Santaja maruz kaldim sikayet etsem nasil bir surecten gecerim?

Şantajın sonu yok. Susarsan daha çok üstüne gelir sindirir seni maddi / manevi kayıplara uğrarsın !

Başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum ; borç vermiştim geri alamadım! Ses kaydı , msj , dekont face yazışmalarını alıp direkt savcılığa şikayet ettim. Karşı taraf paramın çok az kısmını iade etti. O arada sinirlerim çok bozuldu, tecrübe oldu hiç kimseye borç vermemek lazım ! ama senin durumun farklı ortada şantaj var ciddi bir suçtur kaldı ki o adam ceza yer ! Benim şikayette bir cacık çıkmadı ama en azından böyle kurnaz geçinen tipler elini kolunu sallaya sallaya gezmesinler !

iyide artık zina sayılmıyor o..
eşler boşanmaya karar verdikten ve ayrı yaşamaya başladıktan sonra sevgilileri olabilir..
bu suç kapsamına girmiyor artık..

avukata danışın sanmıyorum çocukları alabileceğini..zaten almak isteyen adam arar sorardı umuru bile olacağını sanmam..

Aynı şantajı eşine karşı yapmasın dikkat et o zaman durum değişebilir bi an önce önlem almaya bak.çocukların da çok etkilenir.
İyi bi avukat bul

emnıyete gıdın veya savcılıga suc duyurusunda bulunun hemen

şantaj yaptığı an şikayet edecektin sen asıl zina diye bir suç yok maalesef tecavüz vs de yok. Şimdi iftira diye yalanlara başlar ise uğraş dur.

Burda maksat beni yargilamaniz degil neticede bende bir kadinim ve herkez hata yapar burda maksat bana yardimci olmaniz bilgilerinizle lutfen elestiri yapmayin

Ve ben esimle birlikte yasarken bole birsey yapmadim be esimle uzun zamandir ayri yasiyoruz ve kendisi ne arar ne sorar ne cocuklarina bakar onluk bir mesele yok yani nerde yasidigini bile bilmiyorum sadexe kagit uzerinde bir evlilik oda bu mevzulardan bir turlu dava acamadim yani zaten bosanma davasida acicam mesele burda resmimi kullanip benden para almasi yazismalari okusaniz zaten hak verirsiniz buda yetmez mis gibi aileme ulasip tum yasananlari anlatti kardesime kardesim beni utandirmamak adina mevzuyu uzatmadi ama yasadiklarimi anlatamam

İnşallah eşin sana manevi tazminat davası açmaz. Boşanmadan kalktığın işlere bak.
Velayete gelince eşin açarsa alır. Onun haricinde, bir kurum gelip senden alamaz

Selam bundan bir sene once facebooktan biriyle tanistim ve biraz yakinlastik bu arada esimden ayrildim ailemle yasiyorum cocuklarimda bende neyse tanistigim kisi bizim yatkta resimlerimizi cekmisti biraz samimi sonra o resimlerle bana santaj yapmaya basladi neredeyse yedibinlirami aldi sonra bu bir sene bole devam etti en sonundada alieme kadar ualsip aileme herseyi anlatti ben sikayetci olucam kendisinden beni nasil bir surec bekliyor bende yazismalari duruyor herseyi tum santajlari para istemeleri vs.. Kanit olarak onlari goturucem peki bole birseyde cocuklarimi benden alirlarmi onu merak ediyorum esim zaten arayip sordugu yok haliyle olaylardan haberide yok lutfen bilen biri yazabilirmi
Yanlış anlama yaptığını kınamıyorum haddim de değil ama boşanma gerçekleşmeden yaptığın hiç iyi olmamış senin için

Back
X