Sante Plus Hastanesi (eski adıyla derman hastanesi) hakkında bilgisi olan var mı???

eight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
86
0
46
İstanbul
28 haftalık hamileyim şu an Sante Plus hastanesine gidiyorum ama aklımda soru işaretleri var doktorumdan memnunum Şehruz Soysal doktorum.. ama hastane ortamı pek hoşuma gitmedi 2 - 3 aydır gidiyorum bu hastaneye öncesinde bir kaç yer değiştirdim.. doğum fiyatı 600 liraymış normal ya da sezeryan aynıymış gece doktor çağırma epidrual falan da hepsi içindeymiş..epidrual normal doğum istiyorum normal ve sezeryan aynı fiyat olduğu için gerekmediği halde sezeryan yapmazlar diyorum ama kararsızım ve tam olarak güvenemiyorum.. netten bu hastanede doğum yapanların yorumlarını göremedim.. bu hastanede doğum yapan varsa görüşlerini almak istiyorumm

arkadasım forumda ellı tane yere yazdım ama bır cevap gelmedı..senın bu yazını okuyunca bende oraya gıttım fakat oyle bır doktor yok..ekıpte zaten cok acemı geldı..danısmadakı kızlar yanı..benı baska bır doktor muayene ettı ..acaba senın durumun ne devam edıyormusun?dogum yaptın mı?ne olur cevab ver=( tskrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…