasindayim. Neler gordum neler.

Kanser oldugumda gecmis olsun diye aramayan universitede ki sinif arkadasim sirf atandigini duyurmak icin beni aradi ki benim kanser tedavim yeni bitmisti.

Ustelik bu kiz universitede zamaninda samimiyet kurdugum biri.

Ne oldu aradi da? Onun hayatta ki tek basarisi kpss den bellirli bir puan almakmis baska bir amaci yokmus ve ne kadar bos bir insanmis onu kanitladi.

Insanlar sozleriyle kendi kisiligini ortaya koyar.

Hatta bosanmis olmana ragmen dimdik ayakta durman bile batmistir o yelloza.

Kendinin basina gelse dunyasi yikilacak cunki.

Hayat boyle basit insanlara uzulmeye degmeyecek kadar kisa.

Takma kafana.

Gerçekten öyle erkek ne yapsa hoş görünüyor böyle basit Kadınlar anca kendini aşağı çeker ne kadar mutlu görünürsen o kadar iyi ama bilhassa o kişiyi kara listeye al anlasın.

Ya hu ne takiyorsun alti ustu yelloz.

Emin ol sendeki oz guveni cekememis aklinca seni baskilamaya calismis.

Ooo boyle bir insan seni hayata kusturecekse.

Bak ben 26 yasindayim. Neler gordum neler.

Kanser oldugumda gecmis olsun diye aramayan universitede ki sinif arkadasim sirf atandigini duyurmak icin beni aradi ki benim kanser tedavim yeni bitmisti.

Ustelik bu kiz universitede zamaninda samimiyet kurdugum biri.

Ne oldu aradi da? Onun hayatta ki tek basarisi kpss den bellirli bir puan almakmis baska bir amaci yokmus ve ne kadar bos bir insanmis onu kanitladi.

Insanlar sozleriyle kendi kisiligini ortaya koyar.

Hatta bosanmis olmana ragmen dimdik ayakta durman bile batmistir o yelloza.

Kendinin basina gelse dunyasi yikilacak cunki.

Hayat boyle basit insanlara uzulmeye degmeyecek kadar kisa.

Takma kafana.
Çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim....

Back
X