kafama taktım iyice çalışıyorum çevrem yok arakdaşım yok yalnızım ve evlenmek isterim ama önce hayatımda bir insan olması lazım dengini bulamamak aradığını bulamamak ne zor ya ((
kafama taktım iyice çalışıyorum çevrem yok arakdaşım yok yalnızım ve evlenmek isterim ama önce hayatımda bir insan olması lazım dengini bulamamak aradığını bulamamak ne zor ya ((
tek derdin bu olsun cnm eğerki çalışıyorsan zamanla çevre edinirsin saati vakti gelincede evlenirsin cnm herşeyin bir zamanı vardır ecele etme hakkın hayırlısı olsun en önemli olan sağlık ve sevdiğin insanların yanında olması annen,baban vs
Her şey mükemmel olsun diye kusursuzun peşinde koşmayın. Önce arkadaşlar edinmeye çalışın, hep karşı taraftan değil sizden de adım atılmalı. Siz girişken olun. Çevrenizi genişlettikçe eş adayları da çıkar, çalışmıyorsanız bir işe girerek başlayabilirsiniz.
iyi çalışy orsun da çalıştıgın yerde arkadaş yapamadın mı hiç:26: evlenme programındaymışsın gıbı konustun evlenmek istıyorum bana uygun adayları beklıyorum espırıye aldım canım herşeyın hayırlısı bırak sındıre sındıre olsun
şanssız değilsin öyle düşünme canım ya çok arkadaşının olması iyi bir şey değil ki hem bir kaç tane gerçek dostun olsun yeter bu devirde de gerçek dostluklar kolay kurulmuyor zamanla olacak bir şey buyuzden üzülme ayrıca hep derim aşk evlilik işleri kısmet işleri bak ne güzel işin var çalışıyorsun paranı kazanıyorsun ben de işten yana şanssızım bir türlü bulamadım bende kedndımı bu konuda şanssız hissediyorum ama herkesin herşeyde bir kısmeti var zamanla olur herşey sıkma datlu canını eheheh ismine de uydu bak