Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ayy maşallah çok güzel çıkmış bebeler de annelerde kahverengi çoraplı kıllı bacakta:roflol:
şaka bi yana çok güzel çıkmışsınız kızlar ya krikoyuda görmüş bulunduk bu arada maşallah güzel hatun
mert desen çook yakışıklı
okiye zaten bayılıyorum anasına da kısaca güzel bi gün olmuş belli ama şu mamalarıda bi çekseydiniz de görseydik
Ay ne bileyim ya...tüh!..Bir dahaki sefere çekeyim bari.canlarım mamalarda çekilip konmazki şimdi diye hiç çekmedim aynı sebeple akşam masamızı da çekmedim.Bir dahakine çeker koyarım.Teşekkürler yorumlarınız için opuyorumnanaktan
oyyy safişim yatıyordumki tam gördüm burayı..
maşallah kuzulara çok tatlı çıkmışlar..
analarda güzel çıkmış sizede kocaman bir maşallah..
güzel mamalar yapmışın kızları kırmayıp aynılarının resminide koymuşun gece gece karnımı acıktırdı iyimi..
emme dişimi fırçaladım bişeyler atıştırmadan yatıcimmm..
teşekkürler sapişim ben burayı görmemişim
canlarım güzrl yorumlar için sizede teşekkür herşey süperdi birgün hepberaber de olabilse bu buluşmalar o zamanda süper olur tabiki
ama fotolarda en güzelk benim oğlumun götüü çıkmış sapişimin evi o kadar sıcak ki oğlum canti geldi donlu gitti :roflol:
mert gibi terleyen bebeğe göre atlet don bile fazla geldi :))))
ama çok güzel bir gün ve gece geçirdik saatin nasıl geçtiğini bile unutmuşuz