şanssızlık

muge sen sanssiz degil aksine cok sanslisin. con ilerlemeden elin kolun baglanmadan Allah sana insanlarin yuzunu gosteriyor.
evet bosandim cok mu.kotu birsey diyemedin mi? sen ki eski kocani mum ettin...
ona simdi degil sonra soracaklar sense hayatini duzene sokacaksin zaman Gececek gidecek...ayric is yerinde boyle insanlar coookkk. benim isyerimde bebegimin tup bebek oldugunu bilmiyorlar amatahmin.ediyorlar bir kadin hamileligim neredeyse hergunu bana tup bebek hikayesi anlatti. keske ben de yaptirsaydim tek hamilelikte 2 tane olurdu bla bla.bla... susup onlarin rezilligini izlemek sana daha buyuk.zevk versin...
onlardan hicbiri ama hicbiri senin zaferlerini yasamadi ;)

Her şirkette olan adına mobbing denilen aslında tam karşılığı ezik insanların kendi psikolojilerini düzeltebilmek için yaptıkları bi takım ayak hareketi diyebiliriz:KK12: Şimdi bir plaza hatunuymuşun gibi davran topuklu ayakkabılarını giy ve öldür onuuuuuuuuğğğğğğhğhh:cool:

Canımmmmm
Şu an sana sımsıkı sarılmak istedim, böyle sımsıkıca.
Korkma Müge demek istedim. Ben de yaşadım ben de sakladım ama sen dik durmazsan ve bugün cevap verdiğin gibi dimdik cevap vermezsen hep daha çok canını yakmak isterler ama sen güçlü kadınsın üstesinden geleceksin sakın boyun eğme o yelloza demek istedim...
Ne olur yanında hisset beni... ve unutma dik tut başını... biri sana bir şey sormak istediğinde ben kapattım o defteri, bunu öğrenmek sana ne kazandıracak deyip savuştur o kötü niyetli insanları. Ve asla unutma, iş hayatı kötü niyetli hırslı insanlarla dolu, dilerim karşına melek kalpli insanlar da çıkar... ben rastgeldim İnan iyi insanlar da var ama hep mesafeli ol iyi ölç tart hemen güvenme ne olur...
Sımsıkı sarılıyorum sana Müge... kalbim dualarım seninle. Dilerim Allah senin de karşına benimki gibi bir melek çıkaracak ve sen de yeniden yuva kuracaksın. Kötü insanları uzak tut etrafından...

Dul eşi vefat eden insana denir deseydin.

Boşanan insan bekardır.

Biz çocukken gençken insanların fiziksel kusurları, duygusal yaraları, ailedeki sorunlarını konu etmek konuşmak

ayıptı.Şimdi maşallah kimin ne yarası var tuzu alan koşturuyor.

Mutsuzluklardan mutlu oluyoruz.Zora da düştüyse oooooo çekirdekleri getirin.

Ama şunu unutuyoruz herşey insanlar için.Bugün sana yarın bana.

Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
Yine bir yazmazsam ölecektim gecesinden selam ederim. Kafanızı şişirdim yine.
Yazmasam ölecektim ha:) Sait Faik'in 'Haritada bir Nokta' öyküsü de yazmasam deli olacaktım cümlesiyle bitiyo. Sait Faik okuyan insan yaşamalı bir kere, hem de çok daha güzel yaşamalı; okumayan da o hali hissedebiliyosa bence "olmuştur". Bunu yaşayan bunu hisseden yazmasam ölecektim diyen insan hayatı da bal gibi yaşar müge. Don't worry :)

Son düzenleme:
durduk yere böyle laf sokabilen insanlar durduk yere bu kötü enerjiyi nereden buluyorlar merak ediyorum.

ben niye durduk yere kimseye gıcık olamıyorum?

hep gıcık olunan suçsuz yere uzaklaşılan arada laf sokulan kişi ben oluyorum.

çünkü grubun lideri olayım da, onu dışlayayım bunu çekeyim hmmm bu işime yarar, şunu az bozayım şeklinde çalışamıyor kafa.

ah bu boş kafalarımız..

Dünyanın en şanssız insanı seçmeleri olsa ben açık ara önde olurum galiba.
İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Bende evet oldu öyle bir şey dedim gülümsedim. Hala şirinlik yapıyorum.
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.

Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.

Bıktım. Gerçekten.Ölsemde kurtulsam. Neye elimi atsam böyle oluyor işte.Gerçekten sorun bende sanırım. Keyif almıyorum. Hiç bir şeyden.Dünya çok boş,, anlamsız geliyor.Ne için yaşıyorum.Bilmiyorum gerçekten.
:( hep demisimdir kadinin kadina ettigini katir etmez diye. Erkek milletinin sillesi altinda ezildigimiz milenyumlar yetmedi biz de birbirimize erkek agziyla patronluk tasliyoruz. Az bucuk beni taniyanlar bilirler ( yilan dilliyimdir amiyane tabirle) ama bence bendeki tough love denen sey. Kendini ezik goren ya da baska kadini ezen birini gorunce delleniyorum bi silkinsinler diye turlu laflar ediyorum. Ama tamamen kadin cinsine olan sevgimden. Mesela birine dul dese biri yanimda, mudurum olsa affetmem. Hele ki oyle cins cins soyleyecek. Ama sizin cevabiniza bayildim. Olamadigim leydi olmussunuz resmen oyle birinin karsisinda:) sapka cikardim:)
Yani birine kendine gelmesi icin onun iyiligi icin sert konusmak farklidir, onun ozellikle kalbini kirmak icin konusmak farklidir. Iste bunu anladigimiz gun kacacak delik arayacak o erkek milleti ama iste daha o gunlere cok var. boyle devam yoldas :))

Böyle saçma sapan konuşan insanlara hep acıyarak bakmışımdır,sizde aynı bu şekilde bakın çünkü bu tür insanlar o kadar aciz,vasıfsız ve kalitesiz ki... Ben her iki dünyanın da adaletine inanırım,her kışın sonu bahardır ve eminim sizin de sabrınızın ödülü büyük olacaktır. İnsanın nerede,nasıl ve kaç yaşında gerçek mutluluğu bulacağı hiç belli olmaz onun için umutlu olun,umutlu olun ki o güzel günler bir an önce gelsin.

mugem baska bir anda yazini okusam cok ama cok uzun kelamlar yazabilirdim. Ancak bu sefer sadece yuregimle sardim seni.

Basin one egilmesin, der Sabaattin Ali.

hissettin ve anladin sen beni. mugehatun mugehatun

Biri sacmalamis siz niye şanssız olasınız.. işiniz ayrı o saçma muhabbet ayrı kalsın..
Size iyi gelen şeyleri böyle insanlarla karartmayin.. yine giyip topuklulari salinarak gidin işe..

İşe başladım ben. Bu ikinci günümdü. Umutlu başladım he. Hemde çok dandik bir iş olmasına rağmen. Mutlu başladım. Maaşımı hesapta göreceğim günü hayal ederek başladım. Gidip alışveriş filan yaptım. 5 kilo vermemin şerefine, topuklu bile aldım.Plaza hatunuymuşcasına.
Sonra işte bu sabah gerçekten o kadar mutsuz uyandım ki. Yataktan kazıdım kendimi resmen. Gönülsüzce gittim işe. Dün tanıştığım kadınlarla öğle yemeğine çıktık. Ne tatlılar filan diyordum kendi kendime. Birisi dönüp müge sen evlimiydin dedi. Yok hayır bekarım dedim. Ben seni boşandın diye duydum(!) dedi. -F.ckthe küçük şehirler-
Birisi döndü dediki yalnız dedi bekar değil dul diceksin canım dedi. Böyle pislik pislik bakarak.Tam olarak cümle buydu. O dul lafı agzından dünyanın en pislik kelimesiymişcesine çıktı. Yüzündeki ifade. Kocanı mı elinden aldım Y.lloz diye saçına yapışasım geldi. Hayır dedim. Kocam ölmedi boşandım. Bekarım. Bakış atıştık. Sonra zaten çok yerinde olmayan keyfim magmaya indi.

Neden kötü insanlar? Neden kötüyüz bu kadar? Ben dul muyum? Dul olmak kötü mü. Lanet herifin gayrimeşru ilişkisinden çocucgu olcak ama ortalıklarda aşk pozları kesiyor. Kimse ona tek kelime etmiyordur eminimmm. Ben kendi halimde yaşamaya çalışıyorum. Nedir bu olanlar? Nedir bu kötünün her daim kazanıyor olma durumu.

bak canım yaşadığın şey her zaman karşına çıkacak sebep sen dedikleri olayı yaşadın eşinden ayrısın ve yasal olarak dul olarak gözükmektesin buna alışmalısın bu zamanda kızlara bile kulp takıyorlar.

Adını görünce salak gibi sevindim, konuyu okuyunca tabi içim cız etti. Ama kknın Müge'si güçlü kadındır. Bırak onlar boşboğazlığıyla yaşasın. Mutlu olmaya bak. Kimse seni üzecek kadar değerli değil. Farzet ki sinek vızıltısı oldu. Yüreği temiz insanlar lazım. Ötekilerini görme, duyma. Kıskanıp dursunlar, imrensinler gücüne.

Gavura kızıp oruç bozanlardan mısın?
Böyle düşünceli insanlar yüzünden hevesle gittiğin işten niye soğuyorsun. Yahu cahil her yerde var hangi birini susturacaksın laf anlatacaksın ki? Şu maaşının hayalini temiz temiz kurmaya devam et ay sonu kendine bir topuklu daha al. !!

Ne kadar aşağılık bir yaklaşım olsa da genelde kadınlar eşinden ayrılan kadınları kendileri için potansiyel tehlike olarak görürler ,sanki herkes onların eş yada sevgilisine dadanacak gibi,işte bu acınacak hallerinden dolayı bence küçük düşmesi gereken kişi onlardır,gayette güzel cevap vermişsin adam ölmedi boşadım gitti ,her zaman kuyruğunu dik tut ,canını sıkma belliki kadın sende kıskanılacak özellikler gözlemlemiş,umursama bile

Ya Müge çok korktum işten çıktım diyecek sin diye şükür öyle bir şey yokmuş:) kıskanmış o yellozlar seni ortamda enerjin hissedildi ZeEr alaşağı etmek istediler verdin cevabını üzülme tatlım sıkma canını ins. İyi arkadaşlıklar kuracağın ise giderken ayaklarının kıçına vurmasına vesile olucak iyi insanların özellikle :KK200: nin sahibine rastlayacagin bir ortam kurarsın inş.
Sıkma canını az oku burayı keyfin yerine gelsin çabuk demoralize olma 12 yıllık öğretmenim ilk defa iş ortamını özledim bu sene doğum izninde insana şans çabuk gülmüyor ne mobingler gördüm ne adı öküz müdürler uğraştı benle ama iyi insanda varmış dediğim bir 4 sene geçiriyorum inş. Müdür değişmez :dua::dua:
şans şu dakika gülsün sana benim gibi sabretme inş. senin sınavın da bu canım dik durdun hep böyle ol emi mızldamak yakışmıyor güçlü Müge me :anne::anne:

Back
X