İsabetli ama onun hayatı devam ediyor ben olduğum yerde sayıyorum buna üzgünümböyle alışmışsa değişmez maalesef ayrılmanız çok isabetli olmuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsabetli ama onun hayatı devam ediyor ben olduğum yerde sayıyorum buna üzgünümböyle alışmışsa değişmez maalesef ayrılmanız çok isabetli olmuş![]()
dışardan herkesin hayatı güzel herkes mutlu içinde yaşadıklarını bilemezsiniz kaldı ki o devam edebiliyorsa sen hayli hayli edevam edersinİsabetli ama onun hayatı devam ediyor ben olduğum yerde sayıyorum buna üzgünüm
Fazla iyi niyetli olmanın fazla değer vermenin fazlaca sevmenin zararları bunlarMaddi manevi çok fedakarlık etttim aman bana para harcama aman yük olmayayım
Yani bana ödetmezdi bunu bildiğim ıcın hep en ona yük olmadan nasıl harcama yaparız diye fedakar hareket ederdim
İş sahibi olmadan önce de hep ben yönlendirdim zaten ve suan işi kariyeri var..
İşi yokken Benim dugunde takılan altınlarım ve ailen bize bunu alsın benim ailem bunu yapsın masrafsız evlenelim .. ben yük olmayalım dedikçe bundan Bile tartışma çıkardığı olurdu ..
Hatta söz yokken asker arkadaşlarına dugun tarihi verirdi
Daha istemeye bile gelmemişken evet zaten evlenmek istiyordum fakat ne aileme gelen haber ne bana bi teklif ağızda Bile yokken oyle kararları vardı .. şimdi kariyer sahibi oldu eskiden işi yokken bak evlenmezsek ayrılırız diyen sahıs şimdi boyle yaparsak evlenmem bak oldu tabi ortasını bulamadı
Doğru insan degıl sadece boşluktayım üzülüyorum ılıskıye degıl kendime
Düşününce sadece sevilmek istiyorum yanlış insana yıllarımı verdiğim ıcın pişmanım
Dipnot olarak belirtmem gerekirse çocuğun parası yokken evlilik istemiş sen istememişsin demeyin
O zamanda Nişan olmadan birlikte olmadan evlenmem diyordu hep bi güvensizlik var ki ben hayır diyordum asla evlenmeden birlikte olanları yadırgamak degıl amacım o sürekli maddi manevi bana şartlar koyarak is yaptırdı
Yazarken yoruldum ama kendimden kaçamıyorum
Anne baba ayrı suan
İşim Yok iş ıcın bi sure beklemem lazım
Evde yalnızım çevrem Yok
Calan telefonum yok şehir degıstırsem kafam degısmıyor ki
Ayrıca hobi edindim belirtmiştim orda da sohbet muhabbet Yok :)
Bu arada bu eski sevgili beni takip ediyor sosyal medya araçlarından ama yine erkek gibi adımı benden bekliyor
Çabasız sürekli nazlanan o
Masum olan o
Haklı olan o
+1Sana güvenmiyor ki bu adam nasil olucak böyle birlikte olmadan evlenemezmiş ne yani sen (halk dili tabiriyle söylüyorum afedersin asla böyle bir düşüncem yok)kız çıkmazsan bırakacak evlenmeyecek çok çakal bir insan karşındaki bi adım atarken 40 sefer düşün tek tavsiyem
Yazim yanlisim mi varmis guldurmeyin beniİnsanlar neden birbirini kucuk düşürme derdinde işinize gelmezse yazmazsınız, sizin mesela şuan bana hesap sorarken yazım yanlışınız var ne biçim yazı bu dedim mi ?
Gülebilirsin yok mu yanı ?Yazim yanlisim mi varmis guldurmeyin beni
Varsa neresinde oldugunu soyleyinde bileyim. Ogrenirim.Gülebilirsin yok mu yanı ?
Musunuz ayrı yazılırSantaj bunun neresinde ? Santajin anlamini biliyormusunuz?