Şanssizliktan tukendim

ahaha benim eşim, hem kendi şanssız hem de şans sömürengillerden.
ya adam şerit değiştirir, o şeritte trafik olur.
adam bir kasa seçer, o kasa bozulur diğer kasalar ilerler.
tam ona sıra gelir mesai biter, işi ertesi güne kalır.

ben de ne şansşıydım eskiden, piii, evlenince sömürdü sömürdü, şimdi amortiye talim.

şaka bir yana, ben inanıyorum bu şanssızlık işine, çözümü bence de arkadaşların dediği gibi şükür sahibi olmak. Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun, böyle ufak tefek şeylerde de şansınız olmayıversin.
Iste yaşamayan bilemez.sagliksa herkes sağlıklı.ama bu gidişle ruh sahiliyim bozulacak.

ahaha benim eşim, hem kendi şanssız hem de şans sömürengillerden.
ya adam şerit değiştirir, o şeritte trafik olur.
adam bir kasa seçer, o kasa bozulur diğer kasalar ilerler.
tam ona sıra gelir mesai biter, işi ertesi güne kalır.

ben de ne şansşıydım eskiden, piii, evlenince sömürdü sömürdü, şimdi amortiye talim.

şaka bir yana, ben inanıyorum bu şanssızlık işine, çözümü bence de arkadaşların dediği gibi şükür sahibi olmak. Sağlığınız sıhhatiniz yerinde olsun, böyle ufak tefek şeylerde de şansınız olmayıversin.
:deli:Cok guldum yaaa
Kizim o sanssizlik degil,baska bir sey:sus:

Iste yaşamayan bilemez.sagliksa herkes sağlıklı.ama bu gidişle ruh sahiliyim bozulacak.

yok siz çok olumsuz düşünüyorsunuz. Biz eşimin durumuna genelde gülüp geçiyoruz çok sinir bozucu olsa da.

Ama herkes sağlıklı değil, herkesin bir işi yok.

Neden baska yerde yasayamiyorsunuz anlamadim.
Ay hoca demeyeydiniz, diplomali bir insan olarak. Yani.
Duaya kurana inanırım.zaten tek umudum dua ibadet oda olmasa neye tutunacağız.para vermedim cami hocasına yildiznagme yada ebced gibi bisey baktirdim

Duaya kurana inanırım.zaten tek umudum dua ibadet oda olmasa neye tutunacağız.para vermedim cami hocasına yildiznagme yada ebced gibi bisey baktirdim
Bunun duayla Kuran ile alakasi yok, ancak Allahin bilecegi seyleri hoca diye birileri atarak sallayarak moral bozmus sadece. İtibar etmeyin boylelerine,okumus insansiniz, tahsilli birine yakismaz. Fazla da derine inmeyeyim malum ban diye bir gercek var ;)

Once meslek sonra sehir degistirin tavsiyem. Dogudayim olmuyor diye bir sey yok. Ben de doguluyum, gayet de guzel yapiliyor bunlar

Neyin şans neyin şanssızlık oluğunu bilemezsin. Şöyle ki yıllarca çocuğu olmayan bir aile kendini şanssız zanneder lakin belki çocukları olsa tecavüzcü, katil, hayırsız bir evlat olacaktı ve Allah o yüzden nasip etmedi.. Bu yüzden hiç bir zaman şanssızım deme belki senin şanssızlık olarak gördüğün şeyde çok büyük hayır vardır

Hic bir duam kaabul olmadi mesela.vardir bir hayır dedim kabullendim.baska bir arkadaşım her istedigi olan hic bir şeyi iki kez dillendirmeyen ilk istediği olan bir arkadaşım hep mezun olduktan sonra polisle evlenmek istiyorum dedi.istegi oldu kaynanası cok girip cikiykrmus evine su şehirden gidelim ne olur diye dua ediyirdu ki ilk yiliydi tayin olma hakkı yoktu ama tayinleri çıktı bu kez sevmedim o sehri cok sanşsızım diyip dolandı.Allahim ben artik hic bisey demiyorum dedim.ben dondurmadan bedava ciksa sukreden bir insanim ama Allah vermiyor bana.

Sizinki sansizlik degil karekteriniz sönük yani surekli eziliyorsunuz millette sizi eziyor. Aile bile olsa sesini cikarmayani kullaniyorlar malesef. Diplomalariniz varmis farkli sehire tayin isteyin yabanci dil icin yurtdisina cikin tekrar sinava girip bölümünüzu degistirin kocaman insan olmussunuz hala aile ile yasamayin..Biraz sesininizi cikarin kendinize güvenin dondurmadan bedava cikmayla insan sansli olmaz sansinizi kendiniz yaratin.. Evet sans diye birsey var buna inanirim ama cogu sey insanin kendi elinde ve lutfen haciyla hocayla ugrasmayin..Bugun yildizin sonuk der yarin icine sıkıntı girer yok dua yok muska giderde gider duanizi edin guzel dusunun guzel olsun..

Merhaba kızlar.baslikta da yazdığı gibi cok aşırı dozda sanşsızım.oyle boyle değil ama.tek tek yazsam sayfalar dolar taşar.tek sansim nefes alıyor olmam sanirim.herkesin tuttuğu dal altın olsa benim ki kurur.sans açmak için ne yapmak lazim.gerci dualarımda kabul olmuyor: (
Bende şanssizimdir genel anlamda.konuyu takipteyim

Iki diplomam var asgari ücretle çalışıyorum ve bu işime cok şükrederim.ama gelin görün ki is yerinde hic kimseyle aram yok.cok kötü olmasına rağmen herkesin mezarım uzak olsun dediği bir kızın iftirası ile herkes bana dusman oldu.mahkemeye verdim aklandım herkes şahit oldu aklandigima ama o kiz halen daha el üstünde beni ezerler.mesela geçen işle alakalı üst idareye çıktım.is arkadasim her problemde ne geliyorsunuz kendiniz çözüm dedi bende üslubunu bozmadan çözebilseydim çözerdim dedim peşime diğer arkadaş girdi gel birlikte gidelim dedi.kimseye saygısızlık etmem ama hakkımı aradığım icin pek sevilmem.
Evet ailem var ama beni sömüren bir ailem var.elimdeki maaşımı tamamen ellerine sayıyorum ama yine yerim yok yine yok.abimin eşine anneme saygısızlık etti die nankör pislik dedim diye babam evden koşmaktan beter etti.( annem le aramızda konuşuyorduk yengem kendi evinde idi) en basitinden aylardir kesilmeyen su bugün acil isim var banyoya gireceğim diye kesildi.dahha anlatsam okumazsınız.tatile gitmedim hic şimdiye kadar.millet izne ayrılır tatile gider ben temizlik yaparım evde.ama bir arkadaşımla dışarı çıkacak olsam evde laf oluyor.nefes alamıyorum artik
Yillar once yazilan konu... Neden acaba iyi, terbiyeli, kalbi guzel insanlar hayatda boyle sheyler gorur. Yukarida bir cok arkadash tavsiye vermish, belli ki, hayatda bashlarina gelmemish, hic anlamiyorlar, hatta empati bile yapmak istemiyorlar. Hayatta dogru insan, durust, kalbi temiz olup da dushmanliklar, iftiralar, hep ishinize engel olan insanlar, siz saygili, iyi olsaniz da size kotu davranan, sizi dishlayan, vbir suru terslikler, bir suru...... Burada sirr var. Yillardir aklima geler neden acaba boyle sheyler cok iyi insnalarin bashina gelir? Yalan konushanlar, iftira atanlar gordum, her ishleri yolunda, riizklari bol....

Neyin şans neyin şanssızlık oluğunu bilemezsin. Şöyle ki yıllarca çocuğu olmayan bir aile kendini şanssız zanneder lakin belki çocukları olsa tecavüzcü, katil, hayırsız bir evlat olacaktı ve Allah o yüzden nasip etmedi.. Bu yüzden hiç bir zaman şanssızım deme belki senin şanssızlık olarak gördüğün şeyde çok büyük hayır vardır
Bence bu dushunce cok sacma. Neden evlat olsa tecavuzcu olsun ki? Pozitiv bakish acisi degil bu. Allah isterse evladin en hayirlisini verir. Sans ve sanssizlik var, bazi insanlar ashiri sansli, her sheyin en iyisi onlara gelir, bazilarinda ise aksi olur.

Back
X