• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SAPIK ADAM EVLI OLDUGUMU BILE BILE HASSAS NOKTAMDAN VURMAYA CALISTI...ÖĶÜZ

Yahu kızıyorsunuz ama adam erkeğim diyor siz konuşmamak mesajlarını silmek yerine cevap veriyorsunuz yaşınız kaç diyor sırf hani niyetini ortaya çıkarmak için midir nedir 19 diyorsunuz neden 19 diyorsunuz hem evli olduğunuzu söylüyorsunuz hem çocuk düşürdüğünüzü söylüyorsunuz sonra da 19 diyorsunuz. Yaşınızı küçük gösterince mi vazgeçti sizden yani de tühh dedi evli olmanız bir anlam ifade etmiyor mu neden yaşınızı söyleme açıklama yapma gereği duyuyorsunuz elalemin adamına niyet belli o sitede erkeğin işi ne dimi niyeti iyi olmadığı belli ve senin özel konularından adama ne uzatman bile yersiz yani..

Boyle insanlara bastan prim vermeme taraftariyim. Ben evlendikten sonra faceme iki kisi selamli falan mesajlar atti, hic kimsin necisin diye bile sormadan engelledim.
Takma kafana, ortada bisey yok o kadar buyutulcek, boyleleriyle muhatap olmamak tek tika bakar sonucta bu sanal alemde.

ve aramızda bir erkek üye varmış , kıl tüy meselesi konuştuyduk bide :KK62:

Adam taciz etmemiş, küfür etmemiş
Amma abartmışsınız
Belki eski eşi falandır

Ah be canım bu kirli dünyada çok saf kalmışsın ,bu ne ki ,demek küfür filan etse yada seni şöyle yaparım böyle yaparım gibi cinsel laflar etse intihar ederdin allah korusun.takma ,savcılık yada can sıkıcı bir durum göremedim.

Kizlar hassas noktamdan vurdu diye.. oyle sinirlerim zipladi bide erkk oldgnu bile bile nie cvb verdn dynlr dedigim ki bzm 3 yil sonra bebegimiz oldu diyince iyi adam bni boyle yazdgmi grdu yardm etmk istedi herhalde dedim..o yuzden cvb yzdm.

Arkadaş dogru söylemiş erkek pusuya yatmış aslan gibidir heran biyerden çıkabilir.Çok dogru dıkkat etmelisiniz internet ortamında kadın kılıgında bıle gezen erkekcikler var :)
Sizin damarınızdan yaklaşmaya çabalamış işte klasik olarak

Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....

bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.:KK57::KK57:siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...

sonradan ne desin tuhhhh dedi :KK57:ben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?

bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..:KK62:

kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..
bence umursamayın boyle ınsanları
ıns en kısa zamanda bebegınızı kucagınıza alırsınız

Kizlar kisa kesecm cok sinirliyim bn yeni kuratj oldum ve bir site vardi bebekle ilgili konu o konuyu okuyup bnde uye oldumm soru sormak icin....
bende orda yazdim iste yeni bebegimi dusurdum... filn ikinci gebelik kac ay sonra oldu diye.....

bir ozel mesaj geldi bebeginiz mi oldu.filan bende evet dedim..
oda benim esimede oyle oldu dedi..
tAnkkkk.:KK57::KK57:siz erkekmisin dedim evet dedi. Hic msj ckmdm soook oldum gebelik olan sitede erkk ne arar yani...
iste sonra mesaj cekti bizim 3 yil sonunda oldu bebegimiz uzulmeyin filan...
bende herhalde iyi insan bana akil vermek istyr dedim...
nasil oldu bebeginiz tedaviyle mi dedim.. evet tup bebek dedi...
himmm iyi kendinize bebeginize esinize iyi bakin filan dedim abi cumlesinide ekledim yasini bilmeden ...
bana yasin kac diye sordu sizene dedim ..hala soruyor bnde attim iste 19 dedim gercek yasim degil tabi...
cok uzattiniz yallah diyip saydirdim ...
MAL Mı yok dünyada veya sanal alemde çokkk malesef..

sonradan ne desin tuhhhh dedi :KK57:ben 40 yasindayim evli degilim demez mi ? ? ? ?

bende kufur saydirdim ....sonra siteyi kapattim turkiyede olsaydim mesajlari savciliga verrdm biseyler yapardim...
resmen beni kandirdi en hassas yerimden vurdu hayvan..:KK62:

kizlar iyi yazmamis olabilirim telden yaziyorum ve cok sinirliniyim yazilarim karmasik olursada k.bakmayin..

sanirim konu sahibi kendini esine karsi suclu hissettiginden simdi adamdan cikariyor hincini. :)

Back
X